Peki şimdi ne olacak? O Arap ben Türk!

iyi geceler canim ben birebir gecmiste ve suan yasadiklarimdan aldigim tecrübeyi sana aktara bilirim. ben almanyada yasayan türk bi kizim esimde arap lübnanli ve biz cok ama cok severek birbirimiz icin savasarak ailelerimizi karsimiza alarak ve sorunlu bir sekilde evlendik askimiz sevgimiz daha hala var zaten bizi bir arada tutan son sey ama diyer yönleri cok zor yani ben bu kadar olucani hic bilmiyordum en basiti ailesinin yanina gittigimiz Zaman onlar tabi kendi dilini konusuyor bende bön bön oturup bakiyorum kötü bir aile degil esimde iyi bir insan ama ister istemez dil ve adet farkliligi oluyor haaaaaaaa pismanmisin diyeceksin evlendigini hayir pisman degilim cünkü cok seviyorum ama cok da yorgunum beni görenler 3 yillik evli olduguma inanmiyorlar yani gerisini sen düsün ama tabi her insan ayni degildir senin sevdigin cocuk akademisyen yani aile görgüsü ve yasantisi diyer arap aileler gibi siki ve zor olmayabilir bu kisiye göre degisiyor ama ben sana sadece kendi yasadiklarimi anlat bilirim senin ne yasayacagini bir tek Allah Bilir ben yinede kalbini dinle derim belki bazen canin acisada zorluklara gögüs germek zorunda kalsanda sevdigin insanla olucaksin bence bu herseye deger

biraz daha ayrintili olarak ne tur sorunlar yasadiginizi paylasir misiniz? uzerinden yillar gecmis yazdiginizin ama benim icin yeni bir soru isareti tam da bahsedilen konu.

Konu başlığını okuyunca youtube da izlediğim "yılın aldatılma hikayesi" geldi aklıma sizde isterseniz izleyin güzel hikaye hayırlısı olsun ne diyelim.

Farklı ülkeden biriyle evlilik ok ama boşanma olunca çocuk kacırmaca velayet sorunları görüşememe çok oluyor
Risk

Konu çok önceden açılmış ama yorum yapmadan geçemeyeceğim . Iki kişi anlaşıp birbirini sevdikten sonra milliyetin pek Önemi yok ama tabi nerede yasayacaksınız aileleriniz ne der bunları da değerlendirmek Lazım .

Son durum ne merak ettim ?

Anlattığınız insan sizin yapınıza uygun ve size göre çok güzel bir insan. Neden bu kadar güzel seviyor ve seviliyorken olmayan şeyleri düşünüp canınızı sıkıyorsunuz ki? Ayrıca hayat görüşümüz aynı ailelerimizin de aynı gibi şeyler söylemişsiniz. Tek fark kültür farkı olması ise lütfen bunu dert etmeyin. Türkiye'de bile bölge bölge çeşitli kültürler var illa ki farklılıklar olacak. Ailenin isteyip istememe durumu da biraz karşınızda ki adama bağlı. Sizi ailesi ile tanıştırmış ailesi de sizi sevdikçe ve aslında benzer olduğunu gördükçe sorun olacağını sanmıyorum ki umarım olmazda. Böyle şeyler zaman ile oturuyor. Kendi ailenizi ikna etmekte size düşer elbet ve anladığım kadarıyla aşırı bir sorun ile karşılaşmayacaksınız. Önemli olan dünya görüşünüzün uyması diye düşünüyorum kültür farkları elbet olur. Artık bu şekilde evlilikler çok normal yani yabancı insanlar ile. Ki sizin durumunuz çokta yabancı sayılmaz. Umarım istediğiniz gibi olur. Sevgiler.

Konu baya eskiymiş yalnız fark etmedim :/

Turkiyede yasayacaksaniz mutsuz olma ihtimali bi Turkle evlendiginki kadar :) bence olur bu is

Hahaha bu kiz evlenmstr bile..la cikartnayin su eski konulari

Konu taa 2013 konusu ama bakmadan yarısına kdr okuduysam artik yorum yapma hakkim saklıdır bence:)

Ama site bir Türk /Arap askini daha kaldiramaz diyesim geldi

Ortadoğulu ,Arap ikisi bir arada olmuş.Ayrıca her muslumanım diyen dini aynı şekilde yasamıyor.Din konusunda baskı yapacak bir aile olmaz yani.Birde sevdiği kız olmamış nişanlanmış atmış ben ozgur adamım vs.Kız sen bu adamın 3. Karısı olma da bari.Biz Tr içinde kim nedir necidir inciğini cibciğini çıkartıyoruz.Sen iki inşallah bir maşallaha tav olmuşsun ya.Nese konu eski ama ben öyle ikimizde muslumanız ne olacakki diye düşünmem mesela siz bilirsini.Buyuk konuşmayayım basıma gelir hemen

Canım benim sal gitsin..Bu kadar olumlu yanları varken olumsuzluklara takılma..Kalbini dinle..hatta mantığını da.Çünkü ikisi de bu ilişki için güzel şeyler düşünüyor gibi..Allahim sizi çok mutlu etsin.Endiselerinizden emin olun İnsaAllah..
.
Wuhuuuu konu eskiymis..Acaba neler olduuuuu

Bulmuşsun böyle adamı kaçırma ne ırk ayrımı yaaa türk erkeği olunca ne oluyor ohhhh mis gibi insan valla tut kolundan kocan yap gitsin....

Ne olursa olsun insan insandır her şeyden önce. Biz araplara bağnaz deriz, kadınları3.sınıf görürler deriz;ama iyisi düzgünu yok mu, var. Avrupalılara fazla özgür deriz, utanma ar namus yok deriz; ama onların da iyisi düzgünu yok mu, var.
Önemli olan "insan" olması her şeyden önce.
Aşk konusuna gelince yaşadığın kötü tecrübelerden bir şeyler öğrenmişsindir, oonları uygularsin. Aşık olmak demek kendini yok etmek demek değil ki, duygularını yaşayıp aynı zamanda kendinle kalabilirsin.böylece kendini dağıtmazsin. Mutlu ol insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…