Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
aha ceza yemiş bile....

ne demişlerrr akılsız başın cezasını salaklar çeker, burada ki salak sıfat olarak kullanılmış olup özne ile ilişklendirilmemelidir.

tamam gittim gittim

şekerim verdiğin bilgi için teşkler kısa zamandır bende dediğini yapmaya çalışıyorum özellikle b urun üstünde lekerlişm var güneşden fakat ben kızımın güneş koruyucusunu kullanıyorum marka ismi vermemde mahsur varmı bilmiyourm ama işde şu bebekelr için olanlar var ( chicco ) onlardan senin önerceğin etkisi ve kullanımı iyi olan marka varmı ? benim yüzüm karma bu arada yaşda 33

bu maske satılıyor nette acaba sahtemidir illa gidip merkezdemi yaptırmalı
alan kullanan varmı varsa yazın lütfen

ARKADAŞLAR SAKIN GÜZELLİK SALONLARININ YALANLARINA KANMAYIN ÇOK UCUZA PEVONİA YANİ GÜZELLİK SALONLARINDA KULLANILAN AYNI MASKE COK UCUZA EVDE KENDİNİZ COK KOLAY UYGULARSINIZ.. SEANSI 150-300 SALONLARDA AMA SATIN ALIRSANIZ 10 TANE MASKE SET OLARAK SERUMUYLA HERSEYİYLE 130 TL DÜSÜNÜN ARTIK NE KADAR FARK VAR.... VE BUGÜN GÜZELLİK SALONUNDA kadin PEMBE MASKEDEN SÖZ ETTİ DEDİKİ 1 PAKETTEN 5 MASKE CIKIYOR YANİ NE KADAR DOLANDIRICILAR 1 PAKET 1 KULLNIMLIKMIŞ ÇÜNKÜ

linki veremiyorum yasakmış

ONU DA ALICAK GÜCÜNÜZ YOKSA.. BEYAZ KİL DE AYNI İŞLEVİ GÖRÜR BEYAZ GÜL SUYU GÜL YAĞI PAPATYA MEYANKÖKÜ VE YEŞİL ÇAYI DEMLEYİP KARISTIRIN YÜZÜNÜZDE 20 DAKİKA BEKLETİN O DA AYNI ETKİYİ YAPAR KANMAYIN TUZAKLARA :)

benim bir tanıdığın internetten satın aldığı pembe maske yi kullandı. gördüğümüz maskeli resimlerde gözler kapalı dikkat ettiyseniz kadın gözleirni kapatmamış sadece kaslarına değmiş sürdüğü maske. maskeyi soyarkende kaşlarından oldu hali fena :S inanmayın almayın. biz kadınlar güzellik hakkında ne duysak yapmaya kalkışıyoruz. çok yanlış. cilt bu yüzümüz herşeyimiz. allah korusun cilt kanseri bile olabiliriz ne olduğuu bilmediğimiz satışlar yüzünden.

2 arkadaşım internetten bu siteden xxxxxxxxxxxx] aldı ama bakalım işe yararsa ben de alıcam son günlerde ismini sıkça duyuyorum kızlar internetten alan var mı???

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilce derdin artık bıkmış tükenmiş ben dayanamadım ve Meşhur Pembe maske yi aldım. 5 kullanımlık olanından bolbol sürmeme ramen 8 ya da 9 kere kullandım . Hatta kullanımnı anlattığı gibi 5 gün üst üste kullandım. Sonrsını aralıklarla . Ama tabi her şeyde olduğu gibi bu da koca bi Yalan!.. Ya rabbim hiç mi işe yaramaz. Hadi sivilcelerin yok olacağını ummadım da, en azından kurutsaydı ve lekeleriin rengini açsaydı bunu beklemiştim.
Ürünü aldığım siteye ilk aldığım da ve 2 . kez kullandığımda gelişmelerei yazacağımı söyledim. Ve öyle oldu da yazdım . Fakat beğenmediğimi memnun kalmadığımı yazınca yayınlamadılar bile!!

Sanırım dünya üzerinde sivilceler ve lekeler içn kesin bir çözüm yok

bende alıcaktım vazgectım :) 80 lıra ver biseye yaramasın..5 kullanımlık ciddende..en iyisi fazla makyaj yapmamak yüzünüzü herzmn temizlemek..gül suyuyla temizlemek iyi geliyor bende ise yaradı..ve kil maskesi..hem ucuz hem ise yarıyor..okdr para vermeyelım kızlar yazık ya..

arkadaslar ben az once ilk deneyimim yasadım pembe maskeyle. Yüzümden soyarken ağda yapıyormuşum gibi inanılmaz acıdı hala kırmızı yüzüm, sanırım yüzzümdeki beyaz tüyleri yoldu

arkadaşlar bu pembe maske yi bende çok merak ediyorum araştırıyorum yorumları faln okuyorum netten hepsi olumlu benim cıldim yağlı biraz sivilce var siyah nokta var ne kullandıysam bi düzelmedi kullananlar bana bi bilgi versin almayı düşünüyorum cıldi yağlı olanlar faydası oluyo mu cvp bekliyorum

merhabalar,
siteye pek giremiyorum fakat eski bir üyeyim. pembe maskeyi bu sabah netten bir reklamda farkettim. halbuki sanal alem sallanmış benim haberim olmamış. 2-3 standart bakımım vardır benim. onlardan vazgeçmem.neyyse reklamı görünce bu yorumları okumadan önce merak ettim aradım. meşgul çalıyordu. 2-3 dk. sonra telefonum çaldı. gayet ciddiyetsiz bir adam aradı. Pembe maskeden arıyorum. Sipariş hattını aramışsınız.Adresinizi alayım dedi. Ben biraz konuyla ilgili bilgi aldım. Uygulayan güzellik merkezi varmı önerebileceğiniz diye sordum.Bir isim verdiler. Aradım seansını 100TLye yapıyoruz dediler. Tamam sonra ararım diyip kapattım telefonu. sonra bu foruma bakmak geldi aklıma. iyiki bakmışım. Kolay kolay güvenmem ama burdaki fake üyelikler,editörün uyarısı vs.. güvenmemekte ne kadar haklı olduğumu düşündürdü. Enes güzellik salonunuda yapılıyormuş. 300 TL seans başına para verirsen tabiki müthiş bir bakım olmuş olur. Hele de her hafta 300 TL bayılırsak bence de değişim olabilir. ama bu pembe maske zımbırtısından olmaz bence. o kof bir reklam bana kalırsa. En iyisi bildiğimizden şaşmamak.paramız bolsa adam akıllı hastane gibi ciddiyeti olan merkezlerde cilt bakımımızı yaptırmak.
benim cildimde kızarıklık var. sivilce yok. fakat o kızarıklık beni rahatsız ediyor. belki parayı bulursam güzel bir cilt bakımı yaptırırım. ya da kırmızı kırmızı dolaşmaya devam ederim :)

sevgiler..

arkadaşlar merhaba. ben de pembe maskeyi merak edenlerdenim,cildimde hem sivilcelerim hem de izler var ne kullandıysam geçmedi hatta daha da kötü oldu. şuan gebeyim. gebelikte bu tür kozmetiklerin zararı var mıdır acaba bilen bilgili bir arkadaş var mıdır?kullanıp da olumlu sonuçlar alan arkadaş var mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

cnm ben yeni aldım bugün 3.günüm bende inanamadım ama işe yaradı hemde ilk kullnışta bu arada cildim yağlı ve sivilcelidir sivilceeride kuruttu şuan cildim cok ıyı sabahları aynaya baktığımda mutlu oluyorum bence denemeye değer allah çıkarandan razı olsun

kızlar tesadüf müdür bilemiyorum ama pembe maskenin yanında başka ürünler de kullandığımdan belki, benim sivilcelerim bitti. sadece izleri kaldı. onlar da yavaş yavaş geçiyor. propolis krem ve salyangoz kremi kullanıyorum yanında. pembe maskeyi de artık hafta bi iki kere uyguluyorum sadece. aylarca sivilce problemiyle uğraştım ben, inş kurtulmuşumdur bi daha çıkmazlar

Merhaba bende pembe maskenin hem cilt hem de vucut olanından almak istiyorum. yüz 79 vücut 89 muş 5 kullanımlıkmış ama sitelerinde kaç günde bir kullanıldığını ve devamlı mı kullanılcağına dair bir bilgi bulamadım. Siz biliyor musunuz?

bende bugün sipariş verdim biraz tereddütüm vardı ama yorumları görünce sevindim.umarım bendede ıyı sonuç verir sızlerle paylaşırım.bu arada çok farklı fiyatlar var ben günlük indirimler yapan hepfırsattan aldım 39tl ye

Merhaba Bayanlar..

yüzümüz ve saçımız biz bayanlar için çok önemli. doktor kontrolu dışında yüzünüze kimyasal madde sürmemeniz taraftarıyım ben 20 yaşındayım ve bende de sivilce - leke problemleri var. kimyasallara karşı olduğum için şimdiye kadar saçımı da hiç boyatmadım.. size tavsiyem kesinlikle bitkisel çözümlere yönelmeniz. bu tür karışımlara güvenmeyin sonra Allah korusun cildiniz mahvolabilir. kesinlikle bitkisel çözümler bulunuz.. yorumları baştan sonra kadar okudum bitkisel tavsiyelerde bulunan arkadaşlarda var onları değerlendirin bence..:97:

cildinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…