Peki ya sizce kızlar ?

sen kendini ne sanıyosun sen önce ozel hayatın milletin onune serilmeyecegini bil biraz olgun olsan bilirdin zaten carsaf gibi yaymısın:))
Konu sahibi kendince guzel bir baslik acmis hem forum kurallarina uymus hem desaglikli paylasimlarda bulunmus sizin gibi konu disi mesajlarla topicleri kirletmemis face isteyeceginize acin bir topic konunuzda sorun ogrenin
sizin gibi seviyesi düsük insanlarla ugrasamicam:))
Saygilar sunuyorum ne diyeyim

saygını sun safahatcım sevıye boyle bellı olur

"İyisi kötüsüyle onu bekleyeceğinin affedeceğinin farkında"...

Burada "kötüsü" ne, önemli...

Yani sevdiği adamın her hatasını affeden biri hoşgörülü, sevecen değil, ezik bir tiptir çünkü sağlam bir duruş, kararlı bir tavır sergileyemez, kaybetme korkusuyla tavizler verir, müsamaha gösteremeyeceği konularda bile verici olur, yine de hak ettiği değeri görmez hatta bazen alaycı tavırla, hakaret, küfürle karşılaşır, böyle bir kadın saygı uyandırmaz, erkeğe de "Nasıl olsa affedecek" diye düşünüp dilediğini yapmak düşer haliyle...

Ayrılık hikayelerini incelerseniz terk edilen kızların yalnız kalma sebebi genellikle budur, "Onca fedakarlık yaptım, her istediğine tamam dedim, yine de her gün tartıştık, sonunda bitti..."

İkinci gruba gelirsek de bu karakter meselesi, "Ben böyle bir kız olayım" demekle olunmaz, içinizden gelecek bu... Kötü bir söz duyduğunuz halde "Arasam mı, mesaj atsam mı" diyecek kadar zayıf olmayacaksınız, sizi dayanamayacağınız kadar üzeceğine aklınız kanaat ederse onu bırakacak kadar güçlü olacaksınız, bunu her kadın yapamaz, çoğu sadece bu rolü oynar...

Mesela böyle bir kızla konuşan erkek ağzına geleni söyleyemez, yanlış bir laf ederse kızın kendisine haddini bildireceğini bilir, yanlış bir tavır sergilerse kızın terk etme ihtimalini de... Doğal olarak hal ve hareketlerine dikkkat eder ve kaybetmekten korkar, ilişkileri zora sokan da genelde erkek tarafının ilgisizliği ya da hadsizliği olduğuna göre kaybetme korkusunu erkek tarafında sağladığınızda ilişki genelde mutlu sona ulaşır...

Sadede gelirsek.... Yaradılış gereği ilk grupta olan tavizkar kızlara ellerinden geldiği kadar ikinci gruptaki kararlı tavırları öneririm... Bu "kaçan kovalanır" taktiğini uygulamak, gıcıklık olsun, kaybetmekten korksun diye "trip yapmak" değil, "Ben önemliyim, değerliyim, ilişki beni tatmin etmezse, hak ettiğim değer ve saygıyı görmezsem seni hayatımda barındırmam" mesajını vermektir, tabi bunu hissettirmenin yolu da haklı olduğunuz tartışmalarda bile elinizin telefona gitmesini engelleyecek bir olgunluk ve kararlılık, hayatınızın merkezine sevdiğiniz adamdan çok daha fazlasını koymanızı sağlayacak bir donanım ve kaliteli yaşam, sizi bu tip adamların tekelinden kurtaracak, yanlış tavsiyeleriyle sizi çıkmaza götürmeyecek makul bir çevredir...

Kimi seviyorsam onun yanında olurum.
Ama bir ona bir buna gittiğime göre ikisini de sevmiyorumdur .

Bu erkeğine göre değişir. Seninki nasıl biri onu değerlendirmek lazım biraz özelliklerinden bahsetsene sence hangisine daha yakın.

Kimi erkek vardır sevdiği yanında olsun huzur olsun ister. Bu tip olursa peşinden koşmayı, zorlanmayı sevmez. Ama bu tip nadirdir erkeklerde. Çünkü sevmezler (geneli diyorum seninki öyle değildir belki) uğraşmadıkları kızları. Böyle tatlı, pamuk gibi adamlar yani.

Bir de ikinci tip erkek vardır. Kızı kovalamayı, uğraşmayı, çabalamayı severler. Avcı - av mantığına fazla kaptırmış abilerimiz bunlar sanırım. Kız arada bir diklensin, hayır desin, süründürsün isterler mızmız ederler ama sonra hoşlarına gittiğini söylerler. Böyle de ilginçler işte.

En son da kendimden örnek vereyim şu anki sevgilim senin böyle sert biri olman hoşuma gidiyor, her şeyi kabullenmiyorsun, boyun eğmiyorsun diyor. Çünkü gerektiği yerde basarım damarına, oh olsun. Tabi çok abartmadan tatlı-sert birazcık. Kimisi de böyle seviyor işte

Son düzenleme:
sen kendini ne sanıyosun sen önce ozel hayatın milletin onune serilmeyecegini bil biraz olgun olsan bilirdin zaten carsaf gibi yaymısın:))

birincisi : soru sordugun yer komik . madem sac ile ilgili birşey soruyosun sac sekilleri boyaları diye bi başlık var ama ne tuhaftır ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümğndesin . kendin mantıklı buluyosan elbette hosgörüyorum :)
ikincisi de : okuma yazman olduguna göre burası ask hikayelerimiz dertlerimiz insan burda sorunlarını paylaşıyo , ve etrafındakilerde yardımcı oluyo . hani burda ne anlatmamızı isterdin cok merak ediyorum hı bu 2 cevabını da gercekten mantıklı bularak verdiysen tabi seni hoşgörüyorum

evet en mantıklısı bu ama aşık bi insan kolay kolay kacamıyo . ben mesela hiç süründüremem kıyamam . bu yüzden cepte mantıgında kalmak zorundayım . ama sırf hırs yüzündüren koşturan kızlarla ugrasanlar var

Kimi seviyorsam onun yanında olurum.
Ama bir ona bir buna gittiğime göre ikisini de sevmiyorumdur .
aslında bu da doğru . seviyosan zaten öyle seviyosundur . sevmiyosanda nasıl olsada sevmezsin heralde ...

demek istediklerinizi cok iyi anladım . ama şöyle bi durumdan bahsediyorum . kız onsuzda yapabiliyo aramadan mesaj atmadan durabiliyo . ama erkek sevgisinden emin . 1 ay sonrada gelse 10 ay sonrada o kızın hayatında kimsenin olmayacagının yine onu cok seveceginin farkında . ama diğeri yeri geliyo trip atıyo dinlemiyo umursamıyo . her an birine gidebilir . ve erkek egosu için ele almak için ugrasıyo . u şeçeneklerde ilki için kaybetme korkusu oluşmuyo . ve ben 2. gb olamıyorum :)

, cok yerinde bi ornek olmus canim cok sagol . merak ettgm tamda buydu surundurenin kiymeti ? :)

Süründüren kadın ilk başta çekici geliyor şöyle ki bazı erkeklerde şöyle bi bilinç altı oluyor; "tavlayamayacağım kız yok"
Aslında erkekler süründüren kadını seksi bulduklarından peşinden koşmuyor, egolarına ters gelen bi durum olduğundan başarıya ulaşana kadar maceradan maceraya koşuyor. Hırs yapıyor. Dışardanda süründüren kadının değeri biliniyor sanılıyor. Halbuki çok geçmeden erkek vaktini boşa geçirdiğini anlayıp mutlu olmak istediğinde süründüren kadının bi gizemi kalmıyor artık. Kabulleniliyor. Kim olursa olsun..
O yüzden kendimiz olalım, içimizden geldiği gibi yaşayalım.. Sürendüren, mırıldanan, cart curt kadın olmaya çalışmayalım. Vesselam

hic boyle bi dertslesme gormemıstım nasıl bi mantıkla yazdıysan erkek olana sorulur bu soru kız ne anlasın git bi erkek arkdasına sor ozaman:))

ilkler özeldir süründürenle bir süre macera yaşar, başlarda ona farklı geldiği için keşfetmek ister, lakin bir zaman sonra artık onun tavırları sıkmaya başlar ve her dediğine tamam-evet diyen, alttan almayı bilen ilk sevgilisini özlemeye başlar ve ona döner.. bu her zaman böle olmuştur, olacaktır da !!

Kız erkek farketmez kimse ilk aşkını unutamaz.. Heleki ilkleri onunla yaşadıysa unutması çok zor..

valla ben olsam kovalıyanı tercih ederdim sanırım...

Bende her ikisi de, affedici olucaksın her zaman kucak açan, seven, bekleyen olucaksın ama alttan alttan da süründürüceksin. Bu işler böyle

Gönül işlerinde ne zaman ki taktik yapılır o zaman iş çığrından çıkar, aşk falan kaybolur.
Oyun oynuyormuş gibi geliyor bana böyle şeyler.
Biri gel git yaparsa ilişkimde, bir arar sorar çok ilgilenir ertesi hafta yok olursa derhal yol veririm, dengesiz kişilikle işim olmaz.
Rol yapıyorsa onu da hiç sevmem.
O yüzden bana çok komik geliyor bu sorular :)

Sen onu sevdikçe vazgeçmedikçe o senin değerini bilmez anlamaz zor olanın peşinden gider
Ne zaman ki sen ona vazgeçtiğini gösterirsin bu sefer senin peşine düşer bu işler böyle
Çünkü insan birini sevmekten yada beklemekten vazgeçiyosa eğer o insan direk gözden düşüyor bir çekiciliği kalmıyor

Bi zaman sonra bikiyolar diyebilirim artik kizdan bekliyolar ve eger ask yoksa o iliski yürumüyo... Bence ikisinin arasinda olmak lazim ne cok allttan alacaksin ne de fazla süründùreceksin yerin göre saf yerine göre disli olacaksin basara bilene tabi eyvallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…