peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Ben hiç öyle düşünmüyorum boşanmışsa 1 kadına saygı duyarım zaten omuzlarında artık ağır yük var yaşam şartı birde çirkin iftirada bulunanlara ağzının payını oracıkta veririm Rabbim yar ve yardımcısı olsun boşanmış eşi vefat etmiş yalnızlğa bırakılmış kadınlar kolay değildir ....

İşte biz öyle düşünmüyoruz ama

Böyle düşünen erkek çok
Böyle düşünen kadın çok

tükenmeleri dileğiyle

Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya

Bekliyor ya da beklemiyor bunu ben bilemem, bilmek istemem banane, boşanıp tekrar evlenen bir arkadaşım oldu be ben sordum evlenmeden şeettiniz mi diye, ne de o beyanat verdi, ha senin çevrende açıkça konuşuluyosa bu konular bilemem

twitter da bu konuyla alakali bi hesap var taciz ednleri ifsa ediyorlar belki insta.da da vardir.bi arastir da haddi enazindan bu sekilde bildirilsin bu hadsize

Evet o kadında evlenmiş boşanmış gününü gün eden bir kadındı sevgilisine aldattığı yani kocamdan sonra kimse olmadı namus bizde çok önemli diyenlerdendi çok uğraştık düzeltemedik onun diğer arkadaşları da aynıydı şimdi ona karşı şahidim çünki kendi yediği haltları bize atıp bizimonu kandırdığımızı söylemiş ifadesi ayrı yalanlar silsilesi zaten Ben kendimi düzeltecek bir şey görmüyorum daha öncede dediğim gibi hep siz haklısınız iyi günler

Namuzsuz dediğim yeri gösterin bekliyorum

arkadaşım öyle şeyler yaşadım ki annemle ne yaşadığınızı gayet iyi anlayabiliyorum.. ülkemizin kadına bakış açısı mide bulandırıcı düzeyde ne yazık ki.. bu zihniyetlere vereceğiniz hiçbir cevabı anlamayacaklar.. çünkü onlar resmin diğer tarafındaki insanlar.. babaları kocaları böyle ve elbetteki aranan adamlar değil boşanmış kadınlar.. yoksa haşa erkek cinsine laf etmek kimin ne haddine...

Doktorun da cinsiyetini önemseyene ne yazsak az kızlar

Sen doktordan tahrik oluyorsan demek ki, lütfen cidden kadın doktora git. Doktorlara yazık ya, cidden.

Ee kızınızı okutmuyordunuz en son? Ne hakla kadın doktor arıyorsunuz.

Ayrıca, bayan değil, kadın

senin annen de mi boşanmıştı? eskiden daha bir zormuş bunları yaşamak ama günümüzde de boşanmalar artmasına rağmen bakış açısında bir düzelme yok maalesef. internetin yaygınlaşması da bunun en büyük sebebi. dediğim gibi kadının en büyük düşmanı gene kadın. bir sürü konu okumadık mı kadının 2.evliliği olacak adamın 1., ama adamın ailesi komple karşı, en başta da annesi, ablası...veya kadın eşini kıskanıyor boşanmış kadından ama baştan çıkaran kesinlikle boşanmış kadın, kocası asla değil...bunlar bitmedikçe maalesef boşanan kadınlarımız acı çekmeye devam edecekler...

tanimadiginiz biriyle neden sohbet edersiniz ki ? Evet ulkemiz tam olarak ahlaki cokuste evet insanlarin profesyonel hayatta ki basarisi disari yansittigi profiline aldanmayin, ortalik potansiyel sapikla dolu, ortalik disari dindar muhafazakar duzgun gibi gorunen icinde koca bir sapik yatan erkekler le dolu. Ve evet ne yazikki % 85 in zihniyeti bu sekilde, dul/bosanmis veya belli bir yasin ustunde ve evlenmemis kadinlar la alakali. Ve bu %85 i icinde kadinlarda var, zaten ne yaparsak en cok birbirimize karsi olan onyargimizdan oluyor.
Eger bu gerceklerin farkinda henuz varmadiysaniz soyleyim bunlari savunmuyorum ama bu sekilde yasamak zorundasiniz. Ulkede kadina saygi varmi ki ? O munasebetsiz adam muhtemelen aaa bana bu bahaneyle yaklasiyor (afedersiniz) araniyor diye dusunmus olabilir, yada (aaa bekar anne) kesin kolay oltaya gelir diye dusunmus olabilir kirli zihniyetiyle. Gitsen baksan disaridan da gayet babacan duzgun aile yapisi olan oyle gorunen biridir. Dis gorunus aldatir yani. Turkiye sartlarinda yasayan bekar bir anne olarak mucadelenize bunlarida eklemek zorundasiniz ne yazikki.
Tamam instagram belki sosyal/eglence amacli bir yer cok profesyonel anlamda kullanilmaya bilir yada bu sekil yanlis anlasilmalara cok daha acik bir mecra ama gunumuzde (ozellikle turk kullanicilar) linkedin gibi bir %100 profesyonel bir agda bile (ki is bulmak aramak, is hayatinda taninmak insanlarla baglanti kurmak amaclidir sadece) turk kullanicilar oranin arkadaslik sitesi falan oldugunu dusunuyorlar. Toplum olarak herseyi yanlis yapma suistimal etme yonunde cok basariliyiz, profesyonellik nedir bilmiyoruz. Cok merak ediyorum bu toplum nasil bu hale geldi. Atalarimizin nasil mert, yigit ,saygili, durust ve caliskan olduklarini hatirladikca (tarihte de kalles kisilerden ornekler var tabikide) ayni kandan gelen gunumuz insani nasil bu sekilde bozuldu berbat insanlar haline geldik hic anlamiyorum.
sizin vesilenizle bende bir serzeniste bulunayim dedim kendi kendime.

yok daha neler pes doğrusu

Aranıyor diyen siz değil miydiniz?

Burda kelime oyunu yapmayın
Yazdıklarınızdan zihin yapınız gaaayet iyi anlaşılıyor

Hayır diyen ben değildim lütfen onu gösterin bari bekliyorum

Biz sizinle burda neden tartışıyoruz?
Sebebi ne
Bi hatırlamaya çalışın?

ilk önce namuzsuz dediğimi iddia ediniz gösterin dedim busefer aranıyordemedin mi dediniz onu da gösterin dedim yazdığınıza bakın lütfen hala bekliyorum göstermenizi

Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
Ne yani konuştuğu için haketti mi diyosun?? Kendi kaşındı(!) mantığı vardır ya hani o manada mı söylediniz bunu?? Bu mantıktaki herkes bir zavallıdır hele bunu bir kadın söylüyorsa ne denir ki..Bu kafalar devam ettiği sürece kadınların tacizinde vs.hiçbir zaman kadın mağdur olarak görülmez ve işte böyle suçlanır..

ilk önce namuzsuz dediğimi iddia ediniz gösterin dedim busefer aranıyordemedin mi dediniz onu da gösterin dedim yazdığınıza bakın lütfen hala bekliyorum göstermenizi

Ya sabır
Senin zihin yapın, bu kelimeleri direkt demese de, dolaylı yoldan anlatıyor zaten

yok benim öyle bir sorunum çok şükür.
her gördüğüm cinse aaaaa irkek demediğimdendir belki.
o doktor ben hastayım
o öğretmen ben öğrenciyim
o bakkal ben müşteriyim.

Yok arkadaş şimdi geçti ama ilerisi için toplumu eğitmek bize düşüyor. Toplum mühendisi olmalıyız. Biz yetiştiriyoruz çocukları. Karşı cinse saygı duyan bireyler yetiştirmeliyiz. Mesela ben burda okuduklarımdan da etkilenp kızımda yuvayı dişi kuş yapar ev işi kadının görevidir gibi düşünceleri asla oluşturmamaya çalışıyorum. Eşim de sağolssın oluyo. Ama bir tek ben yetmiyorum işte. Burdakileri görüyorumm onlar nasıl yetiştirecek belli. Aslında bu iğrenç düşünceleri sırtımıza binen gereksiz yükü en azından çocuklarımız için azaltabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…