Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
izmirde yapar yer varmı acaba bu pembe maskeyi biliyo musnuz??

duydugum kadarıyla sadece nısantasında yapılıyormus. ınternet uzerınden maskenın satısını gördum eger ınternetten alacaksan saglık bakanlıgı, dermolog tarafından onaylı olsun. pembe maske meshur oldu sımdı bır cok fırma pembe maske uretır kesın dıkkatlı olmak lazım!!!

öyle bir geçer zaman ki deki berrin sivilcelerinden falan kurtulamamış kızlar inanmayın böyle şeylere hepsi kamera hilesi suratı bir pürüzsüz görünüyodu bir de dış çekimde görüntü vardı suratı çok kötüydü yine ben inanamadım tamamen kamera ve ışık olayı....

evet onu bende farkettim dış çekimde yine sivilce vardı suratında iç çekimlerde hiç bişey yoktu..filtreleme yöntemi var galiba ondan uyguluyolar berrine pürüzsüz görünsün diye...

Son düzenleme:
Çok pahalı ya Benim yüzümde de sivilce var. 20 yaşındayım. mor mor leke bırakıyor. önerebileceğiniz başka bişi var mı ?

nişantaşındaki merkezse pembe maske yaptıranlar lütfen bilgi versinler, ben de gitmeyi düşünüyorum..

cildim için 2 gündür kanadadan getirttiğim keçi sabununu kullanıyorum, cildim yumuşacık oldu, sivilceleri geçirdi ama izlere bir etkisi olmadı şuanlık izleri geçirmezse ve nişantaşındaki merkezdeki tedavi lekeleri geçiriyorsa orda tedavi olmayı düşünüyorum...

aradaki sayfaları okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama fox tv de kadınları yenilayen bi programda estetisyen kullandı ve dediğiniz gibi berrinin yüzünü düzelttim dedi. artık doğru yanlış bilemiyorum. o programda tekrar kullanılabilir hep aynı uygulamalar dönüyor zaten.

Arkadaşlar ben güzellik uzmanıyım aynı zamanda Make up artistim sakın inanıp yanılıp pembe maske satan sitelerden o paraya maske almayın! editörde defahatle uyarmış.. Bende uyarıyorum onun yerine aktarda 1 tl'ye satılan küçük poşetlerin içinde tek kullanımlık kil maskeleri var onlardan alın ve uygulayın. ben senelerdir kullanıyorum gerçi çok uzun zamandır kullanmadım ihtiyacı olmadı cildimin. Bu arada madem konu açıldı cildi lekeli olan arkadaşlara benden hayati iki tavsiye *HAFTADA EN AZ 3 KEZ PEELİNG YAPIN!* ASLA ASLA GÜNEŞ KREMİ SÜRMEDEN ÇIKMAYIN DIŞARIYA HATTA EVDE BİLE SÜRÜN.

pembe maske satılıyormuş 79 tl ama hangş cilt tipine uygun ona göre alcam eğer faydası olcaksa alan kullanan varsa bizde alalım hemen bnm sivilce değilde izleri kaldı kırmızı kahve leke gibi çok sinir oluyroum ama bunlara....

Bilgiler için teşekkür ederim. Civilce lekeleri için lazer tedavi önerir misiniz? Eğer lekeleri 1-2 seansta geçiriyorsa tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

arkadaşlar berrinin diziye girerken cildinin sivilceli olmasında vardı zaten bir bityeniği güzel bir reklam olmuş valla tebrik ederim

Merhaba arkadaslar,

acikcasi hic bir sitede bir urun hakkinda tavsiyede bulunmadim, ama paralarinizi bazi bos urunlere harcamamaniz icin yazmak istedim.

uzun zaman once bir urun kesfettim, hem fiyati gayet uygun hemde inanilmaz etkisi var. acikcasi benim cildim artik sorunlu olmadigi icin cok fazla kullanmiyorum ama ailemde cildi sorunlu olan kisiler kullandi ve sonuc guzeldi.

benim kullandigim urunun adi "aztec indian healing clay" ben cok aradim internette ancak yurt disindan alabildim vitacost diye bir siteden. Ama bentonite clay diye satilan tozuda alabilirsiniz. Elma sirkesi ile karistirip kullaniyorsunuz haftada iki kez.

yani cok maske kullandim, cok urun denedim ama bunun gibisini gormedim...cok eski Misir zamaninda Cleopatraninda kullandigi bir guzellik urunu bu:)

benden size tavsiye alin kullanin, paralarinizida gereksiz reklam urunlerine harcamayin...

afedersiniz ama biri çıkıp tezek işe yarıyor dese kalkıp süreceksiniz ne meraklıymıssınız! orjinal olan yeri editör defalarca belirtmiş, ne bu ısrar bir kere fiyatından belli değil mi! 79 tl imiş! tabii o zaman bütün dermokozmetik ürünleri piyasadan toplasınlar,hatta üretmesinler ne gerek var di mi:)))

Mavi isme güvenip ahkam kesmek kolay, kimse size birsey diyeemz ya :) ..madem bu "sizlere müstahak" diye eleştirdiginiz insanları uyarmak istiyorsunuz ve bu denli dogru-dürüst yöneticilersiniz..neden yorumunuzun yanında yada kk'yı her açtığımızda pembe maske reklamlarıyla karsılasıyoruz? Para için siteye her reklamı alıyorsanız, ihtiyacı olduğu için reklam amaçlı üyeliklerden medet uman bu insanlarıda aşağılamaya hiç ama hiç hakkınız yok! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama..

Merhaba
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, cehalet ise başka birşey. Ekte yolladığınız karede pembe maske reklamının sağ alt tarfında bir gri daire bulunmakta ve bu gri daire üzerine gelindiğinde Ads By Google yazısı çıkmaktadır (bunu diğer reklamlarda da deneyebilirsiniz). Yani bu bizim reklam parası alıp yayınladığımız bir reklam değil Google üzerinden gelen reklamlar çıkmaktadır.

Şimdi ne duruma düştünüz siz düşünün kibar bir dille özür dileyin zira biz maviyiz ya bize birşey olmaz ya ama bu uslubunuzun bir faturası olmalı değil mi ? Keşke sorunuzu daha kibar sorsaydınız...

Siteye girdigimizde Sayfanın en üstünde görünen PEMBE MASKE reklamıda mı google reklamı peki? Cehalet degilde "agzının payını verdim" üslubu tam sizin su an ki ruh halinizi tanımlıyor.. Bari düzgünce acıklayabilseydiniz..Koymus oldugum resim ise sadece yorumunuzla acayip celisen bir ironi oldugu için konuldu :)

Kız ceza yiyecennnnnn !

Kadın sana anlatmış reklamın sağ alt alanında yumarlak demiş üzerine geldin mi uzuyor demiş kötü bişi mi demiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…