Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Yaa adet olincaya kadar hamileynişim gibi dolanıyorum sonra fiyaskobu ay dahada abartdm her ne olsa acabamı diyom
Işte herşeyi ona bağlayıp umutlanma dicem ama kelin ılaci olsa kendi başına sürer kendim senden hallice olduğum için anlıyorum

Kızalr Kitlendim ben yaa az önce kalktm fırından tepsi almaya boş tepsi yaaa yerimdece kaldm Kımırdayamadm eşim getirdi koltuga yatdm zar zor oooof ölücem qaliba

Kız ne oluyor sana böyle?
bilmiyorum valla ben o kadar ağır işler yapan biriyim hic bu ay yapmadm hic bişey Böyle oldum kasığıma ağrı vuruyoo şimdide Resmen kitlendm ayağa kalkınca bağırdım nasl ağrıdıysa offf bu bebeklik değil bence artk

İnşallah bebektendir, ben çok okudum böyle eğilince kasığına ağrı saplananları

canm bi tek kasık değilmi kasığıda belim tetikliyo oturup kalkamayacak kadar olmuyodur bence hemde erken değilmi daha rahime bile düşmemişdirki ahhahahah yarında sancım tutar bebek gelir artk gibi olurum ayyy kendim etdim kendime bu kadar okuyup her çeyi yaşıyorum

Bel ağrıları ise hareketli kısıtlı kişilerde görülebilmektedir. Bel ağrısında şüphelenilen durumlardan biri olan bel fıtığı, aynı zamanda doktor muayenesinden sonra teşhis edilebilir. Genellikle cinsel ilişki sonrasında yaşanılan bel ağrıları hamilelik belirtileri arasındadır. Bunun dışında kas kökenli ağrılar, stres, fazla kilolar, kireçlenme ve omurga kırıkları da bel ağrılarının diğer sebeplerindendir.

Kızalr Kitlendim ben yaa az önce kalktm fırından tepsi almaya boş tepsi yaaa yerimdece kaldm Kımırdayamadm eşim getirdi koltuga yatdm zar zor oooof ölücem qaliba
Bence sen 1-2 Gün dinlen canim ev işi falan da yapma yordun kendini galiba sen

Bence sen 1-2 Gün dinlen canim ev işi falan da yapma yordun kendini galiba sen
Canm hiç biçey yapmadm ama ilişkiden ola bilirmi Her gün her gün çu an baya iyi oldjm şükür geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…