Peki Siz bu durumu nasıl karşılarsınız?

5 yaştan büyük Çocuğunuzu aile dışından biri öpüp okşasa ;

• Tepki veririm bir daha izin vermem

OY: 124 91,9%
  • Sevebilir ne var bunda doğal karşılarım

OY: 11 8,1%

• Ankete Katılan
    135
Olmasaydı ben konuşacaktım neden susayım ki? Görümcemle abla kardeş gibiyiz benim kızım onunda öz yeğeni benim yerime konuşurum demesi beni rahatsız etmedi. O konuşmasa ben hayli hayli konuşurum.
İtham edildiği şey basit değil evet ; asansörde ufacık çocuğu izinsiz öpmesi kadar basit değil...
Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi kimse çocuğuma ypsın istemem . Koskoca adamlar öpmesin ufacık çocukları. Öpüyorsa da varsın utansın . Böyle düşünüyorum istemsizce

Son düzenleme:
Siz az bile yapmışsınız...
Daha demin kv yi sert bir şekilde uyardım...
4,5 yasındaki oğlumun memelerinden öpüyor...
Öpemezsin dedim kızgın bir şekilde oğlumuda uyardım... Hiç kimsenin öpmesi ne izin vermesin diye...
Babannesiyim öpecem tabi demez mi
Dedim babasıda olsa babannesi de olsa amcası halası dahi Hiç kimse öpemez izin vermiyorum dedim..
Kadın

Valla kimse kusura bakmasın kim kırılırsa kırılsın, Hiç kimse benden ve çocuklarımdan önemli değil..
İki dakka gözümüzün önünden ayırmayıp dışarı salmıyoruz diye demedikleri kalmıyor..
Dışarısı insan suretinde vahşi yaratıklarla dolu...
Biz anneyiz bu devirde her an tetikte olmak görevimiz...
Rabb'im evlatlarımızı korusun...

Yaptiginiz hareketten cok memnunsaniz ve sizce net dogruysa ne diye anket oylamasina acik. Ben mi hassasim? Normal mi degil mi diye soruyorsunuz ki. Ne istiyorsaniz onu yapin ozaman.

Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Dedesinin ve amcasının sevmesinde ne gibi bir sakınca var? Kendi babanız ya da kardesleriniz sevdiginde de rahatsız oluyor musunuz?

Büyük ihtimalle iyi niyetliydi ama ne siz ne de biz bilemeyiz niyetini. Adam kötü duruma düşmüş ama yapacak bi sey yok. Allah isteyen herkese saglikli hayirli uzun ömürlü evlat versin.

Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Dedesinin ve amcasının sevmesinde ne gibi bir sakınca var? Kendi babanız ya da kardesleriniz sevdiginde de rahatsız oluyor musunuz?

insanların geçmiş travmalarını, bilemezsiniz, bir arkadaşım vardı çok kötü şeyler yaşamış, şimdi kızı oldu, elinde olsa kızını babasına öptürtmeyecek o derece. çünkü yaşadığı şeyler o derece. Ruh hastaları insanlar yüzünden ruh hastası haline gelmişti zavallı kadın.

Yaptiginiz hareketten cok memnunsaniz ve sizce net dogruysa ne diye anket oylamasina acik. Ben mi hassasim? Normal mi degil mi diye soruyorsunuz ki. Ne istiyorsaniz onu yapin ozaman.
Ben diğer annelerin düşüncelerini yorumlarını ve bu konuda ki hassasiyetini merak ettim. Bu konu uslübüyla tartışılabilir bir konu. Yorumlarınz için teşekkürler

Ben adama üzüldüm ama sizin tepkinizi de yanlış bulmadım panik olmuşsunuzdur çıkış aramışsınızdır, duyduğumuz haberler de malumunuz, keşke ama bu olay adama yansımadan önce kızınızla sen rahatsız oldun mu? bundan sonra asla başkasının öpmesine izin vermiyosun gibisinden konuşsaydınız, buna rağmen yaparsa o zaman yüzleşseydiniz, zaten kötü niyetli olsa herkese ayrı ayrı derdini anlatıp özür dilemezdi adam.

Bence doğru yapmışsınız. Bugün parkta kızım oynuyordu, ben de izliyordum. Kadının biri kolundan tutup durduğu yerden uzaklaştırdı. Sanırım kendi torunu rahat oynasın diye. Elim ayağım titreye titreye gittim yanlarına çocuğuma niye dokunuyorsunuz diye sordum. Bu zamanda herkes çok hassas, lütfen kimsenin çocuğuna dokunmayın dedim. Herkes kendi çocuğunu öpsün sevsin. Öyle yalnız başına asansörde çocuk öpüp sevilmez. Kötü niyeti olmasa da akıl var mantık var. Yapılmamalı.

Himmet te ağlamaklı oluyordu.Herkes acımıştı garibana.Yani iyi olmuş ne demek öpmek dokunmak sinir oldum

Sonuna kadar haklisiniz. Esinize de söyleyin baskalarini kirmak sonradan pisman olmaktan iyidir. Kirildiysa adam kirilsin. Orda görevli biri. Yani sizinle baglantisi olmayan biri. Disardan herhangi bir insan "cocugum olmuyor öpebilirmiyim?" Dese esiniz izin verir mi? Bence esinize Adem Günesin "Mahremiyet egitimi" kitabini bir verin. Paronyak olmak icin o bile yeter

Ben diğer annelerin düşüncelerini yorumlarını ve bu konuda ki hassasiyetini merak ettim. Bu konu uslübüyla tartışılabilir bir konu. Yorumlarınz için teşekkürler

Uslupsuz tartismadim ben de ama cocuksuz olunca tartisilmiyorsa demek ki. :)))
Bende fikrimi soyledim adam acisindan da bakarak. Ama siz tartismak ve farkli fikir almak degil onaylanmak istiyorsunuz ve ayni fikirdeki insanlarla konu uzerinden tartismak istiyorsunuz belliki.
Tesekkurler size de.

Dokunulmazlik diye birsey var aslinda.
Bir insani büyük olsun kücük olsun neden öpesin.
Sev yine sev, gözlerin gülsün, tatli dilli ol.
Ama öpmek sadece ailenin yaninda yakin kisiler tarafindan yapilabilen birseyidr bana kalsa.
Düsünememistir, ama öpmemesi lazimdi

Haklısın , yakın çevreden çıkar zaten tacizcilerin çoğu.Araştırmalar bunu gösteriyor.Asıl yakın çevreye daha dikkatli olmak gerek.Hiç aldırma eşine , haklısın.Apartman görevlisine kötü niyetli olmayabilir ama tacizciler genelde ağlar falan kendini temize çıkarmak için.

neden bu zamana kadar halka acik yerde sacini oksamadi da asansore binince opesi gelmis. ya artik herkesten igrenir olduk. iyi niyetli de olsa ellemesinler kardesim. siz haklisiniz.

Kayseri de adamın biri çocuğu apartman Bodrumuna götürmüş yeni haber... Kadının Biri apartman içinde tesadüfen görmüş bodruma indiklerini hemen polisi aramış... Suç üstü yskalamislar... şükür ki o kadın tesadüf görmüş çocuğu ya görmeseydi... Çocuğu yalnız bir yere gondermeyin... Bunu her zaman saglayamayabilirsin ama en azından çocuğunuzu eğitin kimsenin kendini opmasine izin vermesin zorla operse de niyeti kötüdür zaten... Mutlaka egitin bilmiyorsaniz Pedagogdan yardım alin bazen yanında olamama durumunuz olabilir çünkü

asonsorde olsa dırek karsı daırede olsa gondermeyın artık su cocukları....ben olsam dahada abartılı davranırdım...kımsse kusura bakmasın

Valla ben kadın halimle artık sevmeye korkuyorum çocukları. Çünkü çocuklar masum ve kötülük bilmiyorlar sonra onları her sevenin ona zarar vermeyeceğini düşünüyorlar dedim kendi kendime. Normalde nerde tatlı bi çocuk bebek görsem gülümserdim
Artık bundan bile vicdanim etkileniyor. Paranoyak oldum resmen
Siz uyardınız doğru yaptınız ama çocuğunuzu da lütfen göndermeyin böyle tek başına.

ya kapıcıya nıye uzuluyorsunuz..haberlerı ızlemıyormu...kendine cekı duzen versin...bır mahallenın yapmaz asla dedigi adam ırmaga neler yaptı...ogretmenler bıle ogrencilerine artık sevmiyor opmuyor...kusura bakmayın asansorde bır cocugu sevmek nedir ya...valla cocukları olup bir kere opmeyen babalar var...valla bayanlarda anlarım bu duyguyu erkekte asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…