- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi zeynepguven1986
-
Flash tv dizileri gibiBu adamda 10 gun sonra trafik kazasından filan patt diye ölürse hiç şaşırmam.
Ondan sonra gelsin konuna bol bol hit ...
akraba ba eş dost herkez biliyor zaten ben etrafındaki komşularından arkadaşlarından bilmeyenler vardır diye yazmak istedimVarsayalım bu konu doğruniye akraba es dosta anlatıp ifşa etmiyorsunuz da facesini verip burdaki insanlarin etmesini istiyorsunuz
Tabii yalaniniz ortaya çıkacak demi
bu konu kafama çok takıldığı için uyuyamadım3 tane çocuğu olan üstelik binbir dertle uğraşan kadın o saatte nasıl konu açacak kadar dinç?
Bende 2 tane var gece pestilim çıkıyo
Gerçeksen bile kimse inanamıcak galiba
o değil de herkesakraba ba eş dost herkez biliyor zaten ben etrafındaki komşularından arkadaşlarından bilmeyenler vardır diye yazmak istedim
başına gelenler doğru ama ismim yaşım yanlış o sadece rumuzHa bide yazmadan edemicem Zeynepcim. 35 yaşındaydın ya hani, bende 1986'lıyım nickinde yazdığı gibi, ama henüz 30 yaşındayım.
Zaman bende durdu galiba
benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.
Sen şu diğer konunun sonunu bağla bi an önce o kadar olay yazdin ki konu askıda kaldı çat diye kapattirdin gerçekler ortaya çıkacak diyeakraba ba eş dost herkez biliyor zaten ben etrafındaki komşularından arkadaşlarından bilmeyenler vardır diye yazmak istedim
Yani yani ya mesela her yazmanizda esinizin adini mustafa yazdiniz bu zor olmadı mi kim sordu eşinin ismini kimse, esim yaz geç sahte bi isim hic karışmadı yazarken, kiz kardeşiniz içinde canan yazmak kimin aklina gelir bide sahte isim alıyorsunuz ya nick bu başkasının ismide olabilir sadece nick alsaydiniz... en cokta burda kimseye hanim bey yazılmıyordu size Zeynep hanim yazıldı oda gicik ediyor beni...benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.
geçen gün bir konu açıldı pedofili insanlar teşhir edilsin diye ve bu konuda teşhir konusunun kulanılabileceğinin kanıtıdırya bırak zeynep sallama isim soy isim rumuz alıp üye oluyorsun
ve sıkışıp konu açıyorsun panik halde yer zaman mı düşünüyorsun ki konun sonradan acayip bir hal aldı
bu mesaj benim için diğer konunun sahteliğinin kanıtıdır inanan inanabilir
benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?