Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Ben sökerdim. Bir daha konulursa yine sökerim. Sonra gelip benimle konuşur. Üslubuna göre izin verip vermeyeceğime karar verirdim.
Bu saatten sonra en tatlı diliyle konuşsa bile olmaz. Çok sinir oldum ben bugün bu konuya kafamı takmak zorunda mıydım ? Bi özür bile dilemiyor.

Sokağa çamaşır mi serilir..gelen eller ,geçen eller..hatta çalarlar bile

Ay ne alaka ya? Bu ne rahatlık, tövbe tövbe.
Ben de bi pencere onun digeri senin, ikisinin arasina gerdi sandim, pencerelerin hepsi seninmis ve sormamış bile, cidden oha

Çıkarın kenara koyun ipi,ne alaka dışarıya çamaşır asmak hem de başkasının evinin önüne

Sizin gibi peşin hükümlü insanlardan hoşlanmıyorum, yaşadığınız ülkede bir bolgenin insanını daha konuya tam anlamı ile bile vakıf degilken etiketlemek fasistliktir.
Size hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,uğraşacak başka birini bulun....

Size hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,uğraşacak başka birini bulun....
Sizde bundan böyle kafanızda kurduğunuz fikirleri insanları etiketlemek için kullanmayin.Bu alenen terbiyesizlik.

Sene olmuş 2022 hala böyle yapanlar var mı? Pes doğrusu.
Balkonu olmayabilir.Çamaşır kurutma askıları var.Duvara monte edilenleri var var da var. Ama hanımefendinin işine gelmemiş olacak ki gelmiş dibinize tesisat kurmuş.Üstelik izin almadan!
O izin almadan böyle bisey yapmaya hak buluyorsa kendinde. Sizin de ipi kesmeye hakkınız var. İnatlaşıp çamaşır asmaya yeltenirse ipte çamaşır varken kesin gitsin.
İnsanlar komşuyuz diye bu haddi kendilerinde nasıl buluyor anlamış değilim.

pes yani.
o çamaşır demirlikleri daha önceden vardı bence. matkapla dubelle duvara sabitlenmiş. sesi duyardınız.
hakkı yok yapamaz. tınlamazsa belediyeye şikayet edin.
pencerelerde demir bile olsa üst katın penceresini açık bırakıyorum. çamaşır demirlerinin üzerine çıkıp evime girmeye çalışır. güvenli değil, istemiyorum deyin.
ben olsam o tahta merdiveni bile kaldırtırım oradan. hırsıza yol gösteriyor. o mukavvalar kasa parçaları hepsi çoktan çöpteydi. ne buldularsa koymuşlar. sizin alanınız sizin duvarınız ne münasebet. saçak payı denen bir şey vardır. orası ortak kullanım değil.
madem cevap vermedi, hemen yapın ama beklemeyin. ben olsam yukardaki sebepleri yöneticiye söyler ve orayı toptan temizlerim. icazet vermelerine gerek yok.

böyle iş mi olur ya?
evinin imkanları çok kötü olabilir. balkonu olmayabilir, ev çok ufaktır, kendince yana yakıla bi çare arıyor olabilir insan. aklına da bu fikir gelmiştir. eminim ki gelip sizinle konuşup derdini anlatsa ve izin isteseydi, ışığınızı kesse bile o çamaşırlar, bence siz izin verir ve pek rahatsız olmazdınız. burada can sıkıcı olan şey yaptığı düşüncesizlik. kuracağı cümle şundan ibaret olmalıydı sadece ya:

komşum benim evde çamaşır kurutmam çok zor oluyor, sorun yaşıyorum. balkonum da yok biliyorsun, imkanlarım çok kısıtlı. eğer rahatsız olmayacaksan aklıma şöyle bir alternatif geldi, izin verirsen şu ipi şuraya germek, çamaşırları asmak istiyorum. yok rahatsız olurum dersen canın sağolsun, saygı duyarım yapmam.

bu yani.

Konu sahibi ben kötü niyetle asıldığını düşünmüyorum o ipin, aranızda konuşarak halledilseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…