Çevreni değiştirmeni öneririm o zaman,etrafında gördüğün çoğu boşanmış kadın tek gecelik takılıyosa ciddi problem
çünkü; ' evlilik kadınlar için özgürce cinselliği yaşama hakkı veriyor' diye düşünüyorlar boşanıncada vahhhhh bu kız şimdi zevk te alamayacak diye acıyorlar galiba.. şaka bir yana düşünmeden söyledi heralde bende bilemedim..:)
böyle gençmişsinde falan diyince çocuklarda erkek yarın birgün evlenir giderler kalırsın duvarlarla bir başına diyenlerde çoğunlukta.. çocukarının biri bari kız olaydı.. falan diyen..
patavatsız ararsan çok canım:)
onları dinleyince kaderime üzülüyorum yazık etmişim kendime beeeeaaa diyorum.. sonra yoluma devam ediyorum:)
Yazdıklarımı okusaydin o sahisa dediğimi görürdünBi de konuda geçen matematik öğretmeni ama sapık olan adam evliydi
Ona tek kelime etmezken, yine konu sahibi nezdinde boşanmış kadınlara yağdırdınız
Burdan belli ki mantık süzgeci denen bişey kullanılmamış
Bende boşanan kadın güçlü kadındır diye düşünürüm hep
Kocası 5 para etmezken maksat medeni durumumda evli yazsın diye hergün saçlarını yolup krizler geçirerek bir çatı altında yaşamak daha tuhaf
Para pul çocuk bakımı millet ne der de cabası, bunu herkes başaramaz. Ondan boşanan kadın güçlü kadındır bence
Sırf kadın boşandı diye yıllarca arkadaşlıktan sonra kocasını kıskanıp uzaklaşan sözde arkadaşları da gördüm, arkadaşının eski karısına yavşayanıda
Ennn ennn namuslusu ahlaklı geçinenide yaptı bunu o yüzden günah keçisi aramaya gerek yok gittikçe ahlaksızlaşıyor insanlar malesef
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum
Yazdıklarımı okusaydin o sahisa dediğimi görürdün
Hormon deyince hemen niye cinsellik gelir ki insanlarin aklina? Ya da bunu neden bu anlamda kullanirlar?kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
Dolmasın o güzel gözleringözlerim doldu okuyunca.. öperim sevgiler
Valla konu sahibesi, benim hormonumu düşünmek sana mı kaldı p.şt kendi işine bak derim bir daha böyle şey diyen olursa.
Hormon deyince hemen niye cinsellik gelir ki insanlarin aklina? Ya da bunu neden bu anlamda kullanirlar?
Mutluluk hormonu, yeme icme ile alakali hormonlar vs vs.. Kendi zihniyetlerinde baska sey olmadigindan, anlamalari zor galiba..
Bosanmis ve agzi yanmis bi kadinin cinsellikten once sevip guvenip sefkat görmek icin evlenmek isteyebilecegini dusunemeyecek kadar mi kararmis zihinler?! Pes..
Ben orayı pişt diye okudum, yanlış yazmışsın sandımValla konu sahibesi, benim hormonumu düşünmek sana mı kaldı p.şt kendi işine bak derim bir daha böyle şey diyen olursa.
Ben orayı pişt diye okudum, yanlış yazmışsın sandım
Meğer bilerek biplenmiş orası
Pişt diye okuyunca anlamadım zaten gayet kibar bile kaldı bu cevap diyordum, sonra ampul yandı bendeBunca pisliğin olduğu toplumda p.şt , g.vat vb kelimeleri lugatte tutmanın faydası var. Dilimiz de zaten buna göre evrim geçirmiş, rezil herifleri anlatan pekçok sıfat ve kelime var.
valla çeri bunun boşanmış kadınla alakası yok.banada itin biri cinselliklik ekmek kadar su kadar gerekli nasıl baş ediyorsun demişti.bekarım diye.rabbim işini biliyorda gece rüyalarında dahi yaşıyorlar.yoksa millete saldırır gezerler.hayvanlara tecavüz eden cinslerBen milletimizi anlayamıyorum herkesin mi kafası uçkurunda?
Boşanmış erkek değil kadın görünce neden herkesin kafası direk uçkuruna gidiveriyor??? Ben yeni boşanmış birini görsem boşanmanın lafını dahi etmem münasebetsizlik olmasın diye. Arkadaşımsa rahat boşandı mı, herif zorluk çıkardı mı, varsa çocuklarını aldı mı bir şeye ihtiyacı var mı bunu sorarım çünkü aklıma bu gelir.
Ne kadar boş beleş bir toplumuz.
Iyi de arkadasinin anlayisi bu ise,bekarken de yatip sonra "zar"in icabina bakabilirdi, bu kadar beklemesine gerek yoktu.. Ne bicim bi zihniyetsin sen ya?!Geneli bu yönde gördüğüm de ondan dolayı aman boşanmış kadınım bekaret sormazlar artık keyfine bakıyorum diyen var arkadaşım bu adamlara ki rahatlik nerden geliyor sen olmazsa başkası olay bu konu sahibine karşı şansını denemiş olmamış ama olan da var
toplum olarak namusun kafada değil iki bacak arasında olduğunu düşündüğümüz için çoğu insan zannediyor ki cinsellik konusunda rahat davranmayanların tek derdi zarı korumak. Maalesef bu bakış açısını değiştirmek çok zor.Bi de şu zar mevzusuna gelince, kizlar sadece zar orda yerinde duruyo zarar gelmesin diye mi yatmiyo saniyolar kendileriyle acaba? Belki inanci oyle, belki ahlak anlayisi(kimseye ahlaksiz demiyorum, saptirilmasin lutfen), belki evlilige saklamak istiyor her seyi vs vs..
Ben de bosandim, evlenmeden onceki lavantanin cinsellige bakisiyla bosandiktan sonraki bakisi hala ayni.. Ohh simdi ozgurum gibi dusunce olmadi hic Allah'a sukur..
Erkeklere kızıyoruz da, bakın burda bile onlarla aynı kafada olan hemcinslerimiz var maalesef. Üstelik hala söylediğinde ısrarcı, gittikçe de çirkinleşiyor.Bunca pisliğin olduğu toplumda p.şt , g.vat vb kelimeleri lugatte tutmanın faydası var. Dilimiz de zaten buna göre evrim geçirmiş, rezil herifleri anlatan pekçok sıfat ve kelime var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?