- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi Ladypurple
-
salon takımını çok begendim bennerden aldın acaba?
takımın yastıklarının kumaşından fon yaptırabilirsin şöye mesela
Eki Görüntüle 1207967
Eveeet şimdilik salonun halı ve perde uyumuyla başlıyorum, 1-2 gün içinde tv falan da gelir tamamını paylaşırım..Şimdilik ön izleme olsun..Çok içime sindi canlar halı ve perdem..Burda ton biraz farklı çıkmış ama tam olarak daha önce paylaştığım fon perde kumaşı gibi rengi..Halıyla da tonu öyle güzel tutturmuşuz ki acaip içime sindi :))
canımmmm harika ötesi olmuşşşş.bayıldım gerçekten tam istediğim gibi sade ve şık...
Teşekkür ederiiim :) Evet yatak odası böyle olacak, açık renk fakat salon takımım da vizon olduğu için halı ve fon perdede turkuaz tonları kullanıcam sanırım :)
Yalova Birim(İnegöl) mobilya dan aldım, teşekkür ederim..Bir önceki sayfada salonumun bitmiş halini paylaşmıştım da farkedilememiş..Seçimlerim böyle oldu :))
Eveeet şimdilik salonun halı ve perde uyumuyla başlıyorum, 1-2 gün içinde tv falan da gelir tamamını paylaşırım..Şimdilik ön izleme olsun..Çok içime sindi canlar halı ve perdem..Burda ton biraz farklı çıkmış ama tam olarak daha önce paylaştığım fon perde kumaşı gibi rengi..Halıyla da tonu öyle güzel tutturmuşuz ki acaip içime sindi :))
Salonunuzun bitmiş halini yeni gördüm bence harika olmuş, güle güle oturun inşallah..
harika olmus mutlulukla oturun inşallah
seçimlerin harika tebrikler.
şimdi gördümmmmHARİKA HARİKA HARİKA tek kelimeyle BA-YIL-DIMMMMMM canım, perde koltuk halı uyumu çok şık olmuş ünitende çok yakışacak, kocaman bir maşallah devamını sabırsızlıkla bekliyorum
şimdi gördümmmmHARİKA HARİKA HARİKA tek kelimeyle BA-YIL-DIMMMMMM canım, perde koltuk halı uyumu çok şık olmuş ünitende çok yakışacak, kocaman bir maşallah devamını sabırsızlıkla bekliyorum
harika olmus mutlulukla oturun inşallah
seçimlerin harika tebrikler.
Salonunuzun bitmiş halini yeni gördüm bence harika olmuş, güle güle oturun inşallah..
canımmmm harika ötesi olmuşşşş.bayıldım gerçekten tam istediğim gibi sade ve şık...
Arkadaşlar parça parça oluyor ama evimin devamı :)) Şükür yerleştik, diğer tarafları çekemiştim .Onlar da düğünden sonra :)) Yarın kınam, cumartesi düğünüm var..Heyecan dorukta, dualarınızı bekliyorum:))
Eki Görüntüle 1210189 Eki Görüntüle 1210190 Eki Görüntüle 1210188 Eki Görüntüle 1210187
canımmmmm hergün ekledinmi diye açıp bakıyorum fotoları görünce çok mutlu oldum herşeyin çok güzel maşallahev düzenleme düğün heyecanı çok ayrı bambaşka duygular benim de yarın beşinci yılım dolacak o günlere gittim resmen, tanımıyorum seni ama o güzel elektriğini alıyorum çok sevdim seni,düğünde de herşey gönlünce olsun tatlım çok oyna çok eğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?