Acaba Cok okuyorum Kendimi psikolojimi yapıyotum canm bilmiyorum valla Ama ilk defa oldu bende öyle düşünmeye başladmDİkkat et kendine cnımmm ama bak sen bu belirtilere göre hamilesin bencede adet birimi kaldın bence sen
sizim testler noldu yapıyomusunuz daha gelmedimiDİkkat et kendine cnımmm ama bak sen bu belirtilere göre hamilesin bencede adet birimi kaldın bence sen
sizim testler noldu yapıyomusunuz daha gelmedimi
Benden sonrada sizz-Yagmur- la birlikte aldık testleri ama daha gelmedi muhtemelen yarın gelir benimki dün kargolandı, ilk güzel haberi senden bekliyoruz
Yavrmmbbanadaha kaygıya verildi diye mesaj gelmedi benım ki geç gelir depolarla alakalı durumdur senin oturduğun şehirde depoları vardır yakın ondan erken vermişlerdir-Yagmur- la birlikte aldık testleri ama daha gelmedi muhtemelen yarın gelir benimki dün kargolandı, ilk güzel haberi senden bekliyoruz
KIz bizim daha oda olmadı şükretYaa Varya Yum olduktan sonra beklemesi ne ladar zor poof
KIz bizim daha oda olmadı şükret
Kızz yumurtalama zamanını gec hele bakayımSen nasıl olucann Bak ben o günlerde kahvaltı yapar uzanırdım hep yatardm Öğlenleri Destek olsun diye
Hiç Kimseden CanmKimden duydun bunu
Kuzum bana da mesaj gelmedi, siteden kontrol ettim kargoya verildi yazıyor, kargodan da takip numarasıyla kontrol ettim yolda yazıyor sen de öyle bakYavrmmbbanadaha kaygıya verildi diye mesaj gelmedi benım ki geç gelir depolarla alakalı durumdur senin oturduğun şehirde depoları vardır yakın ondan erken vermişlerdir
Canım bazılarının o akıntıdan 4-5 gün sonra bazılarının 2-3 gün sonra çatlama oluyor, muhtemelen çatlama belirtisiydi o akıntı ve 3 gün sonra da çatladı yumurtancanm ilk geldiğimde Buraya dedim yaa şeffaf pembemsi leke geldi onun ustunden tam 8gün gecti acaba o gündemi catladı diye şüpheleniyprum teste göreyse daha catlayalı 5 gün olmuş o gün elimde test yoktu akşam vardı yaptm silikti ovu testide
AhahshdhdjdKIz bizim daha oda olmadı şükret
Evet canm HaklısınCanım bazılarının o akıntıdan 4-5 gün sonra bazılarının 2-3 gün sonra çatlama oluyor, muhtemelen çatlama belirtisiydi o akıntı ve 3 gün sonra da çatladı yumurtan
Öyle düşünme bende öyle düşündüm ama oldummAhahshdhdjdvallaaaa o kadar haklısın ki, ben bu ay yumurtlama göremeyeceğimi düşünüyorum mesela o kadar alıştım ki
30 lu test sipariş ettim, şu an acaba yeter mi diye düşünüyorum sen hesap etÖyle düşünme bende öyle düşündüm ama oldummhatta kesin bende yumurtlamıyorum dedim pco var yüksek felan diye düşündüm
bende öyle düşünerek 50 sipariş etdim hahahahah30 lu test sipariş ettim, şu an acaba yeter mi diye düşünüyorum sen hesap et
pvulasyon yaptım kuzum silik yani yok bir şey ama bu adet neden gecikti anlamadımoha ola bilir canm sen Yap test yapmazsanda 3gün daha bekle dahada hecikirse artık yap
O
pvulasyon yaptım kuzum silik yani yok bir şey ama bu adet neden gecikti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?