Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim o pembe lekelenme ara kanama da olabilir illa yumurta çatladığı için olmaz. Bir sebebe bağlı olmadan da olabilir.
Canm İnanki düşünmekten kafayı yiycem kafa dağıtcak bişey yok yaa hep düşün düşün bende bilemiyorum artk

Canm İnanki düşünmekten kafayı yiycem kafa dağıtcak bişey yok yaa hep düşün düşün bende bilemiyorum artk
Cok iyi anlıyorum bende adet olamadım ya 4-5 Gün kafayı oynatıyodum az daha. Birde evde olduğumuz için sürekli bu konuyu düşünüyoruz sürekli acaba öyle mi acaba böyle mi diyoruz. Anlıyorum seni bende kendime hakim olamiyorum çünkü

evet canm hepimiz bir birimizi daha iyi anlıyoruz Hepimizin aynı amacı ve cok benzer şeyleri olduğuycun

evet canm hepimiz bir birimizi daha iyi anlıyoruz Hepimizin aynı amacı ve cok benzer şeyleri olduğuycun
Aynen benimle aynı problemi yaşamayan insanlar beni anlamıyor ne yazık ki abarttığımi ve durumu dratiklestirdigimi dusunuyolar

En merak ettiğim konuya parmak basmissin canim çok sağol yumurtlamadigimiz halde adet görüyor muyuz merak ediyorum
Kuzum bunu ben bayaaaaa araştırdım sonuç şu: pco olanlar dışında mesela düzenli adet olanlarda 35 günden sonra adet olursa bir ay diyelim o ay yumurtlama büyük ihtimalle olmuyormuş, pcoda ise geç yumurtlama durumu söz konusu olduğundan adet olunduğunda yumurtlama olmamış da olabiliyormuş ama çook geç mesela 40. Günde yumurtlama olup 54. Günde adet de olunabiliyormuş ama 54. Günde adet olup yumurtlama olmadığı da olabiliyormuş yani durum bu şekilde

Aynen benimle aynı problemi yaşamayan insanlar beni anlamıyor ne yazık ki abarttığımi ve durumu dratiklestirdigimi dusunuyolar
evet canm kardeşime anneme diyemediğimi sizinle bölüşüyorum onnara desem yaa erken daha olmaz daha şöyle felan der

Karışıkk durum yani

Yani olabilir de olmayabilir de. Her iki seçenekte de adet oluyoruz sonucunda

evet canm kardeşime anneme diyemediğimi sizinle bölüşüyorum onnara desem yaa erken daha olmaz daha şöyle felan der
Ben annemlere falan söylemedim mesela arkadaşlarım biliyo sadece. Söylesem de anlamayacaklarini biliyorum çünkü

Ben annemlere falan söylemedim mesela arkadaşlarım biliyo sadece. Söylesem de anlamayacaklarini biliyorum çünkü
Evet canm malesef öyle aslnda belkide onlarda bizim umut edip sonra olmadı dememizi istemiyodur ama bencebiri sana destek olması cok güzel olmasa bile bu ay biliyosunki bölüşdüğün kişiler var

Evet canm malesef öyle aslnda belkide onlarda bizim umut edip sonra olmadı dememizi istemiyodur ama bencebiri sana destek olması cok güzel olmasa bile bu ay biliyosunki bölüşdüğün kişiler var
Aynen burası bana acaip iyi geliyo motive ediyorum kendimi. Kimseyle konuşamayınca daha sıkıntı çekiyorum için de büyüyo dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…