Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

sence forumda bi kere ban yiyen bi daha yemek istiyor muaklinialirimsmile:roflol::roflol:
istiyorsa nedendelikafadulden:sm_confused:
yani ben bu duruma, pardon zararlı alışkanlığıma bi isim çözüm bulamadmsempatiksalakcinni
neden sence akıllı,uslu durmuyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bela neden insanı böyle mıknatıs gibi çekiyo:tomato::tomato::roflol::roflol:
pimpe koltukta oturuyosun,yönetime yakınsn
ordan bakınca bu sorularımn cvpların verebilecek misin

Oyy oyy kimlerii görüyorum burdaa zemuszemus

hayatnızda hiç yapmak istemediğiniz birşeyi sırf sevdiğiniz kişi istiyor diye kaç kere yaptınız ?

çok abuk mu oldu bu soru ya kaydirigubbakcemile3

nan zatiii bi dünya sormuşsunn alsanaalsanasmile

abla bi kendini tarif etseneboshayallersmile

Kendi halinde olan tipik ev hanımıyımi işte klava:
Minyon tipliii kendine bakan kilo almaktan korkan sempatiksalakcinni herşey güzellik için demi yani bayanssulusmile çakma sarışın bir hatunum işte iyi yemek yaparım iyi bir eş ve anne olduğumu düşünüyorum :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey

kk da 'adminler şu böklümü kaldırsa kknın tadı olmaz' dediğin bi bölüm var mı?
varsa neden

Geyikkk bölümü kalkarsa tadı olmaz acayip stres atıyoz orada sonunda mapıslık var ya sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile

kkda en sevdiğin admin kim bayanssulusmile
ama tek isim isterim,öyle yuvarlak politik cevaplar istememaklinialirimsmile:roflol:

Benim için çok özel olan birisi var tabi ama söylemem hiççç zorlama alsanaalsanasmile aklinialirimsmile

hiç polyannaya kızdığın küfrettiğin oldu mu:jeyyar:

ohhhh olmaz mı nede ne biçimm delikafadulden naniknanik naniknanik

karikatür sever misin,en sevdiğin karikatürist kim

Pek aram yoktur karikatürle ama severim

kendi kendine bir soru sormak istersen ne sorarsın

Hayat çok güzel, ama bir de _____ olmasaydı... (boşluğu tamamlayabilir misin?)

Hayat çok güzel ama birde kızım yanımda olsaydı :1no2: kendimi daha iyi hissederdim ama maalesef yanımda değil ne kadar çok özlüyorum aslında sık sık gelip gidiyor ama yetmiyor işte senağlama senağlama :1hug:

Ban yiyen alışıyor tabi habire istiyon demekki nere ekşın var oraya damlıyon bazen zor tutuyon kendini cevap vermemek adına alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile .
Mıknatıs çekiiiiişte el bana diyor bizdeuçup gidiyoz ama :roflol: :roflol: benim sözüm var usluduracam diye tutmayada gayret ediyom ..
Ama kelamı asla unutamam mapısa düşmemize vesile olduğu için vereliniortak ayrıca tebrik koyuyorum kendilerine :roflol: :roflol: :teytey:

ablam eşinin mesleğinden ötürü şehir şehir dolaştınızmı
nerelerde kaldın ve en çok nereyi sevdin

Evet canım ilk malatyaya gittim oradan kıbrıs istanbul izmir gezdik
Eşim 2 yılda doğuda kaldı bizler gitmedik 6 ay kadar da yurt dışı görevi vardı yine kaldık yani.
slında her yerin hatırları vardır ama 8 senemi geçirdiğim istanbul lojman hayatım benim için çok güzeldi ve özeldi çok arıyorum hala o günlerimizi a.s :lepi:

Oyy oyy kimlerii görüyorum burdaa zemuszemus

hayatnızda hiç yapmak istemediğiniz birşeyi sırf sevdiğiniz kişi istiyor diye kaç kere yaptınız ?

çok abuk mu oldu bu soru ya kaydirigubbakcemile3

Belki eşim yada kızım adına yapmışlığım vardır ama kötü bşey değildir onlarda :lepi:

Çok bunaldığında , nefes almak için neler yaparsın?

Ağlarım ben hemde katılarak ağlarım sinirlerim boşalır hemen ve rahatlarım yada dışarı çıkar alışveriş yaparım eşimi batırmak adına çok ta keyif alırım aslında :mymeka: arada yapmak lazım tavsiye ederim iyi oluyor delikafadulden :roflol:

ablacım KKnın enlerinde ne adayıydın nolur söyle sempatiksalakcinni

netçen kızz enleri dimem bananeeee sırnaşık şey
2 yıl listeye girdikkk :jeyyar:
ben biliyom seni zatiiii neden sorduğunu :mymeka: :roflol:
canayakın kibar nazik bayanssulusmile şimdi şüpheliyim zaten kendimden vukuatlı olduk çıktık sırnaşık şey :roflol: :roflol: :sinifsinif:
tanışılmak istenen üye vereliniortak
en olmassa olması ablası kaydirigubbakcemile

ablacım kkda olmasını istediğin şey ne

İlk başta herkesin birbirine saygı duyması fikirlerine na kadar da katılmasan saygı çevçevesinde olması lazım konuşmaların... :enbuyukkk:
Bunu yapabildiğimiz zaman herşey kolaylaşır.. a.s

Ablaaam tünaydın.Şeniz
Bir diğer soruma geçiyorumsempatiksalakcinni
Neden tek çocuk?
İyiki de 1 tane olmuş diyor musun?

Tünaydın kendicimmm hoş geldin buyrunnnnnnnnn
Neden tek çocukk güzellll...
Biz hep tayinciydik gezdik durduk çok zor oluyor aslında hep sen varsın herşeyle sen ilgileniyorsun yanında kimse yok belki bahane ama bu şartlar altında pek düşünmedik arada eşim olsaydı filan dedi ama olmadı işte ..
Kızımın doğuştan kalça çıkığı vardı 8 ay alçıda kaldı çok uğraş verdik onunla gözümde korkmuştu açıkcası cesaret edemedim bir daha..
Diyorum bazen ama tek te zor aslında bilmiyorum yaaaa

ay benim fıstığım pembe koltuğamı oturmuş:lepi:
O benim KKda olma nedenlerimden biri
Çok sevip değer verdiğim bir şahıs
Onu sorularınızla sıkıştırmaya çalışmayınız lütfeeen

:teselli:Evet ablacığım doğrudur eminim zor olmuştur.
Gözün de korkmuştur kızının durumundan.Şimdi nasıl peki düzeldi mi?Şeniz

ay benim fıstığım pembe koltuğamı oturmuş:lepi:
O benim KKda olma nedenlerimden biri
Çok sevip değer verdiğim bir şahıs
Onu sorularınızla sıkıştırmaya çalışmayınız lütfeeen

Sorma be lokumum oturrtular sonunda pimbe koltuğa zemuszemus
Canım benim benim için çok önemlisim sende biliyorsun opuyorumnanaktan
Çok sıkıştırmıorlar daha çookk vakit var nasılsa bitene kadar bıkarlar benden sempatiksalakcinni :lepi:

:teselli:Evet ablacığım doğrudur eminim zor olmuştur.
Gözün de korkmuştur kızının durumundan.Şimdi nasıl peki düzeldi mi?Şeniz

Tabiki korkuyorsun ama çok şükür bitti çok çektik bizlerde sıkıntılı dönemlerdi hep şimdi daha iyi arada ayak ağrıları oluyor ama kontrollere gidiyoruz yine ...opuyorumnanaktan

Canım arkadaşıma bir soru da benden:
Eğer sorulduysa affola, geçmişi okuyamadım.
Kendin ile ilgili en sevdiğin ve en sevmediğin şeylerden birini yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…