- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
gerikafalı olunduğu kesin zaten merak etme doğuda toplu tecavüze uğrayan ama failleri serbest bırakılan kızlara dayak yiyen aldatılan sığınma evlerine mahkum edilen mirastan bile senin payın yarımdır denilip parası elinden alınan neden oraya baktın denilip öldürülen kadınlara bakıp ohh müslüman ülkeyiz ama olsun bişey olmaz deyip zevke geliyorsunuzdur eminim söylediğinin başka açıklaması olamaz.
iyi başına gelince görürüm ben o dilini kardeşinin kızının başına gelmez umarım
ben isveçte mutluluk içinde yaşarım sen de yurtdışına kaç o zaman
iyi başına gelince görürüm ben o dilini kardeşinin kızının başına gelmez umarım
ben isveçte mutluluk içinde yaşarım sen de yurtdışına kaç o zaman
gözün kör herhalde bir önceki sayfada neler yazmış bana ben ona cevap verdim işine gelmedi alay etmeye çalıştı sen ne karışıyorsun gir aldatan kadın fantezilerinle eğlen.
gözün kör herhalde bir önceki sayfada neler yazmış bana ben ona cevap verdim işine gelmedi alay etmeye çalıştı sen ne karışıyorsun gir aldatan kadın fantezilerinle eğlen.
Sevgilime bakıyor gibi söylüyorsun ya kendimden örnek vereceğim yine duyduklarımdan değil. Üni.deyken evli erkekler ile takılan arkadaşlarımda vardı.Onlara göre durum şu, hem tecrübeli hem paralı oluyorlar ve karısının korkusuna bişey yapamıyorlar tekmeyi vursanda sıkıntı yaratamıyorlar işte karakteri bozuksa insanın her şeyi yapar.
Yok canım erkeklerin günahını falan almadıkister erkek olsun ister kadın olsun aldatmak hiç kimseye yakışmaz karakteri zayıf insanlar aldatır sadece eşlerini aldatmayan binlerce erkek var hiç kimse aldatılmayı hak etmez eger anlaşamıyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.
Ayrılmak yürek ister kimse düzenini ailesi bırakacak kadar cesaretli değil. Benim gördüğüm kadın olsun, erkek olsun aldatmasının sebebi eşini sevmediğinden değil sadece macera yada heyecan arıyorlar... Bu macerayı yaşayacak fırsat bulduklarında da hemen değerlendiriyorlar malesef(((((
evet bende çok gördüm ölelerini onlar adamların parasını yiyorlar adamlarda kendılerını tatmin ediyorlar
iş ortamlarındada çok var böleleri bıızm iş yerınde 23 yaşındakı kız 55 yaşlarındakı müd.beraberdi sırf karıyerı içinmiş
babasından adamda 2 yaş ufaktı ve kızın daha 5 sevgılısı vardı hepsinede ....mahçup kız ayaklarındaydı evden çıkamayan açık giyinmeyen kız modundaydı
Erkeklerin geç olgunlaşmasından ya da her hangi bir tecrübe elde etmeyişinden kaynaklanıyor kızların onlara bakmasından hoşlanma durumları, erkek ben değilde yanındaki sevgilisi eşi herneyse artık onunla biz olduğunu bütünleştiğini kabullendiği zaman bu durum ortadan kalkıyor,şahsen 9 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım ve bunu tecrübe etmiş biri olarak böyle bir sonuca vardım,şöyle de bir gerçek varki aslında her şey bizim elimizde akıllı bir kadın isterse erkeğine istediği herşeyi yaptırabilir gözünü bir daha dışarıya bakmasını geçtim dişi sinek bile görse umursamaz hale getirebilir:)
bir zamanlar inanmayan bir feminist olarak kadınların(bazılarının tabi)neden dinde fitne sebebi olarak görüldüğünü anlayamaz çok da sinirlenirdim..
yaş ve tecrübeyle beraber anladım.,Allah itmiyor kadınları bu yola kadınlar fitne fücur olmaktan hoşlanıyor.gurur duyup çekinmiyorlar da.
adamda para var pul var .kadın babası yaşındaki adamdan çocuk yapar din nikahı yaptırır, karısıyım ben deyip kitabına uydurur.hayatını da garantiye alır.
kadınla erkeğin fıtratı da yer değiştirdi farkında mısınız?şimdinin erkekleri prenses sendromundan muzdarip nazlı bebekler.
ayşegül aldinç seneler evvel kadınlar erkekleri duygusal hadım etti demişti.meğer haklıymış.
analar oğullarını dünyanın hakimi gibi yetiştirir.kadınlar adamların peşine düşer üstüne atlar.ya da evin her erkeği hem kadını olur.
ee bu adam kendini matah birşey sanmasında ne halt etsin?böylece kadın değerini düşürüyor işte.
erkekler düz kadınlar entrikacı mantıkta.erkek devlet kadın derin devlettir.
bir kadın bırak kafasıyla sadece cinselliğiyle adamı maymuna çevirir.
cinsellik mevzusunda erkek dayanıksız kadın daha bağımsız.
ayrıca ebiş denen üye,sizin daha evvel ki msjlarınızdan az çok biliyorum. sizde tuhaf bir kendinizi beğenmişlik,bir dikkat çekme arzusu,sürekli batı kültürünü aldım geniş düşünüyorum havası var.
isveç in yaptığı herşey çok mu doğru?babamın bir sözü var 'bizimkiler avrupalı b.kunu kaşıklayıp yese vardır bir hikmeti deyip sorgulamadan yerler' diye.ne gülmüştük.senin eşitlik diye bahsettiğin eşitlik adı altında fıtratların birbirine benzemesi.
yüzeysel ve günü birlik ilişkilerin normal karşılanması mı doğru olan?
maskulen kadın ya da pembe taytlı,manikürlü,solaryumda portakal turuncusu adamlar mı normal olan?
madem öyle kadınları burda bizim kro diye alay ettiğimiz adamlarla niye düşüp kalkıyorlar?neden onların erkekleri bir içim su iskandinav kızları varken kısa boylu bıyıklı mıyıklı asyalı kadınlarla evleniyorlar?bir söylesene..
gerikafalı olunduğu kesin zaten merak etme doğuda toplu tecavüze uğrayan ama failleri serbest bırakılan kızlara dayak yiyen aldatılan sığınma evlerine mahkum edilen mirastan bile senin payın yarımdır denilip parası elinden alınan neden oraya baktın denilip öldürülen kadınlara bakıp ohh müslüman ülkeyiz ama olsun bişey olmaz deyip zevke geliyorsunuzdur eminim söylediğinin başka açıklaması olamaz.
Tekstildeydim ben eskiden bizim şirkette de vardı böyleleri. Adam zenginse arabası markası ise yapışan biri vardı ama böyle dedikodular açıldımı sohbet felan din kitap düşmezdi dilinde oda hanım hanımcıktı.
Kapalı arkadaşım vardı aynı mahalleden liseyi de üni.yi de beraber okuduk lise yapmadığı yoktu üni.de daha beter oldu belli zaman sonra yollarımız ayrıldı. Grup sekslere kadar katılıyordu en son evlendi hemde müezzin birini kekleyerek çıktı gitti mahalleden. O adama ne kadar sadık kalabilir ki şimdi bu eski arkadaşım ? Yada böyle karakterler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?