Perdemin arkasından görünmem

Umrumda olmamasını ben de çok isterdim de malesef bişeyleri çok kafaya takan biriyim. Eşimin bakma huyunun olduğunu evlenmeden hiç anlamadım, sonra gördüğümde de hiçbir zaman hazmedemedim, onunla bi yere gitmek istemiyorum bile bu yüzden. Hiç içim rahat şekilde hevesle bi yere gitmedim uzun zamandır. Baştan diyordum senin olmayana bakmanın ne anlamı var, başkaların bakarsan beni beğenmezsin artık, hatta o da doğru dediiki tane peş peşe çocuğum oldu biri bilmeden, eski halimden 10kilo fazlayım artık diyorum yanımda bakıp kendimi kötü hissettirme, gerisi Allah la senin aranda

Komşu konusu mühim değil de eşinizle ilgili Allah yardımcınız olsun. Çok onur kırıcı yaptığı. Bence daha sert ve net tepkiler vermelisiniz. kabullenmiş gibisiniz o yüzden yanınızda da yapıyor rahat rahat. Siz yapsanız kıyameti koparır boşanmaya kadar götürür

Kabullenemedim hiç bi zaman. Hatta burda konu açmıştım eşimin saçma sapan şakası diye, iğrenç bi şaka yaptı kaç gün konuşmadım, iş yerinde eskiden görüştüğü bi kızın adını tek kahvaltı yaptığımız pazar günü kahvaltı sofrasında söyledi, bi iki anısını anlattı diye günlerce nasıl bana anlatırsın diye konuşmadım işi boşanmaya kadar getirdim, sonradan günler geçince gereksiz kıskançlığımın onun sevgisine engel olduğunu söyledi çok bunalmış kıskançlığımdan sağlıklısı ne ben de bilmiyorum

Aslında görünüyor. Perdeler ne kadar pileli olsada içeriyi gösteriyor, güneşlik çekilmezse içerisi görünür. Yani şöyle diyim. Bende bazen cama veya balkona çıktığımda arada 10 15 metre mesafe olan binada birinin güneşliği çekili değilse ışık da yanıyorsa içerisi görünüyor belli oluyor. Röntgenci miyim hayır, tesadüfen denk geldim. Perdeleri iyice kapatıp öyle oturmayı tercih ediyorum. Hanımefendi de tesettürlü biriymiş perdelerini her ne olursa olsun kapatsaymış daha iyi olurmuş. Keşke komşu da gelip "komşum, yanlış anlama tesadüfen denk geldim güneşliğini kapatmıyorsun galiba içerisi görünüyor, tesettürlü olduğun için ev halin dışarıdsn görünmesin diye uyarmaya geldim farkında değilsindir diye." filan deseymiş.

Ben perdenin hemen önünde sırtım dışarı dönük oturuyordum. Işık açık değildi ama demek ki görmüş ki atlet demiş, doğruydu. Ben küçük kızımı o koltuğa yatırdım balkona gidip camın dibinden baktım zar zor kolunu filan gördüm. Ama nasıl olduysa görmüş o uzaktan. O saatten beri aklımda acaba daha önce gördü mü eşi gördü mü gidip milletin yanında lafını yapar mı... Bunları sorsam mı diye de düşündüm içime kurt düştü

Basligi surekli “pandeminin arkasindan gorunmem” seklinde okuyorum Diyorum ki heralde corina kadincagizin bir yonden onceligini degistirdi ya da insanlarin ona bakisini falan
Yorumuma gelirsek, komsunuz sapik ve bunu futursuzca yapiyor. Esi de kiskanc bi ruh hastasi. Yarin ev sahibinizi arayin ya da balkondan seslenin ve diyin ki dun cok yorgundum, size cevap vermekle ugrasamadim. Rahatsiz olan bakmasin, zaten kimsenin evinin ici gozetlenmez, onu da bu yastan sonra biz mi ogretelim

Demekki sık sık evinizi dikizliyor. Akşamları peki ışık açıkken perdeyi çekmediğiniz ve evde ışık açıkken atletli dolaştığınız oldu mu? O ara görmüş de olabilirler. Mutlaka lafını yaparlar ama boşver ve o muhitten taşınmaya bak.
Evlenmeden önce babaevimin karşı binasında bir komşumuz vardı tesettürlü , komşumuzun perdeleri çok inceydi ve genelde açık olurdu, birde binalar birbieine çok yakın dip dibe denebilir o derece yani, hatta yağmur filan yağsa balkondan çamaşırları toplayın diye karşı binadan mandal, mandalina, elma vs fırlatırlardı cama neyse cama çıkınca dikizlemesek bile ister istemez direk çıktığımız gibi komşumuzun evini görüyorduk kadın içerde rahat dolaşıyor tabi ama gidip lafını vs etmezdik camdan cama ev sahibine kiracın şöyle böyle demiyorduk. Bazen annem kadını gördüğğnde tesettürlü olduğu için yolda vs gördüğünde uyarıyordu ama kadın aldırış etmeyince bir daha söylemedi. Ama o kadın biraz farklıydı açıkçası alt kısmı derin dekolteli elbise üst kısmı bildiğin cami medrese ve balkondan filan konuşurken askılı atletiyle balkona çıkar komşularla öyle konuşurdu ve hep dekolteli giyerdi. Sapık diyecekler belki bana ama karşı komşuyla arada konuştuğumuz için konuşma sırasında da denk geliyorduk yani.

En güzeli pencerenize panjur yaptırmak, bütçe elvermiyorsa pencere tentelerinden yaptırabilirsiniz zira maalesef bazı insanlar dışarıyı seyretmek yerine evlerin içini seyrediyor.
O panjurlar nasıl temizlenir ama ya araları felan

Ben de evin balkonuna hava alayım diye çıktığımda karşımdaki tüm binaların odalarını görüyorum, genelde insanlar tül perde kullanıyor. Salonda atlet don ile koltukta uzanan amcaları, mutfakta yemek yapan insanları vs görüyorum yani :) dikizliyor değilim ama göz bu görüyor. Tül perde olan odada ışık yakarsanız görülür. Hı ama kalkıp kocam seni atletli gördü diye şikayet etmek bir değişik kafaymış.
Belki sizin iyiliğiniz için söyledi diyeceğim kapalısınız görünmek istemezsiniz diye ama o zaman da kocasını karıştırmaz kendi adına söylerdi.

Akşam olunca güneşlik/kalın perde/ fon perde kapatılır diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum ki acaba. Biz hep kapatıyoruz

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra

Fazla sakinsiniz
O kapıya gelen ev sahibinin ağzını yırtarım bir daha cesaret edip kapıyı bile çalamaz
İnsanlar evinizin içini dikizlemiş, siz niye utanıyorsunuz, eviniz orası, gözleri çıkasıcalar radar gibi her yeri incelemesinler
O karşıdan bakıpta kapıya adam yollayan komşuyu da benzetirdim, sapık kocanı topla camlardan önce diye, terbiyesizlere bak ya

Ben bu zorbalıktan tiksiniyorum artık. Kime ne evde istediğim gibi dolaşırım. Yetmezmiş gibi balkonu yıkamıyor ne demek ya kimsiniz siz Benim balkonu kocam yıkıyor gelsinler de görsünler...

Ben erkek olsam ve birini öyle görsem hiç sesimi çıkarmazdım, en azından şunu düşünürdüm ^^ya benimle ilgili kötü bir şey düşünürlerse diye, röntgenci vs.^^ kaldı ki düşünülür de yani.
Millet çok densiz ve dengesiz anacığım.

Ev sahibinin boyle bir sebeple gelmesi de komsunun kocasi cikiyor seklinde bilgi vermesi de ultra sacma. Tesetturlu olmasaydiniz ustune daha cok gidin bu ne sacmalik derdim ama tesetturlu olunca unutun gecin diyecegim. Kolay gelsin.

Evinizde ister atletle oturur ister çıplak gezersiniz teşhirci olmadığınız sürece. En güzeli mune’nin de dediği gibi panjur, indir rahatça dolaş, tülden göründü mü derdi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…