Ya sabır
Senin zihin yapın, bu kelimeleri direkt demese de, dolaylı yoldan anlatıyor zaten
sanki boşanmış tüm genç bayanlara bu soru soruluyor gibi yazmış arkadaş neden diye.
ben de ilk defa böyle bir şey duyduğumu belirttim.
sonraki sözüm de kimseye bu derece fırsat vermemek gerek anlamında.
yani türkiye de yaşıyoruz ve oraya dan dan boşandım tek başımayım diye yazmak,
karşıdakine kendinde yorum yapma hakkı vermiş gibi algılanmış herhalde ki o insan müsvettesi de bundan cesaret almış kanımca.
ayıp bir şey değil saklansın demem ama günümüz bu bakış açısıyla yaşamak zorunda bırakmış kadınları burda
ben elin adamıyla konuştun hakettin mi yazmışım?
böyle bir şeyi ilk defa duyduğumu yazdım, zira arkadaş cevap verince daha önce bayan arkadaşlarından da duymuş bu hormon şeysini.
benim bakış açıma üzülmene hiç gerek yok,
kadınlarımız yaşadıklarının arkasında durabiliyorsa, sonra gelip zır zır ağlamıyor pişmanım demiyorsa her istediğini yapar, gerisine de bir halt düşmezdir düşüncem.
aksine gurur duyuyorum kendimle.
eh sizin düşünce yapınıza göre tecavüze uğrayan kadın da aranmış oluyor
tacize uğrayan kadın da öyle
sanırım "kancık yalanmasın, köpek dolanmasın" mantığındasınız.
yazık.
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
Tamam verdiğin cevapdan amacın çıkıyor yalan dolan işler belki tartışırım egom rahatlar mantığı gösteremiyorsunuzda sadece kelime oyunu gidin başkasına saldırın rahatlayın.
alıntı sanırım üstte kaldı. demin başkasına yazmıştım. tekrar açıklamayacağım.
sen şaka mısın ya?
bu nasıl bir genellemedir, iftira artık bu.
boşanmış kadınlar gününü gün mü ediyor?
madem öyle neden boşanıyor? evliyken de yapsa ya, nasılsa adı çıkacak, herkes böyle bakacak.
evliyken en azından evliliğinin arkasına sığınır dimi?
nice boşanmış hayatına bakan, nice boşanmış anne var. ne kadar aşmışsınız haddinizi.
senin annen de mi boşanmıştı? eskiden daha bir zormuş bunları yaşamak ama günümüzde de boşanmalar artmasına rağmen bakış açısında bir düzelme yok maalesef. internetin yaygınlaşması da bunun en büyük sebebi. dediğim gibi kadının en büyük düşmanı gene kadın. bir sürü konu okumadık mı kadının 2.evliliği olacak adamın 1., ama adamın ailesi komple karşı, en başta da annesi, ablası...veya kadın eşini kıskanıyor boşanmış kadından ama baştan çıkaran kesinlikle boşanmış kadın, kocası asla değil...bunlar bitmedikçe maalesef boşanan kadınlarımız acı çekmeye devam edecekler...
Bence sizin hayal gücünüz. Böyle düşüncesi olsa bile insanın niye gidip orda burda anlatsın. Ben hiç duymadım öyle şeyler. Nerelerde yaşıyorsunuz arkadaşım siz. Valla değiştirin o çevrenizi="RazEy, post: 44827970, member: 468442"]Yahu arkadaşım ben adamı ki adam değil akladığıma dair nerede ne yazdın ? Konu belli başlığa bak ona istineden yazdım evli adamlatatile giden kadında tanıyorum 14 yaşında oğlu var al işte ikisinin karakteri de aynı olayı farklı tarafa çekmeyin artık erkek de kadında karakter olarak aynıysa bittikonusahibi o karakterde olsaydı adam zaten alacağını alırdı ama yok boşanmış kadınlar öyle değil haklısınız hepiniz gebersin erkek milleti yaşasın kadınlar yahu tektaraflı bakmayın gerçeklerikabul edin toplum olgusu ben sen o yani biz insanlar ve şeklini biz veriyoruz bu toplumun daha cevap vermeyecem kimseye siz haklınız topyekün kadın boşanır kocasına kadar hiç bişey yaşamaz bir daha ya bilerek adamı kandırıp evlenip bi yıl olmadan bilerek boşanıp ohh artıkdul derler daha rahat hayatımı yaşarım diyenler var bu ülkede ama tamam haklısınız öyle şeyler yok hepinizden özür dilerim bunlar benim hayal ürünüm ok
Tamam verdiğin cevapdan amacın çıkıyor yalan dolan işler belki tartışırım egom rahatlar mantığı gösteremiyorsunuzda sadece kelime oyunu gidin başkasına saldırın rahatlayın.
Yalan dolan?
Sen kadınları suçlayarak ego tatmini yapıyor olmayasın..
Verecek cevabın yok, hemen polemiğe girip konuyu dağıtıyım en iyisi diyosun
Sen dedin ben demedim ben dedim sen dedin..
Güzel taktikkkk
Evet güzel taktik ilk önce neden göster dedim yazdığımı sonra başka bişeye çevirdin ee onu göster oda yok neymiş dolaylı yolmışda anlamışda bilmem ne :) Hadi canım sana benden ekmek çıkmaz başkasına saldır rahatla ha yok illa saldıracam diyorsan dediklerinin arkasında dur yazdım dediğin kısmı yazdıklarımda göster
Göstermeye üşendim tatlım ama sen 2 dk önce ne yazdığını hatırlamıyorsan, bi doktora görün
Ha şimdide üşendim oldu ayakta alkışlıyorum seni yaYazdıklarım örtüşmüyor ki şimdi ee hadi üşenme 1 dk nı ayır ve göster bekliyorum
Git kendi yazını kendin bul
Sen kimsin ya emir mi ediyorsun
Burda senle millet neden tartışıyor?
Boşanmış kadınları genelleyen ben değilim burda sensin
Zehirli düşüncelerinle haklı çıkamayacağın için, burda kelime oyunuyla haklı çıkarım sandın galiba
Yemezler ama tatlım
Tümyazdıklarımı buraya alımtılarım dediklerinden biri çılmaz ki yıkolsa böyle kıvırmazdın o zaman ne yaparsın hadi git egonu başka yerde tatmin et ona buna saldır rahatla
Bekle bekle
Ben tüm yazdıklarını kolaj yapacağım birazdan
Sonra işin içinden sıvışabilecek misin
Acaba
Şu yazdiklarindan sonra yaşını çok merak ettim...Iletişim dediginizde konu sahibi evinden çıkmamışken cinsel maruzata kalmış bide o matamatik öğretmeninin yanında olsaydı neler olucaktı sen ister katıl bana istersede hiç katılma umurumda değilsin Renkleriniçinde nikli ! Boşuna dememiş Peygamberimiz 1kadın 1 erkek yalnız olursa 3 arkadaşları şeytandır diye .
Evet göster dedimo kadar kıvırdın nerde namuzsuz demişim göster bakalım ? En son başka bişeye çevirdin sonra onuda gösteremedin doaaylı yoldan dedin bu ne tutarsızlık yahu kolaj yapcak mış mış bi git ya işine yanar dönersin bi dediğin bi dediğini tutmuyor
Kibledim tatlısı
Yanar dönermiş ahsjhsksjsksj
Sen zehirli düşüncelerini burda paylaş
Sonra ben direkt şu bu demedim de
Mesajlarının içeriğinden o anlamları ilkokul çocuğu çıkarır
Burda kendini aklamaya çalışma
Terbiyeni de bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?