Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söylüyorsunuz ama ben de galiba öyle kandırıyorum kendimi :/ bol giydirerek koruduğumu düşündüm hep.

Korkularınızı, endişelerinizi anlıyorum, hak veriyorum da size, maalesef sapıklar her yerde, kundaktaki bebe de onlar için cinsel obje, 80 yaşındaki nine de, kedi köpek de cinsel obje, damacana da.

Bebeğinizi tepeden tırnağa bol giydirseniz de o sapıklar aramızdan ayıklanmadıkça hiçbirşey değişmeyecek.

Bir pedofili kendini her zaman belli etmeyebilir. Belki evinize girip çıkan bir dostunuz veya akrabanız bile olabilir. Allah korusun tüm çocukları fakat biz kendimizi baskıladıkça onlar bitmez.

Keşke hiç olmasalar..
Keşke hepsini bulup bir yere kapatsak orada sadece birbirlerine zarar verseler. Evet doğru en yakında olabilir uzaklara bakmaya gerek yok daha bir kaç ay önce öz be öz babası tarafından istismar edildi bir insan evladı bu vahşeti yaşadı bu bildiğimiz ya bilmediğimiz milyonlarca yaşayan varsa gerçekten beynim yanıyor Allah kahretsin hepsini.

Maalesef onlar yüzünden ben de istemsiz evladıma zarar veriyorum mune abla Allah esirgesin korusun hepsini.

Hassasiyetini anlıyorum benim de iki evladım var. Düşüncesi bile korkunç, aklımı oynatacak gibi oluyorum. Hele bir haber okumayayım günlerce yediğim içtiğim zehir zıkkım oluyor.

Ama bunlar var diye hayat standardımı değiştirmiyorum. Temasları engelliyorum, kimseyle gereksiz samimiyet kurdurmuyorum, özel bölgelerini öğretiyorum vs.

Allah'a emanet olsunlar.

Ben daha henüz küçük olduğu için kavrayamaz diye düşündüm özel bölgelerini korumasını en kısa sürede öğreteceğim.

Aslında biz çocuklarımızı öyle kıyafetlerine dikkat ederek koruyamayız. İnsanlar şortlu çocuk gördüklerinde akıllarına farklı şeyler getirmemeyi öğrenmeli.
Siz istediğinizi giydirin, gözünüzü ayırmayon yeter..

Maalesef onlar yüzünden ben de istemsiz evladıma zarar veriyorum mune abla Allah esirgesin korusun hepsini.
Amin, bebeğini kısıtlama, ailenizin değer yargıları ve kurallarına göre yetiştirmeye devam etmelisin, insan kendisi için korkmadığı herşeyi evladı için korku haline getiriyor, kötülük sapkınlık var çünkü, bu eskiden de böyleydi aslında, ben çocukken, genç kız olmaya başladığımda da sapıklıklar vardı ama medya çok yaygın değildi, internet yoktu, çoğu vaka sadece yaşandığı yerde duyulduğuyla kalıyordu.

Daughter of your father çok güzel yazmış, çocuklara kendini korumayı öğretmek gerekiyor, bunun en azından ebeveynlerin alabileceği başkaca bir çaresi yok.

Mune abla ben çocukken 3 defa tacize uğradım maalesef hiç aklımdan çıkmıyor bu olaylar o zaman dediğin gibi yaygın olarak bilinmediği için bize okulda vs özel bölge eğitimi verilmedi ben o 3 olayda yaşadığım korkuyu kızımın ya da başka bir çocuğun yaşamasını istemem. O yüzden en kısa sürede öğreteceğim özel bölge eğitimini kızım kendini korumayı öğrensin benim gibi olmasın.

Kocaman bir tebrikler size. :) Annelere bu konuda çok büyük görev düşüyor. Çocuklarımızın başında sonsuza kadar duramayız, ebeveyn bakımına muhtaç bir çocuk olmadığı sürece kendi başına kalabilmeyi ve kendini korumayı öğrenebilmesi gerekiyor. Çocuklarınızı size muhtaç oldukları yaşa kadar siz koruyacak, kendilerini koruyabilecek yaşa geldiklerinde de onlara kendini korumayı öğreteceksiniz.

Sen anlat bebeğine ablacım, emin ol yaşına uygun anlatınca herşeyi anlıyor çocuklar, kızım ilkokula başladığı sıralarda çocuk kaçırma olayları çoğalmaya başladı, oturduğum muhite yakın bir yerde bir genç kızı da kaçırıp böbreklerini çaldıktan sonra konteyner'e atmışlardı, okula ben getirip götürüyordum ama çocuktur en nihayetinde, almaya giderken gecikirsem tanıdıklarla eve dönmeye kalkabilir, o yüzden sıkı sıkı tembihlerdim, okula ben veya baban gelmediği sürece kimseyle gitme, babanın tanıdığı, benim tanıdıklarım olsa bile gitme diye, kimseden birşey almamayı öğretmiştim, çocuk yetiştirmek, onu kötülüklerden korumak çok zor, sürekli bir savunma mekanizması geliştirmek zorunda kalıyorsunuz, duyduğunuz her kötü olayda kafanızda kurup korkularınız tetikleniyor, bebeğiniz küçükken ayrı korkuyorsunuz, büyüyüp dış dünyaya karıştığında ayrı korkuyorsunuz.

Allah tüm evlatları korusun, kötüler kötülükler onlardan uzak olsun inşaallah.

Senin bu düşünceler hamilelikten olabilir. Ben de hamileyken neler neler kuruyordum endişeleniyordum. Eskiden de oluyordu bu ülkede böyle şeyler. Şimdi ortaya saçıldı herşey.

Yeri gelmişken bunu da buraya ekleyeyim, kaydetmiştim gerekirse buraya atarım diye.

Çok güzel bir paylaşım. Ben de yaşadın ama aileme hiç bahsetmedim çünkü bizim evde hiç konuşulmazdı böyle şeyler ailem çevreye çok güvenir ben yaşadığım taciz olayları hiç görmediğim tanımadığım insanlar tarafından gerçekleşti keşke hiç yaşamasaydım o günler yaşadığım korkular beni paranoyak yaptı.

Hiç unutmadım unutmam ilk tacizi 6 yaşındayken annemle pazara gittim zaman yaşadım oldukça yoğundu ben annemin elini tutmuştum öylece gidiyorduk yolumuzda sonra arkamda popomla bir el hissettim bariz el sıcaklığı bile halen aklında çok çok korktum annemin elini çok sıktığımı hatırlıyorum annem ne olduğunu sorduğun da sadece şaşkın yüzüne bakmıştım maalesef yaşadım yasatanin Allah belasını versin o yüzden korkuyorum kizimda yaşar diye :/

Çok üzüldüm, gerçekten. Dilerim verir, vermiştir. Bu insanlar çürük bence, bildiğin çürük yani nasıl çürük meyveyi sağlıklı hale getiremiyorsan pedofililerin de bu sapkınlıktan vazgeçmelerini ilaçtır, terapidir ne kadar dayarsan daya sağlayamıyorsun; tedavisi "çok zor" diye geçiyor kaynaklarda ama bence çok zor'un da ötesinde. Zira tedavi yapmak istesen de reddediyorlar.

Peki devlet ne gibi önlemler alıyor madem tedavi zor olsa da reddediyor bu sapıklar niye kökten çözüm bulunup yok edilmiyorlar. Hatta ülke nüfus kayıtlarından hiç doğmamış gibi tamamen silinmiyorlar inanın o kadar doluyum ki ben de anladım kızımı istemeden baskı altına aldığımı şu an için anlamıyor belki ama ileride öz güvensiz kendini koruyamayan bir birey olsun istemiyorum.

Yani, devlet yakaladığını hapse tıkmaktan başka bir önlem almıyor zannedersem. Şu sıralar kimyasal hadım olayı konuşuluyordu yani en son şu Adana'daki çocuk olayından sonra bir gündeme alınmıştı ama şu an bilmiyorum. Kimyasal kastrasyonda hem üreme fonksiyonları durdurulacak hem de cinsel istekleri yok edilecek. Bir de ne hikmetse bunu etik bulmayan bir kesim de var, anayasal hakları ileri sürülüyor falan bence saçma tabi karşı tarafın, üstüne üstlük savunmasız bir karşı tarafın hakkını aleni ihlal ediyor daha neyin hakkından bahsediyorsak. Hem hasta hem suçlular yahu. Bence kimyasal kastrasyon yapıldıktan sonra direkt toplumdan uzaklaştırılmalılar. Yapılacak en akıllıca çözüm bu olur.

Allahım ya ne hake geldik çocuklarımızı istedğimiz gib dışarı çıkarıp istediğimiz gibi giydiremiyoruz eyvahlar olsun.. Allah cümlemizi öyle pis zihniyetlerden ve öyle olmaktan korusun Amin..

Bence haklısnz artk kızi erkegi bile kalmadi oglum 17aylik surekli pesindeyiz ama herkese gülücuk sacar ben bile korkuyorum parkta saga sola cok dikkat ederim baska cocuklarada birsey olmasn diye.kızıcaklar belki ama ben yaşlı amcalardan uyuz oluyorum parkta oturan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…