Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle motivasyon oluyo burası canim. Benim daha yeni başladı bitse de ovu testlerine başlasam ne iyi olur
Başlarsn canm oldun yaa gerisi gelir olmamakta bi sıkıntı oluyo psikoloji

Başlarsn canm oldun yaa gerisi gelir olmamakta bi sıkıntı oluyo psikoloji
Tabi canim inan bana acaba hamile miyim diye geçirdiğim o stresli süreç bile daha iyiydi en azından bi umut vardı. Bunda 4-5 Gün bekledim gelmiyo başlamıyo kudurdum sinirden

Tabi canim inan bana acaba hamile miyim diye geçirdiğim o stresli süreç bile daha iyiydi en azından bi umut vardı. Bunda 4-5 Gün bekledim gelmiyo başlamıyo kudurdum sinirden
evet canm adete kdr acabamı diyosun sonradaa

Bende çok sık mantar oluyorum canim bu konuda bende çok dertliyim
Sekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaa

Sekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaa
Gecmiş Olsun Canm Benmde bidefa oldu Fitil verdilerdi 3günlük ondan sonra yeşil akıntım oldu korktum doktor nomral dedi ama baya oldu

Valla pislikle alakası yok hatta aşırı temiz olduğumuz için oluyo. Ben banyoya girdigim zaman sabunla asiri sürttüğüm için florasini bozuyorum ve sürekli başıma aynı şey geliyo

Benim kasintim cok canim yaa ilisskide cok acidi ondan snra zaten dedim direk ilac hap ne varsa kullanmam lazim
Gecmiş Olsun Canm Benmde bidefa oldu Fitil verdilerdi 3günlük ondan sonra yeşil akıntım oldu korktum doktor nomral dedi ama baya oldu

Valla pislikle alakası yok hatta aşırı temiz olduğumuz için oluyo. Ben banyoya girdigim zaman sabunla asiri sürttüğüm için florasini bozuyorum ve sürekli başıma aynı şey geliyo
Benmde gecen gun agda yaptim sonra sabunla guzelce bol yikadim boku yedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…