pedofili şerefsizlerle bir kere dahi karşılaşanlar?!!!

Allah helak etsin onlari... Herkese, herkese dikkat etmek lazim. Yabanci olsun yada olmasin..

Agzimdan hangi cikacak cumle neftetimi anlatir bilmiyorum gercekten elimizde olsada ellerimizle parcalasak bu setefsizleri

Iyi cevap vermissin ama masallah..

Bende aynen katılıorm
Ben burda basıma gelen bir dramdan bahsediyorum sizler ise "neden farkli konu actin acilmis konulara bakip yazsaydin" diyorsunuz. Hakikaten suraya yazilam onca seye ragmen akliniz sadece "bu kadin niye yeni kinu acti" cunlesini mi benimsedi? Sizi vicdaninizla basbasa bırakıyorum. Allah korusun belki sizinde vardir bir draminiz, onu anlatayim rahatlayayim dersiniz yillar sonrada biride gelir "baska yerde konus" der belki. Biraz empati.

Diyecek laf yok ne denirki bu dünyada böyle insanlara uygun bir cezada yok. Biz kendimizi ve cocuklarimizi koruyacagiz ve asla cocugu yalniz disariya birakma taraftari degilim. Gervi evin icindede oluyor
Cocucugu hic disari cikarmamakta onun cocuklugundan calmak olur.. Disarida belli saat gecirmeli o saatlerde gizlice yada acikca gozetlenmeli diye dusunuyorum..

Erkek kız çocuk demeden ortalıkta cirit atarak tehlike arzediyor bh sapıklar.

Mutlaka her insan hemen hemen bu tür olaylar yaşamıştır.Ya hatırlamak istemiyoruz,ya çok küçük olduğumuz için hatırlamıyoruz.

Artık bilinçli olup engellemeliyiz bir şeyleri ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.

Ilkokulda benden bir sinif altta olan iki kiz arkadasim her tenefüs ögretmenlerinin kucaklarindaydi. Adam hepsini iki kizi kucagina alip seviyordu, cocuklarda onu. Ayni yaslardaydim bir sinif üstte olmama ragmen. O adamdan tiksiniyordum ama kucaginda onu seven arkadaslarimin en ufak bir fikti yoktu neler oldugundan. Anne baba bilinclendirsin cocuklarini, kimsenin kucagina oturmasin ne kadar severse sevsin. Benim aklim da kesmiyordu ama enerji almazsin tiksinirsin ya o samimiyetten öyle birsey vardir bende. O yaslarda kimsenin kucagina oturmazdim herkesden kacardim. Bilmiyorum artik basima ne geldi ama ortada büyüyen bir cocuktum. Cogu seyi hatirlamiyorum. Ama arkadaslarimin kucakta oturmalarini nedense hic unutmadim.
Bu yüzden bebekken dahi kimsenin eline kucagina vermedik kizimizi. Kimse dokunamaz. Kimsenin kimseye dokunmaya hakki yok.
Hep derim anne babasi sevsin cocugu baslarini minciklamasa da olur.

Sen arkadaşın yorumunu komple yanlış anlamışsın be canım.nyse nasıl anlıosan öle olsun.saygılar..

Burayı reşit olmayan çocuklarda okuyor, annelerde.
Artık bilinclenme zamanı geldi de geçti.
Böyle bir durum yaşandığında kimse susmasın. Susmasın ki , o pislikler belalarını bulsun ve başka kimseye böyle yapamasinlar.

ya ben çok karşılaştım ama çok şükğr hiçbirşey yapamadılarciddi anlamda hep ısırıp kaçtım diye hatırlıyorum hepte büyük dedelerdi
Allah bilir kimler o niyetle dokunmuştur. İşyerinde 60 yaşında bir adam göğsüme dokunmaya çalışmıştı 20yaşımda falandım. Şikayet ettim suçlu çıktım. İnsanlar bilinçli değil aman şaka yapmış sen onun torunu yaşımdasın deyip beni art niyetli yaptılar ahlaksızlar

İste böyle zihniyettekiler için susuyor çocuklarımız kadınlarımız... tacize uğrayanı suçlu gören kafalar varken... daha çok gizli kalır bu şeref yoksunu insanlar açığa çıkmadıkçada devam ederler sapıklıklarına

Cocucugu hic disari cikarmamakta onun cocuklugundan calmak olur.. Disarida belli saat gecirmeli o saatlerde gizlice yada acikca gozetlenmeli diye dusunuyorum..

Elbetde maalesef öyle. Benim cocugum daha kücük 21 aylik beraber cikiyoruz elbetde bu yasta yalniz yollanmaz zaten ama 7-8 yaslarinda bir ablasi veya abisi bile olsa ona emanet edip birakamam. Kac yasinda yalniz cikmasina izin veririm bilmiyorum belki 10 yasindan sonra bilmiyorum. Daha önce onu yalniz disaeiya yolluyacagimi sanmiyorum birlikte cikariz herhalde

Bence bu cocuk istismarı haberleri yayınlanmamalı ...

Hele şu m..net adlı haber bülteni yok mu, resmen ballandıra ballandıra anlatıyor, yok şöyle ellemiş, şöyle eteğini kaldırmış bebeğin diye.

Pislikler haber mi yapıyorsunuz hikaye mi yazıyorsunuzzz.

Eşşeğin aklına resmen karpuz kapuğu düşürüyorlar

okadar basit şeyler değildi yapmaya çalışılanlar yapılanları hatırlayabiliyorum.. sessiz bir çocuk değildim hepsinin elinden kurtuldum.. ama anneme söyleyememiştim hep

Cocuklarimiza bu sekilde anlatalim.
1.İzin almadan kimse(anne, baba, ogretmen, yakin akrabada dahil)sizi öpmemeli.Yabancılar zaten öpemez. 2.Kapı tıklatıp izin almadan başkasının odasina(anne babanin yatak odasi,abi veya ablanin odasi)girilmemeli.Aynı sekilde sizlerde evde onlarin odalarina girmeden önce izin istemelisiniz.
3.Kendinize ait olan vücudunuzda üç özel bölüm var.Buraları kimse görmemeli.Bunlar göğüs bölgesi, bacak arası ve oturduğumuz yer olan arka bölgemiz.Tuvalet ve banyoya yalniz girilmeli ve kapı kapatılmalı,ihtiyac oldugunda sadece anne baba ve okuldada ogretmenden yardim istenmeli. 4.Yabancilardan çikolata,şeker vb.alınmamalı.Parka götüreceğim dediği zaman gidilmemeli.

Şu konuda yorum bile yapamayacak kadar midem bulanıyor, nutkum tutuluyor. Çocuk ve taciz kelimelerini yan yana kullanırken bile ürperiyorum kaldı ki taciz zaten büyük insana yapılsa da insanlık dışı.. Allah bütün çocukları korusun

ben de 7-8 yaşlarındayken bir yetişkin tarafından taciz edilmiştim. kimseye anlatamadım ve sadece bir kez yaşadığım bu olay yıllarca peşimi bırakmadı. her aile çocuğuna neye izin verip neye karşı çıkması gerektiğini düzgün bir şekilde anlatamayabilir. o yüzden birçok ülkede çocuklara cinsellik dersleri veriliyor, anlayabilecekleri dilden çizgifilmler izletiliyor çocuk taciziyle ilgili. bizim ülkemizde söz konusu değil biliyorsunuz, bir öğretmen kendi iradesiyle böyle bir çizgifilm izletse ülke ayağa kalkar çocuklara neler öğretiliyor diye. (zaten biliyorsunuz türkiye'de pedofili yok, ensest yok, taciz tecavüz hiç yok) o yüzden biz çocukken bu iğrençliği yaşayarak öğreniyoruz. bu sitede link verilebiliyor mu bilmiyorum ama hindistan yapımı bir çizgifilm var mesela çocuk taciziyle ilgili. linki: eğer ilkokulda böyle bir şey izleme şansım olsaydı ben de belki o an ne yaşadığımı, ne yapmam gerektiğini bilebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…