canım bak simdi bi litreden azıcık az su kayanat kaynmaya baslayınca içine 2 tane poset yesil cay at 3-4 dakika sonra cıkar onu yarım limonu sık içine sıktıktan sonra kabugunuda at içine onuda 2 dakika sonra cıkar ve bir sise soda yı dök içine afiyet olsun:) sonra gün içinde git gel bi bardak iç canının ne zaman isterse hıııı bide istersen su kaynarkan için bi tAne kabuk tarcın atabilirsin yada bi kac karanfil ben tarcın atıom hem o tatlı isteginide azaltıo:)
tamam canım sen tarcınsız yap ama düzenli olarak her gün yapmam gerekio canım ama 10 dakika nı alamz yapmaktarçın sevmiyorum yaama normal olarak içebilirim bakalım denicem canım.
birazcık zor bunlar:) bi ara spor salonuna gidiodum da ordan biliom.(=bu hareket süper karın kaslarını çok güzel çaıştırır akşama hemen deniyeceğim
bu hareket süper karın kaslarını çok güzel çaıştırır akşama hemen deniyeceğim
tamam canım sen tarcınsız yap ama düzenli olarak her gün yapmam gerekio canım ama 10 dakika nı alamz yapmak
olsun başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır klasiğine katılıyorum artık ne yapim ben 4 ay sonra evleneceğim şişko bi gelin olmak istemiyorum:):)
desteklerinizi benden esirgemeyin
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk ızgara 2 kaşık pilav yediğim için suçluyum
1 adet maden suyu
Merhaba kızlar,
Bugün çok yoğun olduğumdan hiç yazamadım ama gene bi slm veriyim dedim.
Hepimiz süper gidiyoruz maşallah, aynen böyle devam edelim:)
Kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım
Sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Öğlen
Mercimek çorbası, pilav+ kuru fasülye(Az:)
Ara
Yarım simit,
Gün içinde şekersiz çay 3 bardak, 1,5 lt su
pilavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?