bi erkek için iki kız modeli ...
birini zamanında cok seviyo , baglanıyo , herşeyin ilkini onunla yasıyo ... sonra sorunlar bazı şeyler bitiriyo ... ama kızın onu sevdiğinden emin . hep orda oldugundan , herşeyiyle iyisi yada kötüsüyle onu bekleyeceğinin affedecegininin farkında ...sonra baska biri giriyo onu o kadar sevmemiş . ama kız dişli . bi öyle oluyo bi böyle ezdirmiyo kendini . erkek de kactıkca kovalıyo hırs yapıyo . çünkü alıskın olmadıgı tavırlar bunlar . egosuna yediremiyo yakalamak istiyo ... sonra ikisi arasında dönüp duruyo ...
Sizce hangisiyle olur sonunda , siz hangisi olmak isterdiniz ... ve erkekler için hangisi kıymetlidir ? görüş belirtirseniz sevinirim :)
bisey sorucam palette sac boyasını kullanan varmı :))
Aslında sana yaşadığım bişeyle bi cevap verebilirim.
Sevgilimle geçen küsmüştük beni kırmıştı sonra 5 dk sonra dayanamayıp beni aramıştı işte açtım barıştık konuştuk neyse ona dedim ki ben seni hep affediyorum, çok yüz veriyorum halbuki ne kızlar var süründürüyo sevgililerini onların peşinde koşuyolar asıl dedim ama şımarıklıkla dedim ciddi demediğimi anlıyo ses tonumdan neyse aynen şu cevabı verdi sevgili yarim, evet öyle kızların peşinden çok koşuluyor görüyoruz çevremizde ama sonra onların değeri olmuyor ki, boşver sen onları. İyiki öyle biri değilsin dedi.
Anlayacağın üzere erkekler ulaşamadığı şeyin peşinden çok koşuyor doğru ama atalarımız ne demiş: Fazla naz aşık usandırır bebeğim. Anladın mı?
bisey sorucam palette sac boyasını kullanan varmı :))
birinizde soruma cevap verin:))
konulara silah zoruyla cevap verilmiyo . sacma bulduysan yada aradgn baska biseyse konumu daha fazla mesgul etmeyip cikarsan sevinirm . saygisizligini gormezden geliyorum .birinizde soruma cevap verin:))
cok yerinde bi ornek olmus canim cok sagol . merak ettgm tamda buydu surundurenin kiymeti ? :)Aslında sana yaşadığım bişeyle bi cevap verebilirim.
Sevgilimle geçen küsmüştük beni kırmıştı sonra 5 dk sonra dayanamayıp beni aramıştı işte açtım barıştık konuştuk neyse ona dedim ki ben seni hep affediyorum, çok yüz veriyorum halbuki ne kızlar var süründürüyo sevgililerini onların peşinde koşuyolar asıl dedim ama şımarıklıkla dedim ciddi demediğimi anlıyo ses tonumdan neyse aynen şu cevabı verdi sevgili yarim, evet öyle kızların peşinden çok koşuluyor görüyoruz çevremizde ama sonra onların değeri olmuyor ki, boşver sen onları. İyiki öyle biri değilsin dedi.
Anlayacağın üzere erkekler ulaşamadığı şeyin peşinden çok koşuyor doğru ama atalarımız ne demiş: Fazla naz aşık usandırır bebeğim. Anladın mı?
bi erkek için iki kız modeli ...
birini zamanında cok seviyo , baglanıyo , herşeyin ilkini onunla yasıyo ... sonra sorunlar bazı şeyler bitiriyo ... ama kızın onu sevdiğinden emin . hep orda oldugundan , herşeyiyle iyisi yada kötüsüyle onu bekleyeceğinin affedecegininin farkında ...sonra baska biri giriyo onu o kadar sevmemiş . ama kız dişli . bi öyle oluyo bi böyle ezdirmiyo kendini . erkek de kactıkca kovalıyo hırs yapıyo . çünkü alıskın olmadıgı tavırlar bunlar . egosuna yediremiyo yakalamak istiyo ... sonra ikisi arasında dönüp duruyo ...
Sizce hangisiyle olur sonunda , siz hangisi olmak isterdiniz ... ve erkekler için hangisi kıymetlidir ? görüş belirtirseniz sevinirim :)
erkek mantigini cozmek icin cinsiyet degistirmeye gerek yok . zaten sordugum tecrube ve benzeri olaylardan yapilacak yorum bi ustte oldugi gibi . yinede sagolun .erkek olamadığımıza göre ya da olmadığımıza göre.
erkek mantığı nasıl calısıyor onu cözemedik daha ? neyi sececeğini nerden bilelim.
macera arıyorsa dişli hatunu secer bence
Ben ilk olmak isterdim. hem ilk örnekteki hemde onun ilki...
Bi çocuk vardı benden çok hoşlanıyodu teklif ettı kabul etmedım bu bana çok dolandı işte hediyeler güzel sözler flan 50 nazla çıkmaya başladık.(herşey çok güzeldi hiç beni üzüp kalbimi kırmadı) ben hala pek yüz vermıyorum.. sonra bişeyden kavga etmiştik benım yapıım bu ınsanlrdan çabuk sıkılıyorum. Oda anladı olmıycağını yani peşimden çok koştu ama aslında koştuğunada demedi çünkü fazla naz aşkımı usandırmıştı artık Üzüldüm mü ehh yani olur o kadar.. deme o ki. Fazla naz aşık usandırır ve aşkın tadınıda yitirir.
ben bu kızlardan hiçbiri olmak istemezdim.. böyle şey mi olur ya
"onla da oldu ama beni seçti oleyy" diyemem bu duruma..
erkekler için de hangisi kıymetlidir bilemem ama şu durumda zaten böyle bir erkeğin sağlıklı düşündüğünü de sanmadığımdan, o erkeğin düşüncesi de önemli değil..
evet birinci oldugunda canın yanıyo haklısın gercek sevgi varsa zaten normalde 2. de olmaz yani bitmez kolay kolay :)ilk olmak isterdim sanirim ki ben zaten oleyim galiba:)oda ne kdr iyi bilemicem...cunku uzulen sen oluyorsun...ne malum yine birgun dondugu gibi gitmeyecegi:) hayat iste hic bir garantisi yok iyi / kotu suprizlerle dolu...gercek sevgi varsa zaten ne kdr kavga problem olsada bitmez yoksa kendimi mi kandiriyorum:)off ne bileyim ben asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik:)
hmm anladım canım . bi süre sonra bişeyler kıymetini yitirir cok kacmamak gerek diyosun yani :) sagol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?