- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
Arkadaşlar merhaba ,
Bugün yaşadığım hadiseyi aynen aktarıyorum . İçinizden geçeni sizde yazar mısınız?
6 yaşında ki kızım bugün asansörde kapıcı ile karşılaşmış (giriş katta komşuya bir tabak götürüp geldi eve, aynı binada görümcemde oturuyor tanıdık çoğu kişi) eve girdi “anne asansörde kapıcı benim saçımı sevdi beni yanağımdan öptü “ dedi. Sadece ikisi varmış asansörde . Bende görümcemi aradım anlattım durumu ‘sakın kardeşime söyleme kötü bir niyeti yoktur eminim, ben konuşurum ‘ dedi. Görümcem kapıcıyla konuşmuş. eşi evdeymiş oda duymuş konuyu. Oda kızmış kapıcıya . Kapıcı “kötü niyetim Yok çocukları çok seviyorum çocuğum yerine koyuyorum “ demiş.
“bende çocukları çok seviyorum ama bugüne kadar hiçbir öğrencimi yanına gidip öpmedim sen iyi niyetle bile olsa yapamazsın’ demiş eniştemizde.
Kapıcı geldi benden özür diledi. “senin İyiliğine sözüm Yok ama çoçuğum akşama kadar okulda ne yapıyor görmüyorum her önüne gelen öpüp sevemez böyle” dedim. Akşam eve gitmemiş kapıda eşimi beklemiş . anlatmış durumu Ondanda özür dilemiş falan. Benim çocuğum yok çocuğum yerine koyuyorum çocukları seviyorum falan ağlamaklı olmuş. Eşimde üzülmüş ona . Geldi eve neden adamı bu hale soktun konuyu büyüttün diyor bana. Herkese anlatmışsın diyor . Sadece ablana danıştım eniştende evdeymiş duymuş dedim bende.
Sonuç; Ben suçlu oldum. Vicdan mı yapıyorum haklı mıyım haksızmıyım bilemiyorum şimdi . .
Apartmanda bir komşunuzun eşi , küçük kardeşinizi Yada çocuğunuzu tek başındayken öpse tepki verir misiniz ? Yoksa nasılsa tanıdık deyip ikinciyi olsa uyarırım falan diye mi düşünürsünüz? Normal mi , değil mi? Ben çok mu hassas davrandım gerçekten?
ya kapıcıya nıye uzuluyorsunuz..haberlerı ızlemıyormu...kendine cekı duzen versin...bır mahallenın yapmaz asla dedigi adam ırmaga neler yaptı...ogretmenler bıle ogrencilerine artık sevmiyor opmuyor...kusura bakmayın asansorde bır cocugu sevmek nedir ya...valla cocukları olup bir kere opmeyen babalar var...valla bayanlarda anlarım bu duyguyu erkekte asla..
Sonuna kadar haklısınız ama tepkiniz biraz yanlış olmuş. Ablanız ve eniştemiz suçlar gibi konuşmuş. Kimseyi araya karıştırmadan kendiniz konuşsaydınız: " X bey abi vs. Kötü bir niyetiniz olmadığını biliyorum ama kızım bu şekild e alışsın istemiyorum. Evde sürekli tembihliyoruz kimsenin opmesine musade etme diye. Siz de dikkat ederseniz sevinirim, alışmasın vs" gibi.
Adamın çocuğu da yokmuş, üzüldüm biraz.
Bosverin iyi yapmissiniz. Esinizde bu kadar rahat olmasin. Adamin kotu bi niyeti yoktur belki ama su zamanda yapcak bisyde yok. Akrabalara bile dikkat etmek zorundayiz ki opmek nedir ya ne gerek. En kotu sacina bi dokunur ceker belki.Arkadaşlar merhaba ,
Bugün yaşadığım hadiseyi aynen aktarıyorum . İçinizden geçeni sizde yazar mısınız?
6 yaşında ki kızım bugün asansörde kapıcı ile karşılaşmış (giriş katta komşuya bir tabak götürüp geldi eve, aynı binada görümcemde oturuyor tanıdık çoğu kişi) eve girdi “anne asansörde kapıcı benim saçımı sevdi beni yanağımdan öptü “ dedi. Sadece ikisi varmış asansörde . Bende görümcemi aradım anlattım durumu ‘sakın kardeşime söyleme kötü bir niyeti yoktur eminim, ben konuşurum ‘ dedi. Görümcem kapıcıyla konuşmuş. eşi evdeymiş oda duymuş konuyu. Oda kızmış kapıcıya . Kapıcı “kötü niyetim Yok çocukları çok seviyorum çocuğum yerine koyuyorum “ demiş.
“bende çocukları çok seviyorum ama bugüne kadar hiçbir öğrencimi yanına gidip öpmedim sen iyi niyetle bile olsa yapamazsın’ demiş eniştemizde.
Kapıcı geldi benden özür diledi. “senin İyiliğine sözüm Yok ama çoçuğum akşama kadar okulda ne yapıyor görmüyorum her önüne gelen öpüp sevemez böyle” dedim. Akşam eve gitmemiş kapıda eşimi beklemiş . anlatmış durumu Ondanda özür dilemiş falan. Benim çocuğum yok çocuğum yerine koyuyorum çocukları seviyorum falan ağlamaklı olmuş. Eşimde üzülmüş ona . Geldi eve neden adamı bu hale soktun konuyu büyüttün diyor bana. Herkese anlatmışsın diyor . Sadece ablana danıştım eniştende evdeymiş duymuş dedim bende.
Sonuç; Ben suçlu oldum. Vicdan mı yapıyorum haklı mıyım haksızmıyım bilemiyorum şimdi . .
Apartmanda bir komşunuzun eşi , küçük kardeşinizi Yada çocuğunuzu tek başındayken öpse tepki verir misiniz ? Yoksa nasılsa tanıdık deyip ikinciyi olsa uyarırım falan diye mi düşünürsünüz? Normal mi , değil mi? Ben çok mu hassas davrandım gerçekten?
O kadar da değil sende yahu sadece alıp severken kucaklarda zıplatmalara falan karşıyım ben ama dedesi amcası nasıl öpmesin hoşlaşmasakta doğru olmaz senin baban kardeşin öpse aynımı düşünüyorsun
Kizim esimin onceki evliliginden. Ve evet kendi kardeslerimin ve akrabalarimin opmesinden de rahatsiz oluyorum. Hatta bayramda abim kizimi operken cok rahatsiz oldugunu hissettim kizin. Ben de "Opmeyin kizim pek hoslanmiyor opulmekten" dedim. Kizim da "yoo rahatsiz olmuyorum" demez mi? Rezil oldum. Bir de kiz buyudu artik. 10 yasinda. Kp ve amcasi şapur supur opup yanagini isiriyorlar. Bu sekil bir sevgi 10 yasindaki bir kiz icin yanlis bence. Bilemiyorum yani cok rahatsiz oluyorum. Sanirim artik bayramda seyranda falan kimsenin elini opmrsine falan izin vermeyecegim. Esimin akraba tarafi cok kalabalik. Nerden bileyim kim nasil biri? Sonucta kimse sapik oldugunu açık etmiyor. Bu konuda kendi kardeslerime bile guvenmem.Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Dedesinin ve amcasının sevmesinde ne gibi bir sakınca var? Kendi babanız ya da kardesleriniz sevdiginde de rahatsız oluyor musunuz?
geldiğimiz noktaya çok üzülüyorum gerçektenArkadaşlar merhaba ,
Size de değildi o Lafım. Gayette üslübuyla tartıştık tabi . Tartışma yapmak kavga etmek değildir öyle olsa tüm tv tartışma programları yasaklanırdı. Hem Eşim benim gibi düşünmüyor neden adamın üzerine gittin olayı büyüttün diyor . Bende sizin düşüncenizi anlamaya çalışıyorum . aynı fikirde olursak nasıl tartışabiliriz ki? Kendimi yeterince ifade ettim sanırım.Uslupsuz tartismadim ben de ama cocuksuz olunca tartisilmiyorsa demek ki. :)))
Bende fikrimi soyledim adam acisindan da bakarak. Ama siz tartismak ve farkli fikir almak degil onaylanmak istiyorsunuz ve ayni fikirdeki insanlarla konu uzerinden tartismak istiyorsunuz belliki.
Tesekkurler size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?