Evet herhangi biri olurGlikofen mi?
Pko oldugumu öğrendikten sonra ve daha oncede 2ay gecmisti regli ondan test yapmak istemiyor um göğüs lerm de acıma var regli gelmek üzere gibi iki gündür de hafif agri geliyo ama regli olamadım hala bekliyorum bir kaç güne olmaz isem test yapacağımHiç belli olmaz test yaptınjz mı
Kullandım hiç etki etmediEvet herhangi biri olur
Aslında o çok güzel kilo verdiriyorKullandım hiç etki etmedizaten şekerim de normal çıktı.
Yok maalesef 2 kutu içtim bende ileri seviye pkos. Ablamda da varmış. Genetik sanırım.Aslında o çok güzel kilo verdiriyor
En sondaki yumurtlamaMerhabalar ovulasyon testimi yorumlar msınız mart ayında bir düşük yaptım
Ben hıc olmadım ama guzel sonuclar alanlar var Allah gonlune gıre versin inşallahMerhabalar hanımlar bende de pko var bu ay yumurta takibi yapıldı ilk gittiğim gün 14 mm yumurta gördük 3 gün sonra tekrar çağırdığında 24 mm e ulaşmıştı çatlamamıştı araya hafta sonu girdiği için geç kalındı Haziran’ın ilk haftası tekrar gideceğim klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım aranızda kullanan var mı süreç nasıl işliyor
Amin inş hepimizinBen hıc olmadım ama guzel sonuclar alanlar var Allah gonlune gıre versin inşallah
Merhaba canım glifor kullanıyorum demişsin bayağı zaman geçmiş faydasını gördün mü acaba merak ettim. Ben de yeni başladım ve zayıf pcosluyum. Hatta doktor bu kiloya bu ilaç verilmez demişti. Tahlilleri sonucunda verdi.İnsilun ile alakalı . Fakat polikistik over olanlarda insilun yoksa da kullanıliyor yumurtlama sağlamak için ben çok zayıfım mesela bende kullanıyorum yeni başladım
Kesinlikle adet gosterıyor aynı zamanda zayıflatıyor ishal falan da yapar ilk haflalar korkmayın ben kullanıyorum diaformin 12 gun sonra belli olcak hersey ınsallah olmustur bu seferBu arada burada metformin(glifor, glukofen vs.) insilün direnci için ilaç kullanıp adeti düzenlenen veya gebe kalan var mı?
Hadi inşaAllah güzel haberlerini bekliyorum.Kesinlikle adet gosterıyor aynı zamanda zayıflatıyor ishal falan da yapar ilk haflalar korkmayın ben kullanıyorum diaformin 12 gun sonra belli olcak hersey ınsallah olmustur bu sefer
Sagol canım ınsallah sana da şifa olurHadi inşaAllah güzel haberlerini bekliyorum.
Evet hakkında iyi yorumlar vararkadaşlar banada pco teşhisi kondu ve 3 ay boyunca inofolic pembe kapsül verdi doktor. gebe kalmamı kolaylaştırır mı acaba??? yardım edinn
Çok istiyorum stres yapma diyorlar ama elimde değil doktor bile gelme 3 ay dediEvet hakkında iyi yorumlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?