çok güzel gidiyorsunuz kızlar malesef ben bu hafta kaytardım ama cok değil biraz ve sunu farkettim
artık cok yediğimde kendimi patlıyacak gibi hissediyorum önceden acıkmasamda yerdim sanırım
bu yemek yemek psikolojik bi sorunsal olmuştu bende sevinsemde yiyordum üzülsemde
bende bırakmak istemiyorum artık sonuna kadar devam etmek istiyorum
öğlem kuru fasulye az çorba ve ayran
arada da 2 kayısı 3 erik
bol suya devam
slm herkese.bende bugün basladim.dogumdan önce 55 dim,boy 1.68 simdiki kilo 64.5,65 hedef 10 kilo kadar insaaaaallahhh.sabah 1 dilim ekmek ve sekersiz meyve cayi,öglen tost ve yesil cay.saat 5 gibi meyve,aksam yagsiz et,salata yada balik salata daha karar veremedim.ayrica spor ve egzersiz.hadi bana kolay gelsin
evt cnm hic yemedigim günlerde oldu gercekten ekmek yemeyince ve seker kullanmayinca zayifliyorsun.gerci ben cok cabuk verip cok cabuk alan biriyim.ama zayiflayinca geri almak istemiyorum artik daha dikkatli olucam.abur cubur ve kola düskünüydüm bunlari 2 aydir ne yiyiyor ne iciyorum.biraz yemege de dikkat ettimmi insaallah vericem ayrintiyi mutlaka paylasirim.Hayırlı olsun canım
Ama sabah sadece 1 dilim ekmek mi yedin, çayla?
Biraz az gibi geldi, keza öğlen de aynı şekilde
evt cnm hic yemedigim günlerde oldu gercekten ekmek yemeyince ve seker kullanmayinca zayifliyorsun.gerci ben cok cabuk verip cok cabuk alan biriyim.ama zayiflayinca geri almak istemiyorum artik daha dikkatli olucam.abur cubur ve kola düskünüydüm bunlari 2 aydir ne yiyiyor ne iciyorum.biraz yemege de dikkat ettimmi insaallah vericem ayrintiyi mutlaka paylasirim.
yazmayi unutmusum cnm ya sabah 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim
evt cnm da arada hurma meyve falan yiyerek dengeliyorum.2 aydir seker kullanmiyorum ama meyveden falan aliyorum o yüzden dengeliyim yinede tsk edr uyarin icin gerci tansiyonda seker de düsük ama bakalim daha da düserse bakicaz caresine.su anda da yagsiz yogurt yulaf kepegi karisimi onu yiyiyorum iyyyyyy mecburiyettenTansiyonun, kan şekerin falan düşebilir Kanarya
Biraz daha fazla yemelisin bence..
evt cnm da arada hurma meyve falan yiyerek dengeliyorum.2 aydir seker kullanmiyorum ama meyveden falan aliyorum o yüzden dengeliyim yinede tsk edr uyarin icin gerci tansiyonda seker de düsük ama bakalim daha da düserse bakicaz caresine.su anda da yagsiz yogurt yulaf kepegi karisimi onu yiyiyorum iyyyyyy mecburiyetten
evt cnm hic yemedigim günlerde oldu gercekten ekmek yemeyince ve seker kullanmayinca zayifliyorsun.gerci ben cok cabuk verip cok cabuk alan biriyim.ama zayiflayinca geri almak istemiyorum artik daha dikkatli olucam.abur cubur ve kola düskünüydüm bunlari 2 aydir ne yiyiyor ne iciyorum.biraz yemege de dikkat ettimmi insaallah vericem ayrintiyi mutlaka paylasirim.
Aynen canım,
Mesela ben de bugün öğlen azıcık çorba ve çok az pilav üstü kuru fasülye yedim, önceki yediklerime göre gayet azdı ama ben kendimi çok yemiş gibi hissettim bir de suçluluk duygusuna kapıldım oysa ki gerçekten az yedim
sizinde mi pazartesileri kuru günü :):)kapılma ozaman beyin bir daha hiç yiyemiycekmiş gibi depoluyormus olsun sonucta az yedin ve yediğin herşey seni zayıflatıcak :)
Şu an 79 umhedefim ilk etapta 70 olmak canım
Boyum da 1.70 civarı yaklaşık
wow harika! boyun çok iyi zaten eminim öyle kilolu durmuyorsundur.
boy çok güzel saklıyor
ben tombiş duruyorum böle.
kısa olunca daha çok göze çarpıyor..
benim de ilk hedef 50 olmak ondan sonra 5 kilo daha vermek istiyorum
inşllah tabi..
önce bir elli olsam!
merhaba kanarya hoşgeldin umarım bu yolda sende bizimle hedeflerine ulaşırsın
sizinde mi pazartesileri kuru günü :):)kapılma ozaman beyin bir daha hiç yiyemiycekmiş gibi depoluyormus olsun sonucta az yedin ve yediğin herşey seni zayıflatıcak :)
kızlar ben bi türlü su içemiorum içcek halim yok dün tuvaletim geldisaat 10 da saat 2 ye kdr gidemedim reyon arkşdşm gelmeden yok böle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?