Yazık degil mı ya simdi o adama, nasıl vicdanları kabul ediyor, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne deyim
Modernlik bu degil , düpedüz ahlaksızlık
artık hiç bir şeye şaşırmamak lazım ...
Bugün yeni haber aldım uzaktan bi akrabamız çocuk bildiğiniz Kenan imirzalıoğlu o kadar iyi maddi gücüde iyi ,Kızın iş yerinden biriyle mesajlarını yakalamışşş hiç telefona bakmazmış bakcağı tutmuş...mesajlar fotograflar hemde çocuk 3 günlüğüne şehir dışına çıktığı vakit olmuş...çocukta yakışıklılık var ,maddi gücü var severek evlendiler şu an aldatmayla boşanıyolar şimdi bu kadının derdi neydi diye herkes soruyo sabah sabah ağzım açık kaldı gene ...
valla öyle normalleşti artık böyle eylemler.
Şimdi bu kadının açıklaması ne olacak insanların yüzüne nasıl bakacak ve ailesi nasıl sindirebilecek böyle bir olayı bu bağlamda öz kızlarına nasıl olacak yaklaşımları ?
Evlenmeden de birlikte yaşamışlar ben bunu bugün öğrendm o bakmdan ailesi sorun yapmaz buna izin verdiklerine göre
Acaba izin vermişlermi ? Neyse inş çocukları yoktur olan onlara oluyor
Vermşler ya ailesi biraz large zaten yaşlarıda 30 lu yaşlarda ..çocuk yok Allahtan ..aynen onlara oluyo ...
O zaman sıkıntı yok normaldir geçinemediler ayrıldılar bu kadar. Şükür yokmuş.
kadını erkeği yok bu işin ya. yani insanız hepimiz erkeğin aldattığı kadar kadın da aldatır. cinsiyet ayrımcılığı olmasın yani bizden öncede yapıyorlardı bizden sonra da yapıcaklar, bizde bi dönem yapıyoruz. çünkü bu insanın özü bir yerde. değişik varlıklarız, karmaşığız. insanda iyi kadar kötü de vardır. ama aldatmak tamamen psikolojik bi eylem. insanı buna iten birçok neden var. bunlar oldukça kişisel nedenlerdir aslında , genelleme yapılamaz. yapmayın yani. ben özellikle evli insanların bunu birbirine yapmasını hoş karşılamıyorum ama yapacak olan yapacaktır. dediğim gibi her insanda vardır bu, yapacak olan da yapacaktır önemli olan yapmamak. mesela yanaşan kadın kadar ona cevap veren erkekte suçludur en az tersi durumda olacağı kadar. kalkıp karınız bana yanaştı ya da kocanız bana yanaştı diyemez. karaktersizliktir bu.
dürüst olmak gerekirse benim başıma geldi bi kere, aldatıldım ve anında kafamda bitirdim. çünkü demek sadakat duyacak kadar bi ilişki değilmiş. ha ağladım üzüldüm evet, ama geri dönmedim. ayrıca bi kere de aldattım, yine benzer kendimce nedenlerim vardı. hiçbir şekilde de vicdan azabı duymuyorum. dediğim gibi insanız. önemli olan bunu size yapmayan ve bunu yapmanıza neden olmayacak insanla birlikte olmak... işte herkesle evlenilmez, insanların bu kadar kolay evlenmesi sonucunda evlilikte de aldatmalar oluyor. aşk, sevgi, saygı ve sadakat bu dördünden biri eksikse çöpe atmak lazım ne varsa. tutmaz çünkü..
ayrıca not düşeyim: asla ama asla sevgilisi, nişanlısı, eşi olan birine dönüp bakılmaz. bu direkt şerefsizliktir. kötü kalpliliktir.
Söylediklerinize katılıyorum ama özür dilereyek bende aldattım demişsiniz kendimce nedenlerim vardı diye kusura bakmyında bunun nedeni olamaz ben bunu tasvip etmiyorum bana ters geliyor ve çok adice
Nihali'cim anlıyorum seni, saygı duyuyorum. ilk bakışta evet, hemen yargılıyorsun ama kimse ne yaşadığını bilemez insanların. ben zevk için aldatmadım. masum birini aldatmadım. kendimi kurtarmak için aldattım.
aldattığım adam tam bir kan emiciydi. ruhumu, bedenimi, maddi ve manevi beni her şekilde hırpaladı. ayrılmak istedikçe ayrılamadım. kavga ediyorduk, tehdit etti beni ayrılmamam için, sürekli bir işkenceydi. elimde avucumda ne varsa alıyordu. en sonunda da bana bu kalmıştı. dediğim gibi psikolojik bir süreç. bunu yapmasam kıramayacaktım kendimi. aldatmasam bağlı kalacaktım ona, kölesi olmaya devam edecektim. çok saftım o zamanlar, zincirlerimi kırmam gerekiyordu o gerizekalıdan kurtulmak için. ben fazlasıyla acı çektim canım inan bana. insanı aldatmaya iten şeyler aldatmadan daha önemli. eğer haketmeyen masum bir adama zevkim için, kendimi tatmin etmek için yapsaydım bunu evet, hak veririm size.
ben bir kere aldattım. o daha fazlasını hakediyordu. pişman da değilim. allah kurtardı beni, geçti gitti çok şükür. ayrıca bunu bi kere yaptım, sonraki ilişkilerimde aklımın ucundan geçmedi. umarım anlatabilmişimdir canım.
İtiraf ediyorum, ben de sevgilimi aldattım!!
Bi kadın beklediği ilgiyi eşinden ya da sevgilisinden değil de başka bir erkekten bulunca ister istemez aklı kayıyo. Kaymayana helal olsun! Pişman mıyım değil miyim orası tartışılır ama suçluyum, kabul ediyorum. Erkek arkadaşım içinde zerre kadar kıskançlık olmayan bi adamdı. Sebebi bence sevmemesi. Seven kıskanır arkadaşım! Tam da ilk haftalarımızda bana önceden ilgisi olan bi arkadaşım buluşmak istediğini söyledi. Ben de erkek arkadaşıma sordum, git benim için problem yok deyince inadına gittim. O gün ondan hoşlandığımı farkettim. Fiziksel olarak hiçbir sey olmadı aramzda, ben sevgilisi olan bi kızdım sonuçta ama duygularıma engel olamıyodum. Erkek arkadaşımla arayı iyice soğutmaya başlamıştım zaten. Sonra ona daha fazla haksızlık yapmamam gerektiğini düşündüm ve ayrıldım. İlişkimiz bittiği gün kuş gibi hissettim kendimi. Ama hoşlandığım adamla buluştuğumda artık ona karşı da bir şey hissetmediğimi farkettim. Çok pişman oldum ama erkek arkadaşımı ya da hoşlandığımı düşündüğüm adamı üzdüğüm için değil. İkisini de yarı yolda bıraktığım için değil. Kendimi böyle bi konuma düşürdüğüm için. Neyse ki bu tecrübeyi çok yara almadan, yara vermeden yaşadım da ne kadar iğrenç bir şey olduğunu biliyorum artık aldatmanın.
dip not: Eski erkek arkadaşımı arayıp olayları itiraf ettim sonradan. Bana ne dedi biliyo musunuz? Canım ben sana çok güveniyorum senin suçun yok bu olayda üzme kendini, benim için problem değil.
En büyük pişmanlığım da böylesine large bi adamla 2 ay da olsa çıkmak oldu!
Haklısın içinde bulunduğun durumu bilemem ama o insandan farkın kalmamış ki affına mahcuben bende öyle görüyorum.
Tehdite felan boyun eğmeyecektin tercihlerinin arkasında duracaksın her zaman ki buda bana göredir.
çocuktum o zaman ya, kimse anasının karnında süper güçlü bi kadın olarak doğmuyor hayatım yaşayıp görerek öğreniyorsun herşeyi.. o insandan o kadar çok farkım var ki. o insandan farkın kalmamış diyemezsin bana. ben kimsenin zayıflığından, çocukluğundan yararlanıp onun herşeyini elinden almadım üstüne üstlük sokak ortasında dövmedim..
nihali, iyisin hoşsun da lütfen görülerini biraz empati yaparak belirt. inan hiçbişi kaybetmezsin. bu kadar sert olmak zorunda değilsin, hepimiz kadınız şurda. düşman değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?