nerden bulcam kiMarketteki sirkeler o yararlı bakterileri tam anlamıyla içermediği için canim ev sirkesi kadar etkili değilmiş
Işte herşeyi ona bağlayıp umutlanma dicem ama kelin ılaci olsa kendi başına sürer kendim senden hallice olduğum için anlıyorumEvet Yaa adet olincaya kadar hamileynişim gibi dolanıyorum sonra fiyasko bu ay dahada abartdm her ne olsa acabamı diyom
Işte evde kendisi yapiyo ya herkes bende yapmadım bilmiyorum da ablam doktor benim sirkesini evde kendisi yapar hepHe ama nerden
nerden bulcam ki
Benmde gecen gun agda yaptim sonra sabunla guzelce bol yikadim boku yedim canim
Işte evde kendisi yapiyo ya herkes bende yapmadım bilmiyorum da ablam doktor benim sirkesini evde kendisi ya simdi yapsam zaten yetismez yazin elma zamani yapayim bare
Tamma canım dogru dedin aklıma gelmedi hiçKuzum bana da mesaj gelmedi, siteden kontrol ettim kargoya verildi yazıyor, kargodan da takip numarasıyla kontrol ettim yolda yazıyor sen de öyle bak
Şifaa olsunnKızlar kabuk tarçınlı ada çayı yaptım kendime
Yok denemedim. Nereden bulabilirim? Ne işe yarıyor?Canım hayıt suyu denedin mi ☺
Valla pco için birebir diyorlar ben kullandım faydasını görüyorum canımYok denemedim. Nereden bulabilirim? Ne işe yarıyor?
Kız ne oluyor sana böyle?Kızalr Kitlendim ben yaaaz önce kalktm fırından tepsi almaya boş tepsi yaaa yerimdece kaldm Kımırdayamadm eşim getirdi koltuga yatdm zar zor oooof ölücem qaliba
bilmiyorum valla ben o kadar ağır işler yapan biriyim hic bu ay yapmadm hic bişey Böyle oldum kasığıma ağrı vuruyoo şimdide Resmen kitlendm ayağa kalkınca bağırdım nasl ağrıdıysa offf bu bebeklik değil bence artkKız ne oluyor sana böyle?
İnşallah bebektendir, ben çok okudum böyle eğilince kasığına ağrı saplananlarıbilmiyorum valla ben o kadar ağır işler yapan biriyim hic bu ay yapmadm hic bişey Böyle oldum kasığıma ağrı vuruyoo şimdide Resmen kitlendm ayağa kalkınca bağırdım nasl ağrıdıysa offf bu bebeklik değil bence artk
canm bi tek kasık değilmi kasığıda belim tetikliyo oturup kalkamayacak kadar olmuyodur bence hemde erken değilmi daha rahime bile düşmemişdirki ahhahahahİnşallah bebektendir, ben çok okudum böyle eğilince kasığına ağrı saplananları
Bel ağrıları ise hareketli kısıtlı kişilerde görülebilmektedir. Bel ağrısında şüphelenilen durumlardan biri olan bel fıtığı, aynı zamanda doktor muayenesinden sonra teşhis edilebilir. Genellikle cinsel ilişki sonrasında yaşanılan bel ağrıları hamilelik belirtileri arasındadır. Bunun dışında kas kökenli ağrılar, stres, fazla kilolar, kireçlenme ve omurga kırıkları da bel ağrılarının diğer sebeplerindendir.İnşallah bebektendir, ben çok okudum böyle eğilince kasığına ağrı saplananları
Bence sen 1-2 Gün dinlen canim ev işi falan da yapma yordun kendini galiba senKızalr Kitlendim ben yaaaz önce kalktm fırından tepsi almaya boş tepsi yaaa yerimdece kaldm Kımırdayamadm eşim getirdi koltuga yatdm zar zor oooof ölücem qaliba
Canm hiç biçey yapmadm ama ilişkiden ola bilirmi Her gün her günBence sen 1-2 Gün dinlen canim ev işi falan da yapma yordun kendini galiba sen
Valla ilişki esnasında zorlandiysan olabilir tabiki neden olmasınCanm hiç biçey yapmadm ama ilişkiden ola bilirmi Her gün her günçu an baya iyi oldjm şükür geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?