Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki sence şuan ne yapmalıyım başka doktoramı görünim lütfen yardımcı olurmusun bana
Kuzum bence glifora tekrar başla. Çünkü yumurta kalitemiz için çok önemli. Ayrıca inofolic combi almanı tavsiye ederim. Gideceğini başka doktor da aynı şeyleri söyleyecektir. Fazla kilon var mı peki yada adet düzensizliğin ?

Insallah 3gebeliğiniz sorunsuz geçer inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın su mübarek aylarda ne muradımız varsa versin inşallah
Amin kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel Duan için
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasını inşallah

Canım fsh 7 yazıyor 3. Günü yapılmıştı
Progesteron değerine adetin başladığı günden itibaren 21.gün baktırırsan daha doğru sonuç verir. Bu değer yumurtanın kaliteli bir şekilde çatlayıp çatlamadığından habercidir.
Aslında yumurtlamadan 1 hafta sonrasına denk geliyor bu 21.gün, 28 günde bir adet olan birini baz alırsak.. Senin adetin kaç günde olur ?

30 günde bir olur canım. Bir kaç kez bakıldı adetin 21. Günü 15 ve üzeri çıktı genelde

Evet çok kilo aldım 56 kiloyum evlendikten sonra aldım inofolic kombi kullanıyorum bıraktım çok pahalı gelmeye başladı. Martın 1 de adet olmam gerekti 14de oldum 14 gün geçti, geç oldum. Bakalım nisanın 14 de adet olmam lazım

İnşallah gelmez adetin bebiko sımsıkı tutunmuştur annişine

30 günde bir olur canım. Bir kaç kez bakıldı adetin 21. Günü 15 ve üzeri çıktı genelde
Kuzum pcos yoktur büyük ihtimalle sende. Zaten lh\fsh oranında normal progesteron 10 üzeri kaliteli yumurtlama kabul edilir.. Hiç kafanı takma bence.. Akışına bırak kuzum. İnşallah en yakın zamanda mucizen gelir

İnşAllah canım her ay kırmızı gördüğüm için hayırlısı diyelim

Canım aman dikkat et ve bir şekilde doktoruna ulaş çok ciddi bir durum bu ohss, aynı dediğin gibi karnın kocaman oluyor ve batmalar sancılar oluyor nefes alamıyorsun. Mesela ben yan yatamıyordum nefes alamıyordum öksüre öksüre kalkıyordum nefes alamadığım için. Oksapar diye bir kan sulandırıcı var onu verdi doktor 2. Gün çat diye her şey geçti olmazsa kendin al eczaneden zaten başka da bir şey vermiyorlarmış. Kesinlikle kullan

Aynen canım ama bu bitkileri düzenli kullanmak lazım hayıtı bırakma canım

Canım hepimiz Allah’ın izniyle hamile olacağız iyi süşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…