Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

Günaydın kızlar

akşam;
1tabak mantı, 1adet kabak dolması
1saat spor

sabah;
45dk spor
2 uno ekmeğiyle yağsız peynir ve salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay

Canım sabah sabah şu sporunu nasıl yapıyorsun hayran kalıyorum

ahh ahh birde bana sor alarmı 6,30a kuruyorum her 5 dakıkada bir çalıyo 7de kalkıyorum sonra ama ne kalkmak tek göz açık bakıyorum etrafa sonra diyorum ki kalkkk çabukkk zayıflıcaksın güzel olucaksınn motive ediyorum kendimi

Yürüyüş mü? evde hareket yapıyordun sanırım?

Kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım

Sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost

Öğlen
Mercimek çorbası, pilav+ kuru fasülye(Az:)

Ara
Yarım simit,

Gün içinde şekersiz çay 3 bardak, 1,5 lt su

keşke pilav yerine 1 tabak kuru fasulye yeseydin :)

olsun bakalım yinede güzel gidiyorsun

kızlar makarnA yedim ama hiç yagsız 2 kasık makarna yani salata yaptım onun içine koydum ama kalori saydım ama daha 800 cal olmus sabahtan beri ve benim acayip tokum:) aksamda en fazla bi tane meyve yerim

Dün Dr.Ayça Kaya'nın bir makalesini okudum doğru bilinen yanlışlar die aslında vucudun zayıflarken karbonhidrata'da ihtiyacı varmıs ve öğle yemeğini akşam yemeği gibi düşünecekmişiz akşamları hafif çorba ve salata ile geçirelecek...

Günaydın kızlar

akşam;
1tabak mantı, 1adet kabak dolması
1saat spor

sabah;
45dk spor
2 uno ekmeğiyle yağsız peynir ve salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay

günaydın laz kızı akşam 1 tabak mantıyı götürmüşsün :):)

aynı hatayı bende yaptım ama 2 kaşık makarna annemde tavuk yapmıs biraz ondan bol salata yedim

ve o 8 dakikalık egzersizi yapmaya basladım o ne oyle her tarafım koptu ya

bu arada sabah 1 domates 1 biber ve yarım peynir yedim bol su içmeye harekete devam

bu arada bende evlenince İstanbulda yasayacağım Eyüpte çok üzülüyorum nasıl gecer die hiç arkadaşım tanıdığım yok

günaydın canım. götürdüm wallahi ama çok güzeldi tutamadım kendimi. sen ii yemişsin ne güzel. egzersiz ilk başta zor gelir ama gerçekten işe yarıyo zamanla alışırsın canım

Eyüp çok güzel yerdir canım, hareketli, hiç sıkılmazsın
Sen gel biz sana arkadaş oluruz..
Ne kadar vardı düğününe az bi zaman kalmıştı diye hatırlıyorum..

Çok teşekkür ederim canım :):)

4 ay var eylülde bakalım hayırlısı nişanlımın işi sebebiyle orada oturacağız ama inan cok tedirginim :)

Burda çalışıyorum işimi bırakıcam oraya gelicem yeni düzen falan filan derken nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…