eminim İstanbula bayılacaksın canım çok güzel bir şehir. gezilecek okadar çok yer varki sıkılacağını sanmıyorum. hem nasıl tanıdığın yok aaa biz ne güne duruyoruzzz
Çok teşekkür ederim canım :):)
4 ay var eylülde bakalım hayırlısı nişanlımın işi sebebiyle orada oturacağız ama inan cok tedirginim :)
Burda çalışıyorum işimi bırakıcam oraya gelicem yeni düzen falan filan derken nasıl olur bilmiyorum
yaşasın ne güzel çok mutlu oluyorum inşallah hiç yalnız kalmam
bende 25 sayılırım :)
hep hayırlısı için dua et bigün oyle biri karsına cıkıyorki sen bile şaşırıyorsun
ben hep derdim ben hiç evlenemem die :)
Çalışmayı düşünüyo musun evlenince ?
ben o konuda çok şanslıyım dünya tatlısı anlayışlı merhametli bir erkek arkadaşım var. Ama evliliğe daha çok var .
ben çalışmadan yapamam canım umarım orada da atanmazsam güzel bir iş bulabilirim
Kusuruma bakma canım dikkatimden kaçtıysa, mesleğin neydi?
Est. ne kusuru çalışma ekonomisi mezunuyum özel bi hastanede istatistik uzmanı olarak çalışıyorum canım
Sizler ne iş yapıyorsunuz?
Est. ne kusuru çalışma ekonomisi mezunuyum özel bi hastanede istatistik uzmanı olarak çalışıyorum canım
Sizler ne iş yapıyorsunuz?
ben çalışmadan yapamam canım umarım orada da atanmazsam güzel bir iş bulabilirim
çok sevindim sebib adına o zaman güzel günler çabuk gelsin hayırlısıyla
ne güzel ya :):)
ikinizde muhasebecisiniz evet aynen sırf o yüzden ilk işe basladığımda 50 kiloydum suan 62 4 günde 1 kilo verdim bu arada kızlar
bende muhasebeciyim. otur otur nereye kadar hep bu yüzden aldık kiloları
süpersin canım. ben uzun bi süre tartılmıcam moralimi bozuyo tartı
süpersin canım. ben uzun bi süre tartılmıcam moralimi bozuyo tartı
Ben bugün tartıldım, 79 geldim, 1 kg kadar fark var ama bu giden şişliklerdir diye düşünüyorum
Memnun oldum meslektaşım :)
sanırım aynen bende de oyle olabilir 4 ay gibi bir sürede acaba 48 olurmuyum çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?