- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ya sanki kilotla filan yada seks yaparken yakalandin. O insanlar senin evinin içini gozetliyorsa.onlarin ayıbı bide adam göndermişler gerizekalilarNe biliyim çok fena utandım ama hiç düşünemedim görüneceğimi, aklımın ucundan geçmedi
Hangi açıdan? Ben de biliyim her zaman iyi anlamda değişmek isterim
Asıl rezil olan o kadın. İnsan evinde de istediğini giyemez mi yahu? Kocasına güvenmeyip bunu birde ev sahibine yansıtacak kadar da basit biri. SiZe gelmeye bile cesaret edememiş. Ben olsam iyice açarım camı ama tesettürlüyüm demişsinizHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
ben storu tamamen açarım gündüzleri oturduğum odaların yatak odası hariç en yakın ev 150 metre uzakta ha karşı aparmanda sapıklar yaşıyorsa dürbün vs ile bakıyorsa o onların sorunu askılı şortla rahatça otururum balkonumda da evimde de camlarımı da 6 aydır silmedim kime neEvde atletle geziyor diye ev sahibine mi şikayet edilirmiş. Balkonu yıkamıyor camı silmiyor bilmem neee sanane be ayrıca ev sahibine neee
Aynen öyle kimseyi ilgilendirmez. Ama şöyle de bir gerçek var binalar yakınsa akşam ışık açınca tülden içerisi görünür. Görünmekten utanıyorsan perdeyi çekeceksin.ben storu tamamen açarım gündüzleri oturduğum odaların yatak odası hariç en yakın ev 150 metre uzakta ha karşı aparmanda sapıklar yaşıyorsa dürbün vs ile bakıyorsa o onların sorunu askılı şortla rahatça otururum balkonumda da evimde de camlarımı da 6 aydır silmedim kime ne
evet annemin evinde sadece dar bir sokak var apartmanlar arasında orda gayet dikkatliydim perde balkon konusunda .mesela evde çok kısa şort giyerim ama kapıyı onla açmam eşim çocuğum değilse gelen hemen bir eşofman takarım üstüne elalemin kargocusu sucusu ya da erkek komşumun beniöyle görmesini istemem.ama tatil bölgesinde şortumu da giyerim bikinimi de.yani yerine göre davranmak lazım bir kadın olarakAynen öyle kimseyi ilgilendirmez. Ama şöyle de bir gerçek var binalar yakınsa akşam ışık açınca tülden içerisi görünür. Görünmekten utanıyorsan perdeyi çekeceksin.
Sade giyim olarak da değil. Evde oturup kalkmamı niye karşı binadaki kadın yada adam görsünki. Akşam olunca napıyoruz perdeleri çekiyoruz :)evet annemin evinde sadece dar bir sokak var apartmanlar arasında orda gayet dikkatliydim perde balkon konusunda .mesela evde çok kısa şort giyerim ama kapıyı onla açmam eşim çocuğum değilse gelen hemen bir eşofman takarım üstüne elalemin kargocusu sucusu ya da erkek komşumun beniöyle görmesini istemem.ama tatil bölgesinde şortumu da giyerim bikinimi de.yani yerine göre davranmak lazım bir kadın olarak
komşu başlı başına yanlışta zaten bana söyleseydi büyük kavga çıkarırdımKomşu da bı zahmet milletin evini gözetlemeyiversin.
Aynen öyle kimseyi ilgilendirmez. Ama şöyle de bir gerçek var binalar yakınsa akşam ışık açınca tülden içerisi görünür. Görünmekten utanıyorsan perdeyi çekeceksin.
Sade giyim olarak da değil. Evde oturup kalkmamı niye karşı binadaki kadın yada adam görsünki. Akşam olunca napıyoruz perdeleri çekiyoruz :)
A aaaa nasıl görmüşler o zamanGündüzdü, ışık kapalıydı. Hatta olayın şoku yla hemen buraya yazdım
Sen niye utanıyorsun ki ev sahibi de dahil, her şeye burnunu sokan o pis sapıklar utansın.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?