Yok bebeğim daha dün başladı tam anlamıylabittmi senin adet
Yeni yaniYok bebeğim daha dün başladı tam anlamıyla
Aynen öyle motivasyon oluyo burası canim. Benim daha yeni başladı bitse de ovu testlerine başlasam ne iyi olurYeni yani
aynen canm baya iyi geliyo dertleşince her kes bir birine üzülmemesi icin mootive ediyor
Başlarsn canmAynen öyle motivasyon oluyo burası canim. Benim daha yeni başladı bitse de ovu testlerine başlasam ne iyi olur
Bisey dicem mantar olduğunu doktor mu söyledi yoksa kendin mi karar verdin
Bende çok sık mantar oluyorum canim bu konuda bende çok dertliyimBen anlamistim zaten hemsire oldugum icin ama bugun gittim iyice vakti oda dedi evet mantar
Tabi canim inan bana acaba hamile miyim diye geçirdiğim o stresli süreç bile daha iyiydi en azından bi umut vardı. Bunda 4-5 Gün bekledim gelmiyo başlamıyo kudurdum sinirdenBaşlarsn canmoldun yaa gerisi gelir olmamakta bi sıkıntı oluyo psikoloji
Tabi canim inan bana acaba hamile miyim diye geçirdiğim o stresli süreç bile daha iyiydi en azından bi umut vardı. Bunda 4-5 Gün bekledim gelmiyo başlamıyo kudurdum sinirden
Sekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaaBende çok sık mantar oluyorum canim bu konuda bende çok dertliyim
Bazen 1 2 damla sirke koyuyorum 1 bardak suya onu iciyorumSekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaa
Gecmiş Olsun Canm Benmde bidefa oldu Fitil verdilerdi 3günlük ondan sonra yeşil akıntım oldu korktum doktor nomral dedi ama baya olduSekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaa
Valla pislikle alakası yok hatta aşırı temiz olduğumuz için oluyo. Ben banyoya girdigim zaman sabunla asiri sürttüğüm için florasini bozuyorum ve sürekli başıma aynı şey geliyoSekeri kesecekmisiz sutu birakacakmisiz bol yogurt kefir tursu canim ilaclarimi da aldim.simdi bakalim insalalh bu son olurhayir insablar bide boyle pismisiz gbi yargiliyor bazen yaa
Evet o da faydalı ama ev sirkesi olması lazımBazen 1 2 damla sirke koyuyorum 1 bardak suya onu iciyorum
Gecmiş Olsun Canm Benmde bidefa oldu Fitil verdilerdi 3günlük ondan sonra yeşil akıntım oldu korktum doktor nomral dedi ama baya oldu
Ya ben marketten aldigimla yapiyorum canimEvet o da faydalı ama ev sirkesi olması lazım
Sonrada adet olmanın üzüntüsünü yaşıyosun. Her ay aynı senaryoevet canm adete kdr acabamı diyosun sonradaa
Benmde gecen gun agda yaptim sonra sabunla guzelce bol yikadim boku yedim canimValla pislikle alakası yok hatta aşırı temiz olduğumuz için oluyo. Ben banyoya girdigim zaman sabunla asiri sürttüğüm için florasini bozuyorum ve sürekli başıma aynı şey geliyo
Sonrada adet olmanın üzüntüsünü yaşıyosun. Her ay aynı senaryo
Bende bagisiklik yapti her ay ayni duygularSonrada adet olmanın üzüntüsünü yaşıyosun. Her ay aynı senaryo
Marketteki sirkeler o yararlı bakterileri tam anlamıyla içermediği için canim ev sirkesi kadar etkili değilmişYa ben marketten aldigimla yapiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?