Malesef, başka seçeneğim olmuyo, yemekhanede o çıkıyo ve ben yemezsem çok acıkıyorum, ama azıcık yiyorum gerçekten
Günaydın kızlar
akşam;
1tabak mantı, 1adet kabak dolması
1saat spor
sabah;
45dk spor
2 uno ekmeğiyle yağsız peynir ve salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay
Canım sabah sabah şu sporunu nasıl yapıyorsun hayran kalıyorum
ahh ahh birde bana sor alarmı 6,30a kuruyorum her 5 dakıkada bir çalıyo 7de kalkıyorum sonra ama ne kalkmak tek göz açık bakıyorum etrafasonra diyorum ki kalkkk çabukkk zayıflıcaksın güzel olucaksınn motive ediyorum kendimi
Yürüyüş mü? evde hareket yapıyordun sanırım?
Kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım
Sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Öğlen
Mercimek çorbası, pilav+ kuru fasülye(Az:)
Ara
Yarım simit,
Gün içinde şekersiz çay 3 bardak, 1,5 lt su
evde hareketler yapıyorum canım. aslında çıkmak istiyorum yürüyüşe ama buralarda öle yürüyebileceğim bir yer yok malesef yakınlarda bu parklarda olan aletlerden olsa orayada giderdim daha ii olurdu ama yok :26:
keşke pilav yerine 1 tabak kuru fasulye yeseydin :)
olsun bakalım yinede güzel gidiyorsun
İstanbuldaydın değil mi tatlım?
evet canım istanbul k.çekmece sen?
kızlar makarnA yedim ama hiç yagsız 2 kasık makarna yani salata yaptım onun içine koydum ama kalori saydım ama daha 800 cal olmus sabahtan beri ve benim acayip tokum:) aksamda en fazla bi tane meyve yerim
Günaydın kızlar
akşam;
1tabak mantı, 1adet kabak dolması
1saat spor
sabah;
45dk spor
2 uno ekmeğiyle yağsız peynir ve salçalı tost
yarım bardak şekersiz çay
Dün Dr.Ayça Kaya'nın bir makalesini okudum doğru bilinen yanlışlar die aslında vucudun zayıflarken karbonhidrata'da ihtiyacı varmıs ve öğle yemeğini akşam yemeği gibi düşünecekmişiz akşamları hafif çorba ve salata ile geçirelecek...
günaydın laz kızı akşam 1 tabak mantıyı götürmüşsün :):)
aynı hatayı bende yaptım ama 2 kaşık makarna annemde tavuk yapmıs biraz ondan bol salata yedim
ve o 8 dakikalık egzersizi yapmaya basladım o ne oyle her tarafım koptu ya
bu arada sabah 1 domates 1 biber ve yarım peynir yedim bol su içmeye harekete devam
bu arada bende evlenince İstanbulda yasayacağım Eyüpte çok üzülüyorum nasıl gecer die hiç arkadaşım tanıdığım yok
bu arada bende evlenince İstanbulda yasayacağım Eyüpte çok üzülüyorum nasıl gecer die hiç arkadaşım tanıdığım yok
Eyüp çok güzel yerdir canım, hareketli, hiç sıkılmazsın
Sen gel biz sana arkadaş oluruz..
Ne kadar vardı düğününe az bi zaman kalmıştı diye hatırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?