Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

çok güzel gidiyorsunuz kızlar malesef ben bu hafta kaytardım ama cok değil biraz ve sunu farkettim
artık cok yediğimde kendimi patlıyacak gibi hissediyorum önceden acıkmasamda yerdim sanırım
bu yemek yemek psikolojik bi sorunsal olmuştu bende sevinsemde yiyordum üzülsemde
bende bırakmak istemiyorum artık sonuna kadar devam etmek istiyorum

öğlem kuru fasulye az çorba ve ayran
arada da 2 kayısı 3 erik
bol suya devam

Aynen canım,
Mesela ben de bugün öğlen azıcık çorba ve çok az pilav üstü kuru fasülye yedim, önceki yediklerime göre gayet azdı ama ben kendimi çok yemiş gibi hissettim bir de suçluluk duygusuna kapıldım oysa ki gerçekten az yedim

slm herkese.bende bugün basladim.dogumdan önce 55 dim,boy 1.68 simdiki kilo 64.5,65 hedef 10 kilo kadar insaaaaallahhh.sabah 1 dilim ekmek ve sekersiz meyve cayi,öglen tost ve yesil cay.saat 5 gibi meyve,aksam yagsiz et,salata yada balik salata daha karar veremedim.ayrica spor ve egzersiz.hadi bana kolay gelsin

Hayırlı olsun canım
Ama sabah sadece 1 dilim ekmek mi yedin, çayla?
Biraz az gibi geldi, keza öğlen de aynı şekilde

Hayırlı olsun canım
Ama sabah sadece 1 dilim ekmek mi yedin, çayla?
Biraz az gibi geldi, keza öğlen de aynı şekilde
evt cnm hic yemedigim günlerde oldu gercekten ekmek yemeyince ve seker kullanmayinca zayifliyorsun.gerci ben cok cabuk verip cok cabuk alan biriyim.ama zayiflayinca geri almak istemiyorum artik daha dikkatli olucam.abur cubur ve kola düskünüydüm bunlari 2 aydir ne yiyiyor ne iciyorum.biraz yemege de dikkat ettimmi insaallah vericem ayrintiyi mutlaka paylasirim.

Tansiyonun, kan şekerin falan düşebilir Kanarya
Biraz daha fazla yemelisin bence..

yazmayi unutmusum cnm ya sabah 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim

Sen bilirsin canım,
Zayıflıycam diye sağlığımızı tehlikeye atmayalım da, önce sağlık..
Bir de kahvaltı çok önemli, gerçi ben de genelde kahvaltı etmiyorum ama yine de en azından güzel bi tost yiyorum:)

Tansiyonun, kan şekerin falan düşebilir Kanarya
Biraz daha fazla yemelisin bence..
evt cnm da arada hurma meyve falan yiyerek dengeliyorum.2 aydir seker kullanmiyorum ama meyveden falan aliyorum o yüzden dengeliyim yinede tsk edr uyarin icin gerci tansiyonda seker de düsük ama bakalim daha da düserse bakicaz caresine.su anda da yagsiz yogurt yulaf kepegi karisimi onu yiyiyorum iyyyyyy mecburiyetten

Benim de tansiyonum genelde düşük malesef

merhaba kanarya hoşgeldin umarım bu yolda sende bizimle hedeflerine ulaşırsın

sizinde mi pazartesileri kuru günü :):)kapılma ozaman beyin bir daha hiç yiyemiycekmiş gibi depoluyormus olsun sonucta az yedin ve yediğin herşey seni zayıflatıcak :)

kizlar selam,

menumde bi değşiklik oldu aktarmakistedim..

ara öğün olarak : 1 bardak yağsız ayran + 2 adet wasa yedim

akşam: 4 adet haşlanmış enginar yiyeceğim =)

bu arada akşam erken çıkarsam hemen spordayım!

Şu an 79 um hedefim ilk etapta 70 olmak canım
Boyum da 1.70 civarı yaklaşık

wow harika! boyun çok iyi zaten eminim öyle kilolu durmuyorsundur.

boy çok güzel saklıyor

ben tombiş duruyorum böle.

kısa olunca daha çok göze çarpıyor..

benim de ilk hedef 50 olmak ondan sonra 5 kilo daha vermek istiyorum

inşllah tabi..

önce bir elli olsam!

Artık saklayamadığı noktaya ulaştım ben de canım, göbek falan aldı başını gitti.
Bir an evvel zayıflamam gerek ...

merhaba hosbulduk butterfly insaallah ulasirim.yoksa bu kilolarin üstüne almak istemem cünkü 1 ay sonra tr ye gidicem anneme eee gerisini siz düsünün mantilar börekler falan.ben görünüste kilolu gözükmüyorum kemiklerim zayif avantajim bu ama dogumdan sonraki göbisimi eritmem lazim eskisine nazaran iyi ama dümdüz olmasi lazim 45 kiloluk halimdeki gibi

kızlar ben bi türlü su içemiorum içcek halim yok dün tuvaletim geldisaat 10 da saat 2 ye kdr gidemedim reyon arkşdşm gelmeden yok böle bişey

bilmiolar reyonu ewt çok oluo iş napcam bilmem ewdeyken içcem olmazsa 9 saat işdeim zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…