- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
Olmasaydı ben konuşacaktım neden susayım ki? Görümcemle abla kardeş gibiyiz benim kızım onunda öz yeğeni benim yerime konuşurum demesi beni rahatsız etmedi. O konuşmasa ben hayli hayli konuşurum.Cocugum yok. Cocuklarla alakamda yok. Kimsenin*akrabalarimda dahil* cocuklarini kucagima almisligim dahi yoktur. Sevmem de ama boyle bir olayda uyari vermek icin yakin olman, taniyor olmaniz gerekmiyor o kisiyi. Gorumceniz olmaya da bilirdi ne yapacaktiniz susacakmiydiniz sinirlenirsiniz diye.
Dedigim gibi dogru bulmuyorum, kendim de yapmiyorum, cocugum olsa yaptirmam ama cozum yolunuz...
Adamin itham edildigi sey basit bisey degil cunku. Simdi itham etmedik diyeceksin ama biraz oraya kaciyor.
Olmasaydı ben konuşacaktım neden susayım ki? Görümcemle abla kardeş gibiyiz benim kızım onunda öz yeğeni benim yerime konuşurum demesi beni rahatsız etmedi. O konuşmasa ben hayli hayli konuşurum.
İtham edildiği şey basit değil evet ; asansörde ufacık çocuğu izinsiz öpmesi kadar basit değil...
Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Dedesinin ve amcasının sevmesinde ne gibi bir sakınca var? Kendi babanız ya da kardesleriniz sevdiginde de rahatsız oluyor musunuz?Ben kizimi babasindan baska hic kimsenin opmesini istemem. Benim de vu konuda bi rahatsizligim var. Konu acmayi dusundum ama acmadim. Bazen kp ya da kizimin amcasi opup sevince asiri derecede rahatsiz oluyorum. Cok dusundum opmeyin falan demeyi ama yapamadim bilmiyorum.
Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Dedesinin ve amcasının sevmesinde ne gibi bir sakınca var? Kendi babanız ya da kardesleriniz sevdiginde de rahatsız oluyor musunuz?
Ben diğer annelerin düşüncelerini yorumlarını ve bu konuda ki hassasiyetini merak ettim. Bu konu uslübüyla tartışılabilir bir konu. Yorumlarınz için teşekkürlerYaptiginiz hareketten cok memnunsaniz ve sizce net dogruysa ne diye anket oylamasina acik. Ben mi hassasim? Normal mi degil mi diye soruyorsunuz ki. Ne istiyorsaniz onu yapin ozaman.
Ben diğer annelerin düşüncelerini yorumlarını ve bu konuda ki hassasiyetini merak ettim. Bu konu uslübüyla tartışılabilir bir konu. Yorumlarınz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?