- Konu Sahibi bennebileyim
-
izmirde yapar yer varmı acaba bu pembe maskeyi biliyo musnuz??
öyle bir geçer zaman ki deki berrin sivilcelerinden falan kurtulamamış kızlar inanmayın böyle şeylere hepsi kamera hilesi suratı bir pürüzsüz görünüyodu bir de dış çekimde görüntü vardı suratı çok kötüydü yine ben inanamadım tamamen kamera ve ışık olayı....
Arkadaşlar ben güzellik uzmanıyım aynı zamanda Make up artistim sakın inanıp yanılıp pembe maske satan sitelerden o paraya maske almayın! editörde defahatle uyarmış.. Bende uyarıyorum onun yerine aktarda 1 tl'ye satılan küçük poşetlerin içinde tek kullanımlık kil maskeleri var onlardan alın ve uygulayın. ben senelerdir kullanıyorum gerçi çok uzun zamandır kullanmadım ihtiyacı olmadı cildimin. Bu arada madem konu açıldı cildi lekeli olan arkadaşlara benden hayati iki tavsiye *HAFTADA EN AZ 3 KEZ PEELİNG YAPIN!* ASLA ASLA GÜNEŞ KREMİ SÜRMEDEN ÇIKMAYIN DIŞARIYA HATTA EVDE BİLE SÜRÜN.
Mavi isme güvenip ahkam kesmek kolay, kimse size birsey diyeemz ya :) ..madem bu "sizlere müstahak" diye eleştirdiginiz insanları uyarmak istiyorsunuz ve bu denli dogru-dürüst yöneticilersiniz..neden yorumunuzun yanında yada kk'yı her açtığımızda pembe maske reklamlarıyla karsılasıyoruz? Para için siteye her reklamı alıyorsanız, ihtiyacı olduğu için reklam amaçlı üyeliklerden medet uman bu insanlarıda aşağılamaya hiç ama hiç hakkınız yok! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama..
Merhaba
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, cehalet ise başka birşey. Ekte yolladığınız karede pembe maske reklamının sağ alt tarfında bir gri daire bulunmakta ve bu gri daire üzerine gelindiğinde Ads By Google yazısı çıkmaktadır (bunu diğer reklamlarda da deneyebilirsiniz). Yani bu bizim reklam parası alıp yayınladığımız bir reklam değil Google üzerinden gelen reklamlar çıkmaktadır.
Şimdi ne duruma düştünüz siz düşünün kibar bir dille özür dileyin zira biz maviyiz ya bize birşey olmaz ya ama bu uslubunuzun bir faturası olmalı değil mi ? Keşke sorunuzu daha kibar sorsaydınız...
Siteye girdigimizde Sayfanın en üstünde görünen PEMBE MASKE reklamıda mı google reklamı peki? Cehalet degilde "agzının payını verdim" üslubu tam sizin su an ki ruh halinizi tanımlıyor.. Bari düzgünce acıklayabilseydiniz..Koymus oldugum resim ise sadece yorumunuzla acayip celisen bir ironi oldugu için konuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?