haha benımde annem afyonlu afyon karahisar
İnanmıyorum hemşeriler birliği kuruyoruz:)
Ayy çok mutlu oldumm...
Gelin alıyoruz yani seni, sen gel burda ben sana görümcelik yaparım canım:)
haha benımde annem afyonlu afyon karahisar
Görümcem bana uzak hiç dememeliyim ozaman :)
Normalde var mı görümcen canım?
Canım benim boyum 1,52 felan boyuma göre 62 kiloyum kilom fazla hemde çok ama 48 olmak istiyorum
ve olucam :)
harikaaaa bu yolda birlikteyiz o zaman
bende
1.57ye 61 kiloyum (sabah 59 çıktım ama sanırım açken epey farkediyor)
yani böle çok balıketi duruyorum
eski formuma kavuşmak istiyorum!
inşallah beraber düşeeceğizzzz 50nin altına =)
ilk hedefimizz 50 o halde
çok az yiorum 10 gündür midem küçülüo sanırım artık yemeklerden snra midem bulanıo su da içebilsem ya çok iiii olcak ama :s evdeyken içiodum işe başladım içemiorum içcek zamanım ble olmuo
yok ben tansaşda şarküteri reyonundayım 9 saat ayakdayım oturma şansım yok yasak zaten sürekli depodan mal almak için merdiven inip çıkıorum vaRİS olcak bu gidişle.ayakda durmanın da bi faydası yokki kilo vermeye 2 senedir hep marketlerde çalışıom ayakdaım ama sonuç belli ama yürüorum işe giderken 30 35 dk
:18:ewet aslında ölede olabilir de ben wc ye çok sık gitcem diede korkuorum aynı reyonda çalışdığım bi arkadaşım var kız yemeğe indiğimizde yemekden önce 5 6 bardak su içio midesi dolsun die ama o da mideyi şişirmezmiki mide genişler demi bi anda ama kız 2 ayda 7 kilo verdim dio bide african mango mu nedir ondan kullanıomuş kral tv den sipariş etmiş almş
ben aldıydım bekarken 100 lira para verdiydi babacım bişeye yaramadı bi de 3 kutu aldıydım netden aldım belkide sahteydi haram zıkkım olsun içmem zaten para tuzağı dediğin gibi bi anca içmiyim bugün bi su şişesi alaım doldurup dolduurup içeim daha çooook kilo vermem gerek 79 kiloyum ya offffffffffffff göbeğim gitsin bacaklarım incelsin yüzüm küçülsün istiorum allahdan orantısız bi vücudum yok heryerim kalın:::::::boyum da 1 67
:))) GÜLDÜRDÜN BENİ CANIM
Ben de 79 kiloyum benim de heryerim kalın ne tesadüf:))
hehe hadi bakalım en çabuk kim zayıflıcak varmısın yarışa kazanan güzel bi vücuda sahip olucak daha nolsun spor yapıomusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?