İnşAllah Canm Hamilelik haberleriyle bekliyoruz hayırlısıylaCok heyecanlıyım ilk defa kullanıcam ve cok ümitliyim bu aydan Meryem süresi bana umut verdi cok
Insallah bebegım nasılsın bugun ağrım sızın varmıOnşAllah Canm Hamilelik haberleriyle bekliyoruz hayırlısıyla
Yok canm Bu gün iyimIns
Insallah bebegım nasılsın bugun ağrım sızın varmı
Ya ne güzel işte hergun olcak diye bişe yok kuzum ıkı Makine çamaşır yıkadım hepsı benı beklıyor katlanmak üzere ayy yıldım yaYok canm Bu gün iyimsadece cok azck dün ağrıyan yer sanki sızlıyo gibi sadece bu başka belirti felanda yok
Kolay gelsin BebeğimYa ne güzel işte hergun olcak diye bişe yok kuzum ıkı Makine çamaşır yıkadım hepsı benı beklıyor katlanmak üzere ayy yıldım yaşunları katlıyım da tel de sarz olsun o ara işim bitmiyor yaaaa
günlük güneşlik burasıKolay gelsin BebeğimAyy benimde Var Canm Bende Kalkayımda ayayım yıkansın kurusun 6 saate anca bırakır Hiç halim yok Hava yağmurlu
Bura güneşli olsaaBUrası
günlük güneşlik burası
Aslında canım hergün saat 4 te yapalım istiyorum gün içerisinde daha az sıvı alıyoruz akşamları çaydı meyveydi derken yiyoruz, akşam saat 6.30 gibi gelir eşim ben yemekten önce yaparım hemen, yarından itibaren de saat 4 te yapalım olur muOlur canım sıvı alımını kaçta bırakayım ?
Kuzum valla ortalığı topladım şimdi geldimkızlar kimse yokmu kimsenin sesi gelmiyo
ayyy heyacanlı iyi yaptn canm bitiridinBenim tatlış testler de gelmiş eşim Arabaya koydurmuş akşam gelirken getirecek ayyyy hryecanlıyım
Seni takip ediyoruz kuzum, gerçi bizim yumurtlama geç olur, sen bıraktın dimi test yapmayıayyy heyacanlı iyi yaptn canm bitiridin
evet 5 gun oldu bırakalıSeni takip ediyoruz kuzum, gerçi bizim yumurtlama geç olur, sen bıraktın dimi test yapmayı
canm ben bu ay adet bekliyorum hiç umdum yok kalbim öyle diyoSeni takip ediyoruz kuzum, gerçi bizim yumurtlama geç olur, sen bıraktın dimi test yapmayı
Hadi inşallah Allahımevet 5 gun oldu bırakalı
Valla kalbimiz hep yanıldı bizim, kaaaç kez kalbim hamilesin dedi ama fos çıktı bence bu sefer de yanılıyor kalbincanm ben bu ay adet bekliyorum hiç umdum yok kalbim öyle diyo
İnşallah hepimiz aynı ay kalalım Allah duysun sesimizi havalar nasl sizin oradaValla kalbimiz hep yanıldı bizim, kaaaç kez kalbim hamilesin dedi ama fos çıktı bence bu sefer de yanılıyor kalbin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?