Ekmek alıp geliyorsunuz gidip bakkalcıyla saatlerce oturursan her hal olur cinsel maruzat demek adam cinsel açlığı var en zayıf noktası mesela adamın aklı fikri hep orda hep fırsat kolluyorcinsel maruzat ne demek anlamadım açar mısınız?
ayrıca Hz. Peygamberin sözünün içeriği geniş ve farklıdır.
Zaten Peygamberimiz açık ve net söylemiş 1kdınla 1 erkek yalnız kalırsa 3 arkadaşları şeytandır diye ! anlamamak için ahmak olmak lazım gelir. sizin bahsettiğiniz gibi olsa bakkala girip ekmek bile alamamanız icap ederdi.
Madem genelleme yapıyoruz, ben de yapıyorum.
Arkadaşlık yaptığınız biri otellerde sevgilisini aldatmıştı ya hani. Bir atasözü var bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim. Demek ki siz de öyle birisiniz. Bu haldeyken boşanmış kadınlara nasıl laf söyleyebiliyorsunuz? Dinime küfreden müslüman olsa değil mi? Önce kendinizi düzeltin.
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
+1
Süper bir cevap olmuş
Tabii cevap ne kadar güzel olsa da, kendisinin bunu anlayabileceğini sanmıyorum
Kisi kendinden bilirmis isi diye bosuna dememisler zaten bosansa umuma acik olacak kisiler var demek. Herkes kendi gibi saniyor bazilarini.Madem genelleme yapıyoruz, ben de yapıyorum.
Arkadaşlık yaptığınız biri otellerde sevgilisini aldatmıştı ya hani. Bir atasözü var bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim. Demek ki siz de öyle birisiniz. Bu haldeyken boşanmış kadınlara nasıl laf söyleyebiliyorsunuz? Dinime küfreden müslüman olsa değil mi? Önce kendinizi düzeltin.
Ekmek alıp geliyorsunuz gidip bakkalcıyla saatlerce oturursan her hal olur cinsel maruzat demek adam cinsel açlığı var en zayıf noktası mesela adamın aklı fikri hep orda hep fırsat kolluyor
Ne dediğin belli değil
Ay canım anladım ben seni
Kadınları potansiyel tehlike olarak görmeye devam et
Çok korkuyorsun dimi
O namussuz dediğin boşanmış kadınlara eşim-babam bakarsa diye?
O yüzden onlara namussuz diyorsun ya..
Kendini rahatlatmak için
Yakının erkeklerin suçlarını azaltmak için, onları affetmek için
Yazık sana
Kisi kendinden bilirmis isi diye bosuna dememisler zaten bosansa umuma acik olacak kisiler var demek. Herkes kendi gibi saniyor bazilarini.
Cok ozur dilerim adam sizin bosanmis oldugunuzu bilmek zorunda miydi?gercekten merak ettim
eh erkek doktor diyelim o zaman.
gidiyorsunuz muayene ediyor sağınıza solunuza bakıyor.
bu arada bakkalcı değil bakkal
cinsel maruzat diye bir ifade yok, cinsel ihtiyaç denir o'na.
kimlerle oturup kalkıyorsunuz bilmem ama erkeklerin hepsinin aklı şeyinde değil.
temiz insanlarla muhatap olmanızı tavsiye ederim.
Benim annem de 29 yaşında iki çocuğuyla dul kalmış bir kadın. Bu hayatta tanıdığım en dürüst, fedakar ve ahlaklı insandır kendisi. Fakat boşandıktan sonra öyle iğrenç insanlarla karşılaştı, öyle saygısızlıklara tahammül etmek zorunda kaldı ki, üstelik bunları yapanlar sadece tanışmak isteyen yabancılar değil, bizzat bizim kendi akrabalarımızdan. Büyürken maalesef bazı olaylara şahit oldum ve bütün bunlar bizim toplumumuzun boşanmış kadınlara karşı olan o iğrenç ve ahlaksız tutumundan nefret etmeme sebep oldu. Üstelik erkeklere has bir bakış açısı değil bu sadece, maalesef ki kadınlar da aynı toplumun bir parçası ve kendileri de boşanmış hemcinslerini potansiyel tehlike olarak görüp ötekileştirebiliyorlar maalesef. Sanki evli olmak bir sığınak, ne bileyim kişiye bir ayrcalık getiriyor da boşanmış olmak bir başarısızlık, bir ayıp ve çoğu için de potansiyel kolay sevgili gibi...Yazık bu bakış açısına.
Seni kpss azminden dolayı kutluyorum. Bu tür durumlara sinir olmakta haklısın ama maalesef ki bu olay yaşayacağın ne ilk ne de son olacak. O sebeple güçlü durmayı, bazı şeylere aldırış etmemeyi öğrenmelisin. Hadsiz ve seviyesiz insan çok, ahlaksız da bol. Üstelik ne ironiktir ki bunlar çoğunlukla evli erkekler oluyor. Hani evlenince herşey iyilik doğruluk timsaline dönüşüyordu...Boşanmış bir kadının evli bir kızı olarak yazıyorum bunları...
Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
şişşt sakin:)) dün gece yırtmışız ama en azından o konu değerdi bu değmez
eh karakter dediğiniz noktada cins ayrımı ortadan kalkar.
4 çocuğuyla bekar kız peşinde koşup, evladının nafakasını pavyona yatıran karaktersiz erkekler de var
boşanmış ve bazı beyinleri "kapısı açık" kabul etmesine rağmen parmağında alyansını taşımaya devam edip kendini çakallardan korumaya çalışan kadın da.
bekar olmasına rağmen bir kadınla iki sohbet etmeye utanan erkek de var
bekar olmasına rağmen her gün sevgili değiştiren kadın da.
demek ki karakterle alakalı bu
demek ki boşanmış kadınlar diye genelleyemezsiniz
kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.
çok teşekkür ederim.. eski kayınvalidemin kulakları çınlasın bir sözü vardı : ' kaşık kadar kocan olsun kadı kadar hükmün olsun ' diye..
eksik etek gibi görülüyor kadınlar.. insanın kendini bilmesi önemli.. annenizin ellerinden öpüyorum..sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?