peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Çevreni değiştirmeni öneririm o zaman,etrafında gördüğün çoğu boşanmış kadın tek gecelik takılıyosa ciddi problem

Çevremde tutmak zaten sevgilisi ile yaşar ayrı her gün biri varsa Güle gule

Aynen 1.paragraftaki gibi düşünüyolar

Sırf kadın boşandı diye yıllarca arkadaşlıktan sonra kocasını kıskanıp uzaklaşan sözde arkadaşları da gördüm, arkadaşının eski karısına yavşayanıda
Ennn ennn namuslusu ahlaklı geçinenide yaptı bunu o yüzden günah keçisi aramaya gerek yok gittikçe ahlaksızlaşıyor insanlar malesef
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum

Yazdıklarımı okusaydin o sahisa dediğimi görürdün

gözlerim doldu okuyunca.. öperim sevgiler

Aman olur mu öyle şey hayatta yok yalan bunlar. ..

Hormon deyince hemen niye cinsellik gelir ki insanlarin aklina? Ya da bunu neden bu anlamda kullanirlar?
Mutluluk hormonu, yeme icme ile alakali hormonlar vs vs.. Kendi zihniyetlerinde baska sey olmadigindan, anlamalari zor galiba..
Bosanmis ve agzi yanmis bi kadinin cinsellikten once sevip guvenip sefkat görmek icin evlenmek isteyebilecegini dusunemeyecek kadar mi kararmis zihinler?! Pes..

gözlerim doldu okuyunca.. öperim sevgiler
Dolmasın o güzel gözlerin
Sen çok güçlü bi kadın, çok mükemmel bi annesin
Kendini ve çocuklarını kötü bi ortamdan kurtarmışsın
Raz-ey ve türevlerinin mahalle baskısına rağmen dim dik durmuş - duracaksın
Bence her kadın böyle olmalı ki, ciğeri 5 para etmeyen bazı erkeklere meydan bırakılmamalı

yani ileride hayatımda biri olacaksa da işte kriterler..öncelik olarak bütün bu yazdıklarına ihtiyacımız var:)

Bi de şu zar mevzusuna gelince, kizlar sadece zar orda yerinde duruyo zarar gelmesin diye mi yatmiyo saniyolar kendileriyle acaba? Belki inanci oyle, belki ahlak anlayisi(kimseye ahlaksiz demiyorum, saptirilmasin lutfen), belki evlilige saklamak istiyor her seyi vs vs..
Ben de bosandim, evlenmeden onceki lavantanin cinsellige bakisiyla bosandiktan sonraki bakisi hala ayni.. Ohh simdi ozgurum gibi dusunce olmadi hic Allah'a sukur..

Ben orayı pişt diye okudum, yanlış yazmışsın sandım
Meğer bilerek biplenmiş orası

Bunca pisliğin olduğu toplumda p.şt , g.vat vb kelimeleri lugatte tutmanın faydası var. Dilimiz de zaten buna göre evrim geçirmiş, rezil herifleri anlatan pekçok sıfat ve kelime var.

Bunca pisliğin olduğu toplumda p.şt , g.vat vb kelimeleri lugatte tutmanın faydası var. Dilimiz de zaten buna göre evrim geçirmiş, rezil herifleri anlatan pekçok sıfat ve kelime var.
Pişt diye okuyunca anlamadım zaten gayet kibar bile kaldı bu cevap diyordum, sonra ampul yandı bende

valla çeri bunun boşanmış kadınla alakası yok.banada itin biri cinselliklik ekmek kadar su kadar gerekli nasıl baş ediyorsun demişti.bekarım diye.rabbim işini biliyorda gece rüyalarında dahi yaşıyorlar.yoksa millete saldırır gezerler.hayvanlara tecavüz eden cinsler

Iyi de arkadasinin anlayisi bu ise,bekarken de yatip sonra "zar"in icabina bakabilirdi, bu kadar beklemesine gerek yoktu.. Ne bicim bi zihniyetsin sen ya?!

toplum olarak namusun kafada değil iki bacak arasında olduğunu düşündüğümüz için çoğu insan zannediyor ki cinsellik konusunda rahat davranmayanların tek derdi zarı korumak. Maalesef bu bakış açısını değiştirmek çok zor.

Erkeklere kızıyoruz da, bakın burda bile onlarla aynı kafada olan hemcinslerimiz var maalesef. Üstelik hala söylediğinde ısrarcı, gittikçe de çirkinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…