- Konu Sahibi zeynepguven1986
-
Bu üyenin erkek oldugunu düşünen tek ben miyim ya
Nihayet anlayan birini buldum.önceki konusu için biri demişti kayınvalide eve yerleşene kadar gerçekti sonrasında söyleyemedi uydurmaya başladı diye.
bende böyle olabileceğini düşünüyordum, pedofili kişinin facesini vereyim siz bakın diyene kadar. bu saatten sonra erkek olabilir diyorum. hele ki konu gece açılmış. belki vereceği face hesabı bile kendinin hesabıydı
Özelden atarmısın tatlımeğer yasak değilse bu pisliğin face linkini atabilirim buraya belki birinizin komşusu falandır dikkat edersiniz
Ben yazdım yani KİB ledim. Açıklamasına da kk ahalisi olarak inanmiyoruz yazdım.KK hanımları;
KİB 'leyelim benceMune Kazen @Margarikotin ilgilensinler Bi ortaya çıkar sahte mi değil mi ?
Ben sizin konularınıza inanmıyorumhayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
Hah işte bunu diyorum, önceki konuyu açıklığa kavusturalim diye bu konuya yazan ilk arkadaş @benefitss arkadaşımız.zeynep bilemedim eski konunun son halinden sonra sana neden güvenelim?
tanıdıklarına yazabilirsin ama ispat olmadan her türlü ceza alırsın
Diğer konuya hiç yazmamistim, birkaç günde bir açıp genel gelişmelere bakıyordum sadece. Ama hiç yazmayan ben bile konu açıklığa kavusmali diyorum..
Konuyu günlerce takip edip, samimi bir şekilde fikir veren onu merak eden arkadaşlar çok daha haklılar..
Ayrıca fark ettiniz mi bu konuya önceki konudan habersiz samimi yazılanlara cevap vermiş konu sahibi. Ne zaman birisi sen önceki konuyu bi açıklığa kavuştur demiş gitmiş yine buralardan.
Tutturabilirsem..Unutturabilirsem dedi galiba...
Ay evet yaa.. Ne anlıyorlar acaba bu şekilde davranmaktan. İnsanın eline ne geçebilir ki.İnsanları salak yerine koyuyor.
O konuda açık verdi hemen yeni bir konu açtı. Hem de yine insanlari en derinden vuracagi konuyla döndü. Muhtemelen inandirsaydi yine ara ara trajik olaylar olacak Bombayı patlatip uzaktan izleyecekti yine
Olayı popüler konu yapip günlerce insanları kandırmak. Bunu da populer bir konu yapacak her hafta trajik bir şey olacaktı o famuzaktan gülüp eglenecek arada da gelip Bombayı atıp çekilecekti.
Ama kendisi biraz saf sanırım yada burdakileri iyice salak sandı. Bir gün önceki şüpheli onu sahibini unutup hemen yeni yalanina kanilacak sandı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?