- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Toplumda kadına etiket yapıştırmak, onu kendi isteğine göre sınıflamak ne kadar kolay..
Hadi erkekler bunu o pis cinsel istekleri için yapıyor..
Peki ya kadınlar niye yapıyor?
-Boşanmışsa aranıyordur. Aman boşatmayalım, aman çarşıya tek göndermeyelim, aman asla erkekle muhattap olmasın, aman dışarıya babası-abisi olmadan çıkmasın. (!)
-Dar pantolon mu giymiş bu?? Ooo kendini teşhir ediyor, hemen sulanalım. Aranıyor bu (!)
-Tayt mı? Aranmıyor bile, direkt istiyor, yollu seniiii(!)
-Etek mi? Çorap mı? Sevgilisinden mi ayrılmış? Tek mi yaşıyormuş? Boşanmış mı? Eşi seyahatte miymiş? Aa dekolte mi giymiş? Makyaj mı yapmış? Kırmızı ruj mu sürmüş?
Sorular bitmez. Kadının her hareketini kendine yorumlayan erkek de bitmez?
Peki ya kadınlar neden, erkeklerden çok genelleme yapıyor, düşene tekmeyi neden ilk onlar atıyor demiştim ya, cevabı;
Çünkü o pis zihinlerinin aynısından çervesindeki erkeklerde de var. Ayrıca, onlar kadınlara ilgi de duyuyor cinsiyet olarak. Ee o zaman kocası babası abisi sevgilisi, neler neler düşünüyordur diyor. Onlara, neden böyle düşünüyorsunuz demek yerine, böyle düşündüren kadınlar diyip, kadına atıyor hemen tüm suçları, süper zekasıyla.
Ben hiç öyle düşünmüyorum boşanmışsa 1 kadına saygı duyarım zaten omuzlarında artık ağır yük var yaşam şartı birde çirkin iftirada bulunanlara ağzının payını oracıkta veririm Rabbim yar ve yardımcısı olsun boşanmış eşi vefat etmiş yalnızlğa bırakılmış kadınlar kolay değildir ....
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
Madem genelleme yapıyoruz, ben de yapıyorum.
Arkadaşlık yaptığınız biri otellerde sevgilisini aldatmıştı ya hani. Bir atasözü var bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim. Demek ki siz de öyle birisiniz. Bu haldeyken boşanmış kadınlara nasıl laf söyleyebiliyorsunuz? Dinime küfreden müslüman olsa değil mi? Önce kendinizi düzeltin.
Ne dediğin belli değil
Ay canım anladım ben seni
Kadınları potansiyel tehlike olarak görmeye devam et
Çok korkuyorsun dimi
O namussuz dediğin boşanmış kadınlara eşim-babam bakarsa diye?
O yüzden onlara namussuz diyorsun ya..
Kendini rahatlatmak için
Yakının erkeklerin suçlarını azaltmak için, onları affetmek için
Yazık sana
Benim annem de 29 yaşında iki çocuğuyla dul kalmış bir kadın. Bu hayatta tanıdığım en dürüst, fedakar ve ahlaklı insandır kendisi. Fakat boşandıktan sonra öyle iğrenç insanlarla karşılaştı, öyle saygısızlıklara tahammül etmek zorunda kaldı ki, üstelik bunları yapanlar sadece tanışmak isteyen yabancılar değil, bizzat bizim kendi akrabalarımızdan. Büyürken maalesef bazı olaylara şahit oldum ve bütün bunlar bizim toplumumuzun boşanmış kadınlara karşı olan o iğrenç ve ahlaksız tutumundan nefret etmeme sebep oldu. Üstelik erkeklere has bir bakış açısı değil bu sadece, maalesef ki kadınlar da aynı toplumun bir parçası ve kendileri de boşanmış hemcinslerini potansiyel tehlike olarak görüp ötekileştirebiliyorlar maalesef. Sanki evli olmak bir sığınak, ne bileyim kişiye bir ayrcalık getiriyor da boşanmış olmak bir başarısızlık, bir ayıp ve çoğu için de potansiyel kolay sevgili gibi...Yazık bu bakış açısına.
Seni kpss azminden dolayı kutluyorum. Bu tür durumlara sinir olmakta haklısın ama maalesef ki bu olay yaşayacağın ne ilk ne de son olacak. O sebeple güçlü durmayı, bazı şeylere aldırış etmemeyi öğrenmelisin. Hadsiz ve seviyesiz insan çok, ahlaksız da bol. Üstelik ne ironiktir ki bunlar çoğunlukla evli erkekler oluyor. Hani evlenince herşey iyilik doğruluk timsaline dönüşüyordu...Boşanmış bir kadının evli bir kızı olarak yazıyorum bunları...
Doktor bayan arayın illaki bulamadınız mecburen erkek doktora gidersiniz doktorun işi o binlerce kadın geliyor o şeyi aklından geçirtmez merak etme ! Ayrıca 47 yaşındayım hep kadın olmuştur doktorlarım tercih meselesi
Namuzsuz dediğim yeri gösterin bekliyorum
arkadaşım öyle şeyler yaşadım ki annemle ne yaşadığınızı gayet iyi anlayabiliyorum.. ülkemizin kadına bakış açısı mide bulandırıcı düzeyde ne yazık ki.. bu zihniyetlere vereceğiniz hiçbir cevabı anlamayacaklar.. çünkü onlar resmin diğer tarafındaki insanlar.. babaları kocaları böyle ve elbetteki aranan adamlar değil boşanmış kadınlar.. yoksa haşa erkek cinsine laf etmek kimin ne haddine...
kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
yok daha neler pes doğrusuben bunu birkaç bayan arkadaştanda duydum.. ayy genceciksin .. cinsellik yaşamayan kadınlar daha çabuk yaşlanıyor sen çabuk yaşlanacaksın..
yada nasıl dizginliyorsun sonuçta yeme içme uyku gibi bir ihtiyaç..
sırf bu yüzden bile evlenmeyi düşünebilirsin çünkü çok gençsin enn istekli zamanların. vb. gibi şeyler. buda üstüne tuz biber oldu diyelim
Aranıyor diyen siz değil miydiniz?
Burda kelime oyunu yapmayın
Yazdıklarınızdan zihin yapınız gaaayet iyi anlaşılıyor
Hayır diyen ben değildim lütfen onu gösterin bari bekliyorum
Biz sizinle burda neden tartışıyoruz?
Sebebi ne
Bi hatırlamaya çalışın?
Ne yani konuştuğu için haketti mi diyosun?? Kendi kaşındı(!) mantığı vardır ya hani o manada mı söylediniz bunu?? Bu mantıktaki herkes bir zavallıdır hele bunu bir kadın söylüyorsa ne denir ki..Bu kafalar devam ettiği sürece kadınların tacizinde vs.hiçbir zaman kadın mağdur olarak görülmez ve işte böyle suçlanır..Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
ilk önce namuzsuz dediğimi iddia ediniz gösterin dedim busefer aranıyordemedin mi dediniz onu da gösterin dedim yazdığınıza bakın lütfen hala bekliyorum göstermenizi
Doktor bayan arayın illaki bulamadınız mecburen erkek doktora gidersiniz doktorun işi o binlerce kadın geliyor o şeyi aklından geçirtmez merak etme ! Ayrıca 47 yaşındayım hep kadın olmuştur doktorlarım tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?