- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Gerçekten fena bir duygu aklima geldikce midem bulaniyorBaşıma gelmedi ama enişten bir kere şakayla karışık sırtımı sıvazlamıştı '. benim çevrem erkekli kızlı çok geniş maç filanda izlemeyi severim hadi hadi senin erkek arkadaşın vardır diyerek çok böyle abisel kankasal bir tavırla yapmıştı . ben büyüktüm de 16 yaşında filandım yani . hani bence kötü bir hareket değil çünkü kişilik olarak eniştem çok şakacıdır ablamdan direk su istemez mesela '' çöllerde mecnun gibi susuz kaldım sula beni leylam der '' en basiti o zman niye benim sırtıma dokunuyor ki diye kızıp kötü olmuştum . Sizi düşünemiyorum bile ... Allah cc yardımcınız olsun ... itin onu en geriye yada bir kağıda yazıp yakın gitsin o anı hayatınızdan benim hatırlmak istemediğim şeyleri öyle yaparım
Bu dunya adaletsiz, ahirette gosterecek rabbim..Adi pislik.! Bu tip yaratıklara köpek yada hayvan demeyin. Onların hiç bir suçları yok. Sinirleniyorum bu tip insanlara boğasıyım geliyor. İnşallah o adamda en kısa zamanda cezasını bulur.
Aslina annem cok uzerime duser. Oyle seker vermus amcan op bakalim kizim diyen bilincsiz anneler gibi de degil. Ah simdi soylesrm gider yakar adami.. Ama cok utandim, o kadar utandim ki o serefsizin yaptığına agzimi acip "yapma" bile diyemedim..Allah belalarını versin.
Neyseki şimdi anne babalar biraz daha bilinçli. Anneler çocuklarını sürekli gözetmeliler, hayır demeyi, başkası tarafından dokunulmayacak yerleri öğretmeliler. Dokunulduğunda da söylemelerini tembihlemeliler ve en önemlisi çocuklarına inanmalılar.
Sizi bu konu neden rahatsiz ediyor acaba? Açılan konu kadar vergi mi oduyorsunuz? Evet ozgecan hassasiyetimiz ilk gunki gibi degil, hatta anasinin babasinin bile değildir. Irmakta oyle olacak. Siz hangi acinizi ilk gunki gibi yasiyorsunuz? Bu mumkun mu insan doğasında.Benzer konulardan 1354 tane açmak yerine mevcut konulardan devan etsek hoş olurdu. Aynı şeyi yapıyoruz hep misal Özgecan içinde böyle oldu. Aynı konulardan yüzlerce açıldı. Özgecanlar ölmesin, beddualar, bilmem neler. Aradan zaman geçti ve kimse Özgecan ı konuşmaz oldu bu konuda aynen öyle oldu. İrmaklar ölmesin, beddua, bilmem ne... aradan zaman gececek sonra yine herkes kendi hayatina donecek. Kime faydasi oldu? Kusturana kadar ayni seyleri tekrar tekrar aciyorsunuz.
Tepkisiz kalalım demiyorum bunlar konusulmali, anneler bilinclenmeli, paylasilmalı ama böyle değil diye dusunuyorum.
Sizi bu konu neden rahatsiz ediyor acaba? Açılan konu kadar vergi mi oduyorsunuz? Evet ozgecan hassasiyetimiz ilk gunki gibi degil, hatta anasinin babasinin bile değildir. Irmakta oyle olacak. Siz hangi acinizi ilk gunki gibi yasiyorsunuz? Bu mumkun mu insan doğasında.
"Sana sorduğum da nicin soylemedin, simdi sus" "bu konuyu fazla uzatma" her tecavuzcunun yardakcilarinin sozudur herhalde. Size ilk gunku gibi yaşadığınız acilarla iyi vicdan azabi cekmeler.
Genelde o iğrenç yaratıklar yolda görünce aa dede otobüste görsen yer vereceğin insancıklar oluyor...ya ben çok karşılaştımama çok şükğr hiçbirşey yapamadılarciddi anlamda hep ısırıp kaçtım diye hatırlıyorum hepte büyük dedelerdi
katılıyorum. Siz anlamak istemiyorsunuz heralde yada benim anlatmamda sorun var. Özgecan geçti, daha niceleri gecti, İrmakta gececek... Bu konu hakkında da yeterince yazilip cizildi, bir dunya konu var açılmış, onlara bir göz atsaydinız, oradan devam edilseydi dedim. Önce forum kullanmayi ögrenin siz laf sokmaya bu kadar cabalamak yerine. Birbirinden zerre farki olmayan konuları hergün biriniz yeni baslik olarak açıyorsunuz. Kurtulamadiniz şu sürü psikolojisinden. Sen yeniden açınca farklı bisey olmuyor yani aynı konu, diger konularada yazabilirdin amaç???? Benimde konum olsun... iste
Bende aynen katılıormkatılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?