Öncelikle bu harika anlatim ve yazim tarziniz icin tesekürler, böyle kaliteli yazim diline sahip kisilere nadir rastlaniyor.
Hikayenizi okurken belki de sizi en iyi ben anladim, eger ki siz de benim hikayemi bilseydiniz neden böyle yazdigimi anlayabilirdiniz. :=)
Ama lütfen su gercegi hicbirzaman unutmayin; SEVGi´NiN DiLi + DiNi ve IRKI YOK!
Dünya gitgide kötülüge bürünüyor ve insanlar hergecen gün cirkinlesiyorken, neden siz size bahsedilen bu güzellige bir sans vermeyesiniz!?
Dünya´ya bir kez daha gelmeyecegiz. :=)
Insallah cok mutlu olursunuz.
Benim için nerede yaşadığımın hiç bir önemi yok. Yani şöyle, karakter olarak yeni insanlara ortamlara çok kolay uyum sağlayabilen bir insanım. Yanımda sevdiğim olduktan sonra beni böyle koruyup kolladıktan sonra sorun olmaz gibi geliyor. Ama zaten o da büyük ihtimalle dönmeyecek ülkesine...
Irkın ne önemi var ki?
İnsan evlenirken;''Sonsuza Kadar'' diye imza atıyor,bu cümleyi içten söyleyebildiğiniz ve mutlu olacağınız bir insanı bulduğunuza
inanıyor ve eminseniz;bana göre ne IRK,ne de DİN önemlidir.
Sizin ırklarınız başka,dinleriniz aynı,ikiniz de dinarsınız...ayrılmayacağınız bir noktanız var..
Ancak yetişme şekli,ortamı,gelenekleri mutlaka farklı olacaktır,
Türkiye'de bile bölge bölge değişmiyor mu gelenekler?
Bu konuda;gelecek için daha detaylı düşünmeniz ve ailesini daha yakından tanımanız gerektiğini düşünüyorum...
Fakat bu cümleleriniz ile karşımda kör bir aşık var dedirtiyor malesef...
Üstte dediğim gibi Türkiye bile,bölge bölge değişir iken;
ve hatta aynı bölge de bulunan iller arasında,adet ve gelenek farklılıklarını barındırırken;
bambaşka bir ülkeye gelin gidip,sadece eşinizin sizi koruyup kollaması karşılığında kolay uyum sağlamanın kolay olacağını düşünmeniz hayalperestlik gibi
geliyor bana..
Mutlu olmazsınız demiyorum,elbetteki olabilirsiniz de
yorumumu negatif algılamanızı istemem..
Sadece aranızdaki bu sessiz,çekimser ve romantik aşkın büyüsüyle olası muhtemel şeyleri görmezden gelmeyin diyorum!
Yani demem o ki;
birbirinize kavuştuğunuzda,aranızdaki heyecan dinip rutinleştiğinde,gerçekler daha çıplaklaşmaya başlar!!!
Sadece karar alırken her şeyi düşünmeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun!
seninkine benzer ancak cok daha karmasik bir iliski sonunda evlendim. korkutuk asik degiliz diyorsan yol yakinken don bence. hayatini kolay yollar varken dolambacli yollardan yasamayi secme. tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?