Bu saatten sonra en tatlı diliyle konuşsa bile olmaz. Çok sinir oldum ben bugün bu konuya kafamı takmak zorunda mıydım ? Bi özür bile dilemiyor.Ben sökerdim. Bir daha konulursa yine sökerim. Sonra gelip benimle konuşur. Üslubuna göre izin verip vermeyeceğime karar verirdim.
Ne derdiniz var sorduğum soruyla??Ne derdin var Karadenizliler ile?
Sordum yasak mı ?Alakası?
Ne derdiniz var sorduğum soruyla??
Size hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,uğraşacak başka birini bulun....Sizin gibi peşin hükümlü insanlardan hoşlanmıyorum, yaşadığınız ülkede bir bolgenin insanını daha konuya tam anlamı ile bile vakıf degilken etiketlemek fasistliktir.
Yasak diye bir sey demedim.Sordum yasak mı ?
Sizde bundan böyle kafanızda kurduğunuz fikirleri insanları etiketlemek için kullanmayin.Bu alenen terbiyesizlik.Size hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,uğraşacak başka birini bulun....
Kestim ve mandallarla beraber çöpe attım. Hatta şuan evdeyken orayı komple temizleme kararı da aldım. Demirlerden biri kaynakmış ancak diğerini telle bağlayarak tutturmuşlar. Telle bağlananı da çıkarıp çöpe attım.Kestiniz mi ipleri merak ettim :))
Terbiyeyi en son sizin gibi boş konuşanlardan öğrenirim, seviyenize inmek istemiyorum....Sizde bundan böyle kafanızda kurduğunuz fikirleri insanları etiketlemek için kullanmayin.Bu alenen terbiyesizlik.
Genelleme yapan biri değilim kesin yargı sizin işiniz... açıklama yapmak zorunda hiç değilim,Yasak diye bir sey demedim.
Ben de sordum saçma genellemenizin dayanağını?
Konu sahibi ben kötü niyetle asıldığını düşünmüyorum o ipin, aranızda konuşarak halledilseydi keşkeKestim ve mandallarla beraber çöpe attım. Hatta şuan evdeyken orayı komple temizleme kararı da aldım. Demirlerden biri kaynakmış ancak diğerini telle bağlayarak tutturmuşlar. Telle bağlananı da çıkarıp çöpe attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?