peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Ya sabır
Senin zihin yapın, bu kelimeleri direkt demese de, dolaylı yoldan anlatıyor zaten

Tamam verdiğin cevapdan amacın çıkıyor yalan dolan işler belki tartışırım egom rahatlar mantığı gösteremiyorsunuzda sadece kelime oyunu gidin başkasına saldırın rahatlayın.

eh sizin düşünce yapınıza göre tecavüze uğrayan kadın da aranmış oluyor
tacize uğrayan kadın da öyle
sanırım "kancık yalanmasın, köpek dolanmasın" mantığındasınız.
yazık.

alıntı sanırım üstte kaldı. demin başkasına yazmıştım. tekrar açıklamayacağım.

Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya

sen şaka mısın ya?
bu nasıl bir genellemedir, iftira artık bu.
boşanmış kadınlar gününü gün mü ediyor?
madem öyle neden boşanıyor? evliyken de yapsa ya, nasılsa adı çıkacak, herkes böyle bakacak.
evliyken en azından evliliğinin arkasına sığınır dimi?

nice boşanmış hayatına bakan, nice boşanmış anne var. ne kadar aşmışsınız haddinizi.

cinsellikten nefret ediyorum işimde gücümde ekmeğimdeyim kadınlar sürekli rahat takılıyor diye düşünürse erkekler ne düşünmez
''kişi kendinden bilir işi''

Tamam verdiğin cevapdan amacın çıkıyor yalan dolan işler belki tartışırım egom rahatlar mantığı gösteremiyorsunuzda sadece kelime oyunu gidin başkasına saldırın rahatlayın.

Yalan dolan?

Sen kadınları suçlayarak ego tatmini yapıyor olmayasın..

Verecek cevabın yok, hemen polemiğe girip konuyu dağıtıyım en iyisi diyosun
Sen dedin ben demedim ben dedim sen dedin..

Güzel taktikkkk

Evet var karakter işte diyorum ya iki tarafdan da var ha size göre yoktur olamazdır o ayrı

evet annem babam ayrı.. ve evet eskiden daha bir zordu sanki ve sadece bu açılardan değil her açıdan baskı vardı .. amacına ulaşamayan insanların ne kadar çirkinleştiğini de gördüm.. bir erkeğin lafının ne kadar kıymetli ve inanılası birşey olduğunu da ..

Bence sizin hayal gücünüz. Böyle düşüncesi olsa bile insanın niye gidip orda burda anlatsın. Ben hiç duymadım öyle şeyler. Nerelerde yaşıyorsunuz arkadaşım siz. Valla değiştirin o çevrenizi

Yalan dolan?

Sen boşanmış kadınlara rahat durmuyor muammelesi yapan sen

Aklınca burda kelime oyunlarıyla beni haksız çıkaracaksın ha?

3 sayfa ötede yazdıklarını, o iğrenç düşüncelerini unuttun mu? Hatırlatalım mı illa?

Yazık

Yalan dolan?

Sen kadınları suçlayarak ego tatmini yapıyor olmayasın..

Verecek cevabın yok, hemen polemiğe girip konuyu dağıtıyım en iyisi diyosun
Sen dedin ben demedim ben dedim sen dedin..

Güzel taktikkkk

Evet güzel taktik ilk önce neden göster dedim yazdığımı sonra başka bişeye çevirdin ee onu göster oda yok neymiş dolaylı yolmışda anlamışda bilmem ne :) Hadi canım sana benden ekmek çıkmaz başkasına saldır rahatla ha yok illa saldıracam diyorsan dediklerinin arkasında dur yazdım dediğin kısmı yazdıklarımda göster

Göstermeye üşendim tatlım ama sen 2 dk önce ne yazdığını hatırlamıyorsan, bi doktora görün

Göstermeye üşendim tatlım ama sen 2 dk önce ne yazdığını hatırlamıyorsan, bi doktora görün

Ha şimdide üşendim oldu ayakta alkışlıyorum seni ya Yazdıklarım örtüşmüyor ki şimdi ee hadi üşenme 1 dk nı ayır ve göster bekliyorum

Burası Türkiye boşanmışsan kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan bir kadınsan hele ki bir de yalnızsan erkek müsveddeleri için her daim POTANSİYELSİN üzgünüm gerçek bu... Yaşadım öğrendim sen duruşunu bozma bak göreceksin bitecek bugünlerde.

Ha şimdide üşendim oldu ayakta alkışlıyorum seni ya Yazdıklarım örtüşmüyor ki şimdi ee hadi üşenme 1 dk nı ayır ve göster bekliyorum

Git kendi yazını kendin bul

Sen kimsin ya emir mi ediyorsun

Burda senle millet neden tartışıyor?
Boşanmış kadınları genelleyen ben değilim burda sensin

Zehirli düşüncelerinle haklı çıkamayacağın için, burda kelime oyunuyla haklı çıkarım sandın galiba

Yemezler ama tatlım

Tümyazdıklarımı buraya alımtılarım dediklerinden biri çılmaz ki yıkolsa böyle kıvırmazdın o zaman ne yaparsın hadi git egonu başka yerde tatmin et ona buna saldır rahatla

Tümyazdıklarımı buraya alımtılarım dediklerinden biri çılmaz ki yıkolsa böyle kıvırmazdın o zaman ne yaparsın hadi git egonu başka yerde tatmin et ona buna saldır rahatla

Bekle bekle

Ben tüm yazdıklarını kolaj yapacağım birazdan

Sonra işin içinden sıvışabilecek misin
Acaba

Bekle bekle

Ben tüm yazdıklarını kolaj yapacağım birazdan

Sonra işin içinden sıvışabilecek misin
Acaba

Evet göster dedimo kadar kıvırdın nerde namuzsuz demişim göster bakalım ? En son başka bişeye çevirdin sonra onuda gösteremedin doaaylı yoldan dedin bu ne tutarsızlık yahu kolaj yapcak mış mış bi git ya işine yanar dönersin bi dediğin bi dediğini tutmuyor

Şu yazdiklarindan sonra yaşını çok merak ettim...
Ayet, hadisle konuşacaksan işine geleni, kendi dediğine destek olması için yontma. Burada ayet, hadis bilen bir tek sen değilsin. Tek mumin sen değilsin. Erkekler sizin gibi insanların kafa yapısı yüzünden kendilerine çeki düzen verme gereği duymuyor.
Dini tartışma yasak olduğu için cevap vermiyorum diğer söylediğine. Ama senin soylediklerinden yola çıkarak birazdan istifamı vericem çünkü bizim iş yerinde bazen kadın ve erkek yalnız kalıyor bir odada. Eve gidip sadece dizi izleyip, insanları eleştirip oturcam.

Kibledim tatlısı

Yanar dönermiş ahsjhsksjsksj

Sen zehirli düşüncelerini burda paylaş
Sonra ben direkt şu bu demedim de

Mesajlarının içeriğinden o anlamları ilkokul çocuğu çıkarır

Burda kendini aklamaya çalışma
Terbiyeni de bozma

Bak yine kıvırdı :) Hadi ufaklık git arkadaşlarınla oyna sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…