ben her gün yürüyorum dediğim gibi işyerim uzak 2 dolmuş değişdirmem gerekicek yürümezsem.bu şekilde tek dolmuşa biniorum aslında göbek için mekik falanmı çeksem ya offfff bi de şey diorum kiloları verdikden sonra mı spor yapsam vücudum sıkılaşsın die selülit de var iğrencim yaza böle girilirmi bugün bi fotomu çekicem sonra kilo verdikden sonrada aynı elbiseyle fotomu çekicem sonra o fotodaki 7 benzerliği bulcaz:18:yemicem işte yemicem dün işyerinde ben azcık bişey aldım la herkez üstüme gelio dolmada güzel alsana çorbada güzel alsana la bi rahat bırakın dedim ya kilo vercem ondan snra hepsi susdu
slm kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
birçok diyet deneyip bıraktım yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum diyete 3 haftada 5 kilo vermem lazım çokkkk önemli bir işim olacakerkek kardeşim dukan diyetiyle 30 kiloya yakın verdi bende dukana başlıyorum tekrardan yarın.
bu arada platese yazıldım onada yarın başlıyorum bayağı ciddiyim. evdede üzerinde çarşaf kuruttuğum bir koşu bandım var belki onlada zaman geçiririm inş :)
bu arada kilo çizelgemi size yazayım
bıyum 1.58
2007 yılında 75 kiloydum
20.05.2012 itibari ile 64 kiloyum
hedefim 55
3 haftada 5 ini vermem lazım
günlük olarak sizlerin takibini yaparım ve yazarım akşamları :) herkese kolay gelsin
Günaydın kızlar
pekbi sessiz kalmış burası 2 gündür giremiyordum hastasonu malum tatildi .
nişanlım geldiği için abarttım biraz yemeği kaçırdım ama yinede dikkat etmeye calıstım
bu sabahta salatalık domates ve ince dilim ekmek yedim arada meyve yemeyi düşünüyorum getirdim yanımda erik ve kayısı bol bol su ve spora devam
Günaydın canım hoşgeldin
H.sonu olunca sessiz kalıyo genelde
Gözün aydın nişanlın gelmiş.
Ben h.sonu boğazımı tuttum hatta tartıldım bi ara(açken ama) baya iyi gördüm.Daha bi gaza geldim açıkçası, bi de sabah giydiğim kıyafette göbeğim az erimiş gibi göründü o da hoşuma gitti baya:))
sağol canım evet hasta sonu kavuştuk :):) ama bugün yine balkabağına döndüm :)
Ben cok fazla tutamadım yaçok sevindim senin adına inşallah daha da güzel olacak zamanla
Bu arada kabızlık problemi çekiyorumNerde yanlış yapıyor olabilirim ?
kızlar selam.
4 kaşık nesfit ve süt
-
şimdi bir armut yiorum yeşil çayla birlikte..
öğlen tonlu salata yiycem evden getirdim
akşamda haşlanmış enginar yicem bi tabak dolusu.
Menün çok güzel canım gerçekten..
Çok sağlıklı
sağol canım zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
uzun süredir ilkkez bu kadar istekliyim ve gerçekten diyetteyim
kilo aldığım zamandan beri 2 gün yapıp bırakıyordum..
1 haftayı tamamladım bu sefer!!!
Ben de 1 haftayı tamamladım 2. haftama girdim, farklılık hissediyorum yeme düzenimde, iradeliyim eskisine göre:)
superrr tam aynı anda başlamışız desene!!
sen kaç kiloydun ve hedefin kaçtı?
ben 59um şuan hedefim 46 filan gibi bişi..
boyum kısa 157yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?