Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dİkkat et kendine cnımmm ama bak sen bu belirtilere göre hamilesin bencede adet birimi kaldın bence sen
Acaba Cok okuyorum Kendimi psikolojimi yapıyotum canm bilmiyorum valla Ama ilk defa oldu bende öyle düşünmeye başladm ama Umutlanmayalım şimdiden 11 gün sonra test yapıcam ama daha cok belirtim olursa cuma test alıcam söz

-Yagmur- la birlikte aldık testleri ama daha gelmedi muhtemelen yarın gelir benimki dün kargolandı, ilk güzel haberi senden bekliyoruz
Benden sonrada sizzCanm İnşAllah Canm Güzel haber alırsam zaten ilk size diycem beraber yapcaz testideaslnda adetime 9 güm kaldı ben uzun sayıyorumgeri sayınca tam 14 denk gelsin diye

canm ilk geldiğimde Buraya dedim yaa şeffaf pembemsi leke geldi onun ustunden tam 8gün gecti acaba o gündemi catladı diye şüpheleniyprum teste göreyse daha catlayalı 5 gün olmuş o gün elimde test yoktu akşam vardı yaptm silikti ovu testide

-Yagmur- la birlikte aldık testleri ama daha gelmedi muhtemelen yarın gelir benimki dün kargolandı, ilk güzel haberi senden bekliyoruz
Yavrmmbbanadaha kaygıya verildi diye mesaj gelmedi benım ki geç gelir depolarla alakalı durumdur senin oturduğun şehirde depoları vardır yakın ondan erken vermişlerdir

Yaa Varya Yum olduktan sonra beklemesi ne ladar zor poof

Yavrmmbbanadaha kaygıya verildi diye mesaj gelmedi benım ki geç gelir depolarla alakalı durumdur senin oturduğun şehirde depoları vardır yakın ondan erken vermişlerdir
Kuzum bana da mesaj gelmedi, siteden kontrol ettim kargoya verildi yazıyor, kargodan da takip numarasıyla kontrol ettim yolda yazıyor sen de öyle bak

Canım bazılarının o akıntıdan 4-5 gün sonra bazılarının 2-3 gün sonra çatlama oluyor, muhtemelen çatlama belirtisiydi o akıntı ve 3 gün sonra da çatladı yumurtan

Ahahshdhdjd vallaaaa o kadar haklısın ki, ben bu ay yumurtlama göremeyeceğimi düşünüyorum mesela o kadar alıştım ki
Öyle düşünme bende öyle düşündüm ama oldumm hatta kesin bende yumurtlamıyorum dedim pco var yüksek felan diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…