Doğru söylüyorsunuz ama ben de galiba öyle kandırıyorum kendimi :/ bol giydirerek koruduğumu düşündüm hep.
Tesekkur ederim ..Benim kızım da küçük ,daha 6 yaşında .Küçük olduğu için belki bu kadar kasıyorum kızınızı taktir ettim çok bilinçli ben de öyle yetiştireceğim önce kendimi düzeltmem lazım ama.
Keşke hepsini bulup bir yere kapatsak orada sadece birbirlerine zarar verseler. Evet doğru en yakında olabilir uzaklara bakmaya gerek yok daha bir kaç ay önce öz be öz babası tarafından istismar edildi bir insan evladı bu vahşeti yaşadı bu bildiğimiz ya bilmediğimiz milyonlarca yaşayan varsa gerçekten beynim yanıyor Allah kahretsin hepsini.Bir pedofili kendini her zaman belli etmeyebilir. Belki evinize girip çıkan bir dostunuz veya akrabanız bile olabilir. Allah korusun tüm çocukları fakat biz kendimizi baskıladıkça onlar bitmez.
Keşke hiç olmasalar..
Maalesef onlar yüzünden ben de istemsiz evladıma zarar veriyorum mune abla Allah esirgesin korusun hepsini.Korkularınızı, endişelerinizi anlıyorum, hak veriyorum da size, maalesef sapıklar her yerde, kundaktaki bebe de onlar için cinsel obje, 80 yaşındaki nine de, kedi köpek de cinsel obje, damacana da.
Bebeğinizi tepeden tırnağa bol giydirseniz de o sapıklar aramızdan ayıklanmadıkça hiçbirşey değişmeyecek.
Hassasiyetini anlıyorum benim de iki evladım var. Düşüncesi bile korkunç, aklımı oynatacak gibi oluyorum. Hele bir haber okumayayım günlerce yediğim içtiğim zehir zıkkım oluyor.Keşke hepsini bulup bir yere kapatsak orada sadece birbirlerine zarar verseler. Evet doğru en yakında olabilir uzaklara bakmaya gerek yok daha bir kaç ay önce öz be öz babası tarafından istismar edildi bir insan evladı bu vahşeti yaşadı bu bildiğimiz ya bilmediğimiz milyonlarca yaşayan varsa gerçekten beynim yanıyor Allah kahretsin hepsini.
Ben daha henüz küçük olduğu için kavrayamaz diye düşündüm özel bölgelerini korumasını en kısa sürede öğreteceğim.Hassasiyetini anlıyorum benim de iki evladım var. Düşüncesi bile korkunç, aklımı oynatacak gibi oluyorum. Hele bir haber okumayayım günlerce yediğim içtiğim zehir zıkkım oluyor.
Ama bunlar var diye hayat standardımı değiştirmiyorum. Temasları engelliyorum, kimseyle gereksiz samimiyet kurdurmuyorum, özel bölgelerini öğretiyorum vs.
Allah'a emanet olsunlar.
Amin, bebeğini kısıtlama, ailenizin değer yargıları ve kurallarına göre yetiştirmeye devam etmelisin, insan kendisi için korkmadığı herşeyi evladı için korku haline getiriyor, kötülük sapkınlık var çünkü, bu eskiden de böyleydi aslında, ben çocukken, genç kız olmaya başladığımda da sapıklıklar vardı ama medya çok yaygın değildi, internet yoktu, çoğu vaka sadece yaşandığı yerde duyulduğuyla kalıyordu.Maalesef onlar yüzünden ben de istemsiz evladıma zarar veriyorum mune abla Allah esirgesin korusun hepsini.
Mune abla ben çocukken 3 defa tacize uğradım maalesef hiç aklımdan çıkmıyor bu olaylar o zaman dediğin gibi yaygın olarak bilinmediği için bize okulda vs özel bölge eğitimi verilmedi ben o 3 olayda yaşadığım korkuyu kızımın ya da başka bir çocuğun yaşamasını istemem. O yüzden en kısa sürede öğreteceğim özel bölge eğitimini kızım kendini korumayı öğrensin benim gibi olmasın.Amin, bebeğini kısıtlama, ailenizin değer yargıları ve kurallarına göre yetiştirmeye devam etmelisin, insan kendisi için korkmadığı herşeyi evladı için korku haline getiriyor, kötülük sapkınlık var çünkü, bu eskiden de böyleydi aslında, ben çocukken, genç kız olmaya başladığımda da sapıklıklar vardı ama medya çok yaygın değildi, internet yoktu, çoğu vaka sadece yaşandığı yerde duyulduğuyla kalıyordu.
Daughter of your father çok güzel yazmış, çocuklara kendini korumayı öğretmek gerekiyor, bunun en azından ebeveynlerin alabileceği başkaca bir çaresi yok.
Şort da giydiririm tayt da ..büyük kızımın bacakları uzun , dikkat çekiyor fakat umrumda değil .poposunun kapanması yeterli . İki üç ş.refsiz yüzünden baskı uygulayamam. Kendini nasıl koruması gerektiğini öğrettim ,okulda da sık sık bu konuya yer veriliyor .yanımdayken zaten problem yok , kötü niyetle bakanın gözünü çıkarırım . Sürekli baskı altında yetişen çocuğun özgüveni olmuyor . Nasıl giyinirse giyinsin ,kendini korumayı bilmeli .
Kızım arkadaşıyla oynarken birden tavrı değişti ,ben de izlemeye başladım .şu pullu kıyafetler var ya (boyanan kıyafet diyorlar kendi aralarında :) üzerinde onlardan vardı ,tam göğüs bölgesinde pulları ..arkadaşı da rengi değişsin diye elini üzerinde gezdirmek istedi .kızım hemen elini bileğinden yakalayıp engelledi ve " lütfen göğüs bölgeme dokunma ,ne öğrenmiştik unuttun mu ? Hiçbir şekilde kimsenin özel bölgelerine dokunmuyoruz " dedi ..Çok hoşuma gitti ..çocuklarımızı bilinçlendirirsek, kendilerini korumalarına da yardımcı olmuş oluruz .
Bence el kadar çocuğun ne giyecegine bu kadar takılma .dediğim gibi ,kendini korumayı öğrettiğin vakit sıkıntı kalmaz .
Mune abla ben çocukken 3 defa tacize uğradım maalesef hiç aklımdan çıkmıyor bu olaylar o zaman dediğin gibi yaygın olarak bilinmediği için bize okulda vs özel bölge eğitimi verilmedi ben o 3 olayda yaşadığım korkuyu kızımın ya da başka bir çocuğun yaşamasını istemem. O yüzden en kısa sürede öğreteceğim özel bölge eğitimini kızım kendini korumayı öğrensin benim gibi olmasın.
Aslında taytlar normalde dar ve kısa değildi Çok da güzeller ama çocuklar hızlı büyüyor hiç giydirmediğim bir sürü giysi var olmuyor ya kısa ya dar elbette esimin benim yanımda birşey yapamazlar ki zaten park vs yolda bile hiç tek bırakmam elini tutarım gözüm üstünde şu son yaşanan olaylar beni oldukça karamsar yaptı abartmamak gerekiyor galiba eşim hakli bu konuda.
Çok güzel bir paylaşım. Ben de yaşadın ama aileme hiç bahsetmedim çünkü bizim evde hiç konuşulmazdı böyle şeyler ailem çevreye çok güvenir ben yaşadığım taciz olayları hiç görmediğim tanımadığım insanlar tarafından gerçekleşti keşke hiç yaşamasaydım o günler yaşadığım korkular beni paranoyak yaptı.Yeri gelmişken bunu da buraya ekleyeyim, kaydetmiştim gerekirse buraya atarım diye.
Çok güzel bir paylaşım. Ben de yaşadın ama aileme hiç bahsetmedim çünkü bizim evde hiç konuşulmazdı böyle şeyler ailem çevreye çok güvenir ben yaşadığım taciz olayları hiç görmediğim tanımadığım insanlar tarafından gerçekleşti keşke hiç yaşamasaydım o günler yaşadığım korkular beni paranoyak yaptı.
Hiç unutmadım unutmam ilk tacizi 6 yaşındayken annemle pazara gittim zaman yaşadım oldukça yoğundu ben annemin elini tutmuştum öylece gidiyorduk yolumuzda sonra arkamda popomla bir el hissettim bariz el sıcaklığı bile halen aklında çok çok korktum annemin elini çok sıktığımı hatırlıyorum annem ne olduğunu sorduğun da sadece şaşkın yüzüne bakmıştım maalesef yaşadım yasatanin Allah belasını versin o yüzden korkuyorum kizimda yaşar diye :/
Peki devlet ne gibi önlemler alıyor madem tedavi zor olsa da reddediyor bu sapıklar niye kökten çözüm bulunup yok edilmiyorlar. Hatta ülke nüfus kayıtlarından hiç doğmamış gibi tamamen silinmiyorlar inanın o kadar doluyum ki ben de anladım kızımı istemeden baskı altına aldığımı şu an için anlamıyor belki ama ileride öz güvensiz kendini koruyamayan bir birey olsun istemiyorum.Çok üzüldüm, gerçekten. Dilerim verir, vermiştir. Bu insanlar çürük bence, bildiğin çürük yani nasıl çürük meyveyi sağlıklı hale getiremiyorsan pedofililerin de bu sapkınlıktan vazgeçmelerini ilaçtır, terapidir ne kadar dayarsan daya sağlayamıyorsun; tedavisi "çok zor" diye geçiyor kaynaklarda ama bence çok zor'un da ötesinde. Zira tedavi yapmak istesen de reddediyorlar.
Peki devlet ne gibi önlemler alıyor madem tedavi zor olsa da reddediyor bu sapıklar niye kökten çözüm bulunup yok edilmiyorlar. Hatta ülke nüfus kayıtlarından hiç doğmamış gibi tamamen silinmiyorlar inanın o kadar doluyum ki ben de anladım kızımı istemeden baskı altına aldığımı şu an için anlamıyor belki ama ileride öz güvensiz kendini koruyamayan bir birey olsun istemiyorum.
Kesinlikle. ...Kimse kusura bakmasın ülkede pedofili
Nerde dinci var ordan çıkıyor.
Eşcinsel amcalar da öyle.
Muhafazakar ortamdan uzak tutun, yeter
Bence haklısnz artk kızi erkegi bile kalmadi oglum 17aylik surekli pesindeyiz ama herkese gülücuk sacar ben bile korkuyorum parkta saga sola cok dikkat ederim baska cocuklarada birsey olmasn diye.kızıcaklar belki ama ben yaşlı amcalardan uyuz oluyorum parkta oturanHerkese cümleten hayırlı geceler.
Etrafta oldukça sapık pis gözlü ahlaksız insan var ki artık ne yapsam bilemedim. İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün hava biraz serin sayılır ben de kizima (33 aylik) diz altı tayt ve kısa kollu giydirdim. Eşim hava serin uzun tayt giydir dedi ben de önce ki yaz büyük gelen taytlarin kizima küçük geldiğini boydan ve dar olduğunu söyledim ve giydirmeyi reddettim.
Dediğim gibi bu devirde kundaktaki bebeğe 3 5 yaşında ki cocuga hallenen mahluklar var kizima bu yüzden şort bile giydirmek istemiyorum ben kizimi koruyup kollarken o namussuzlarin gözlerinden maalesef koruyamıyorum.
Eşim çocuğun bizim yanımızda olduğunu kimsenin ters bakmayacağını benim bu konuda abartmığımı düşünüyor kısa süreli bir tartışma yaşadık.
Sizce uzatmadan dar da olsa giydirmelimiydim yani ben gerçekten abartıyor muyum merak ettim. Ben isterim kizima güzel şortlar elbiseler taytlar giydirmeyi ama olmuyor işte o gözü çıkasıcalar yüzünden istemiyorum haksiz miyim siz söyleyin.
Not: Arkadaşlar konum sapmasın lütfen ne demek istediğimi dikkatli okumanızı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?