Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InşAllah canim oyle olur.normalde aslinda adet belirtileri de hic olmuyor bende.bazen goğus acisi oluyor .o da hic bazen olmuyor .dusunuyorum hamile kalinca da belki belirti hiss etmiyicem.

InşAllah canim oyle olur.normalde aslinda adet belirtileri de hic olmuyor bende.bazen goğus acisi oluyor .o da hic bazen olmuyor .dusunuyorum hamile kalinca da belki belirti hiss etmiyicem.
OZAMAN kesinlikle hissetmezsin çünkü erken hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı ben bikere yaşadım biliyorum hep adet olcam diye baktım canım ama olmadım hamileymişim uykun nasıl uyku yapar cok bunu herkes yaşar

1mayis daha cok var sayilir.sizde ne zaman ?InşAllah hayirli haberler veririz bir birimize
benimde hiç belirtim yok ne adet olcakmışım gibi belirtim var ne hamileyim gibi hiç bişey yok Benim 23NisanİnşAllah olmam

Merhaba hanımlar . Adetim normalde 5 gün sürer ama bu ay iki gün sürdü ve kanamam çok azdı ve kasıklarımda şiddetli agrım vardı üstelik migde bulantım ve şiddetli baş agrım da var. Sizce noluyor bulunduğum yere hastane çok uzak eşim asker suan biryere gidemiyorum korkmalımıyım?

merhaba Canm Üstüne görme ola bilir gibime geldi test yaptınmı

merhaba Canm Üstüne görme ola bilir gibime geldi test yaptınmı
Merhaba canım evet test yaptım ama çizgi yok gibi belli belirsiz görünüyordu eşimde ümitlenme dedi bana napıcagımı şaşırdım gerçekten ama üstüne görme olabilirmi ki kırmızı canlı renk geliyordu kanama ama hiç böyle olmamıştı ve kanama olmadan iki gün önce agrılarım ve mide bulantılarım başladı

canm silik cigi olsa bilee Sayılıyo kac dkkada cıktı ? bidaha denedinmi her gün dene koyulaşmaaı gerek hamileysen

canm benimde düzenli adetlerim ben niye kalamadm benmde 30 günde bir 1 gün gevikir veya 1gün erken gelir
Işte canim bende bir bilsem.. bazen modum çok düşüyor sanki olmayacak gibi geliyo. Hele geçen ay klomen kullanınca çok umutlanmıştım onda bile olmadı. Bende çok mutsuzum bu durumdan

canm silik cigi olsa bilee Sayılıyo kac dkkada cıktı ? bidaha denedinmi her gün dene koyulaşmaaı gerek hamileysen
Canım ama çok çok silik fotoğraf attım görünüyormu bilmiyorm ama çok arada kaldım eşim olumsuz davranıyor ben üç ay önce kürtaj oldum üzülmemi istemiyor kalbi durmuştu karnımda bundada öyle olur diye korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 25
canm benim eşimde diyo cok koyu görmezsem inanmam diyo ama erkek yani biz artk alıştık her ay umutlanp üzülmeye kan verme ihtimalin varmı? veya ne zmn yaptn testi tekrarlama gibi bi şans?

Işte canim bende bir bilsem.. bazen modum çok düşüyor sanki olmayacak gibi geliyo. Hele geçen ay klomen kullanınca çok umutlanmıştım onda bile olmadı. Bende çok mutsuzum bu durumdan
Mutsuzluk yokkkAllahın izniylee Bu önümüzdeki ay senin güzel haberlerini almak istiyorum Çokta İnanıyorum

bende yapıcam tüst İnşallah bendede çok silik olsa bile bişey cıksın canm Uçarım havalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…