pedofili şerefsizlerle bir kere dahi karşılaşanlar?!!!

Ben de 8 yaşlarında falandim mahalleden bir kız arkadaşımla komşuya birsey sormak için annem göndermişti ve kapıyı çaldık kadın evde yokmuş adam bize cinsel organını göstermişti ve kimseye söylerseniz sizi öldürürum demişti. İnanılmaz igrencti kabustu bırak kimseye söylemeyi o arkadaşımla birbirimize bile hiç bahsedememistik korkudan.

Bende küçükken komşumuz hatta en yakınlarımızdan bi amca beni dudağımdan öpmüştü ben anlam veremezdim küçüktüm birde severdi ne bileyim işte, yıllar gecti 15 16 yaşıma geldim bir gün beni kenara çekip küçükken seni dudağından öpmüştüm ya hani özür dilerim dedi ve ben utancımdan kala kaldım tamam dedim ahhh şimdi ki aklım olsaaa neler derdim nelerrrrr...

Ben de altı yaşında falandim galiba otobüsle bir yere gidiyorduk. Adamın biri yanıma otursun ayakta durmasın düşer falan dedi. Oturmuştum bacagiyla sikistirmisti. Yüzüm bembeyaz olmuş. Teyzem sordu bir şey mi yaptı falan diye çocuk aklımla nerden bilecem. Yok diyebildim sadece.Her yerde bu sapıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…