peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

O erkekler gibi kadınlarda çok işte sen o kısımı atlıyorsun erkek yaparsa yakalanma oranı yüksektir ama kadın yaparsa çok düşüktür. Öyle şeytan kadınlar var ki aynı anda bi kaç kişiyi idare eden sonra bu kadınlar nasıl evleniyor ben buyum diyerek mi hayır sahtekarlıkla evleniyor şimdi kadınlar özgürlüğüne nasıl kavuşsun üç kağıtçılık yapıcam kendimi temize çıkaracam diye çıkıp ben buyum demiyor sahte kimliğe giriyor. Modernlik özgürlük mü istiyoruz yaptıklarının arkasında dimdik duracak kadınlara ihtiyaç var kendilerini et parçası olarak gören veya göstermeye çalışan kadınlara değil. Erkek yapar ama canı istediğinde hemen bakire kıza koşmaz bunu adet edinmiş kadına gider bu kadınlar modern çağdaş değil mi özgürlüklerini kazanmamışlar mı birden bu değişim evlilik ile geliyor ee erkeğin ağzına sakız olmuş laflar yine bizden kaynaklı neyi savunuyorsun ? hangi yıldayız bi kaldır etrafına bak eve erkek atıldığı dönemdeyiz.

padişahlık çoook uzun zaman öncede kaldı sizde anladığım kadarıyla kuma falan bunları kabul etcek kapasite var yani mideniz bayağı genişmiş!

Sen zaten anlayamamşsn biz erkeklerin aldatmasını savunmuyoruz günümüzde kadınlarda en az erkekler kadar aldatıyo diyoruz ya allah aşkına ya senin aklın nasıl alıyo bu aldatmayı madem öyle evlenip milletin başını da yakmayın ya size inanp güvenenleri gidin hergün bir başkasıyla gün edin bu zevk değilde ne ...Daha fazla muhatap bile olamıcam !

ne haliniz varsa görün

Son düzenleme:
erkekler kendilerini gizlemiyormu yani kıza bekaret soran hırt kendi geçmişi hakkında açıkmı sence neler çıkıyor adamın gayri meşru çocuğumu çıkmıyor tonla borcumu çıkmıyor bir ton şey ama ne diyorum erkeğin çokeşliliğinin tv dizisi yapılıp övüldüğü noktaya gelmiş bir ataerkil düzende kadının şeytanlığından neden korkuluyor asıl gözü açılmayan sizsiniz halen eve erkek atılıyor diye bir şeyleri savunmaya çalışıyorsun atılsın ne olacak diyorum bende?
erkekler övüldü övüldü baş tacı edildi haa al sana tepki.
kadın gücünü görünce bakalım ne yapacaklar?

ayrıca öyle kadınlar diyerek hemcinslerinize hakaret ettiğiniz müddetçe bunlar daha da artacak haberiniz olsun. öyle yok iğrenç duygular falan diye erkekleri savunuyorsunuz resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba aldatma konusunda şimdi sıra kadınlarda demişsiniz bir önceki yazılarınızda ahlaksızlığın sırasımı olur? Biz aldatan erkeği ,çok eşliliğide tasvir etmiyoruz ki?siz filmlerden etkileniyorsunuz galiba :)ayrıca biz ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ,kültürümüz ve tarihimiz böyle ,anaerkil değil bunlarıda hatırlamakta fayda var,kadın yada erkek aldatma savunulamaz ,ayrıca kimse sizi düşüncelerinizden dolayı linç etmez ,ama bu düşünce yapısıyla kendinize aldatan kadınlardan destekçi bulabilirsiniz,yada aldatmaya meyilli hanımlardan ,sevgiler.

kim ne derse desin ama bu konuya fazla tepki gösteren kadınların esas kocalarını aldatan kadınlar olduğunu düşünüyorum ben kendilerini mental olarak rahatlatmak ya da gizlemek için burada aldatmayı karalayıcı şeyler yazıp deşarj oluyorlar.

sen şunu anlamamakta ısrar ediyosun kimse erkekleri savunmuyo aldatıyolar diye ...Kadının ne gücü ya evli adamı ayartmaya çalışan kadının gücü mü aldatmak kelime olarak ne sen bi araştır bekar iki birlikteyse bizi bağlamaz zaten hayatında biri olduğu halde başkalarıyla bişeyler yaşayanlar aldatırlar...Ne yani şimdi kadında eşini sevgilisini aldatırsa çok güçlü,Erkek zaten aldatıo diyosun işte bizde bunları yapanlar KARAKTERSİZ diyoruz !
Son...

Son düzenleme:

Bırak sen eski töreleri anlatan tv dizilerini günümüze bak. Sende bayağı modern ve çağdaşsın sende yapabilirsin ne olacak evliymişim felan önemli değil sende kadındır yapar ne olacak erkekte yapar ne olacak ? Burada açılan konuya ve yorumlara odaklan bence sen ilk fırsat da kocanı aldatırsın.

sen tartıştığın bayanın eşini aldatabilecek biri olduğunu, tv dizilerinden fırlamış fettan bir kadın olduğunu nereden biliyorsun... yazının sonunda ettiğin duanı gözden geçir bence... sen ve senin gibiler hayatlarımızdan uzak dursun diye dualar ederken, her gün evine aldığın namus timsali arkadaşından hayatının kazığını yiyebilirsin...

Pardon öylemi ? Sizde tam tersini yani savunarak normal karşılayarak sıra kadınlarda diyerek o zaman tam tersini savunuyorsunuz çok özür dilerim ya keşke bu kadar çabuk çozmeseydiniz bizi biz ahlaksızlıktır derken diğer internet sekmesinde ateşli genç erkek bakıyordur!

halen kalıplarda ısrar ediyorsunuz siz erkekleri savunuyorsunuz demedim ki ama geçmişten bugün bir toplum içinde bunlar hoş görüldü kendi ailesi olsun çevresi olsun hatta karısının ailesi bile yavrum erkektir gözü kaymıştır dedi sözde yuva koruma adına bunu doğal olarak gördü sonuç buna tepki duyan kadınların yaptıklarıdır sizin şikayetleriniz.

babası annesini aldatan ve bununla böbürlenen bir genç kızın da ileride aldatması sizce tesadüfmü?

ebis şimdide iftira atmayamı çalışıyorsun? Ben sizi oldukça saygılı eleştiriyorum,sen de haddini bil?

ebish_01

Yazdığın düşünceleri göz önünde bulundurarak soruyorum sana ;
Eşin seni aldatırsa o kadına gidip seni destekliyorum böyle devam et der misin?

Arkadaşın avukatı değilim soruya ben kendimce cevap vereceğim lütfen affedin. Arkadaşımız tartışdığı bayanın yazdıklarından dolayı böyle düşünüyor olmasın tıpkı tartışdığı bayanın biz aldatmanın yanlış olduğunu erkek kadın fark etmeyecek şekilde beyan ederken tam tersi oda bizi aldatmaya meyilli görüyor.

valla çok sinirlendm dünkü olayın şokuyla açmştm zaten ..evet bu konuda haklısın ama bu bayanın savundukları da çok mantıksız kadının aldatma gücü ortaya çıktı diyo kabul edemiyosunz diyo ne bilim ya çok tuhaf geldi

daha öncede yazdım benim kocamla sözleşmem var aldattığı anda elindeki herşeyi alırım o yüzden çulsuz kalmayı göze alıyorsa yapabilir kocam ama mesele o değil kadına da bir şey demem zira özellikle bekar bir kızsa sadakat yemini eden kocam mesuldür elin bekar sorumluluğu olmayan kızı değil :)

Ben sana tek bişi sorcam sen evli olsan ya da güzel bi ilişkin olsa eşin seni aldatsa yani kabul etcekmisin bi şekilde gün yüzüne çıkıcak birini kabul ettin diyelim ikinci üçünçü kez ?

Ya da bir kadın olarak eşini aldatırmsın konu ne olursa olsun ?

Aynı anlaşma eşinizde de var mı acaba ?

Sizin için aldatmak olursa olabilicek bir şey sözleşmem var diosun paraları alırım o naparsa yapsın diyosun ... Bence eşte nefsine sahip olmalı sen eşisin sonuçta ben böyle düşünüyorum anladın mı ne kadın ne erkek savunmuyorum bana göre ikiside yanlış ...

Son düzenleme:

Evlilik sözleşmesini geç.
Zira aldatmayı mazur gören özellikle kadınların aldatmasını normal karşılayan biri olarak bu sözleşmeyi yapmanız mantıksız olmuş.
Zira eşiniz sizi yine bi kadınla aldatacağı için (kadınların aldatmasını normal karşılayan biri olarak) evlilik sözleşmesini yapmanızda eşinizden boşanmanızda saçma olucaktır.

sanki ben herkes aldatsın birbirini oh ne güzel demişim gibi tepki vermeyin eylem doğru değil ama erkeklere de doğru değilken pohpohlandı övüldüyse o dönem küçük kız olan ve bunun biriken öfkesini yaşayan kadınların bugün aldatmalarına hemen ahlaksızlık olarak bakılmaması gerek yoksa merak etmeyin aldatmayan aldatmaz ama babası annesini aldatmış bir kızdan da sadakat beklemek yanlış olur o kız bir süre aldatmadan öfkesini dindiremez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…