- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Umrumda olmamasını ben de çok isterdim de malesef bişeyleri çok kafaya takan biriyim. Eşimin bakma huyunun olduğunu evlenmeden hiç anlamadım, sonra gördüğümde de hiçbir zaman hazmedemedim, onunla bi yere gitmek istemiyorum bile bu yüzden. Hiç içim rahat şekilde hevesle bi yere gitmedim uzun zamandır. Baştan diyordum senin olmayana bakmanın ne anlamı var, başkaların bakarsan beni beğenmezsin artık, hatta o da doğru dediNietzsche'nin bir lafı vardır; "kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur." bakın bu hiç şaşmaz. Namussuz olmasalar, akılları fikirleri sizin perdenizin ardında ne giydiğinizde olmazdı, farkında bile olmazlardı. Kazara görseler başlarını çevirir hayatlarına devam ederlerdi. Orası sizin eviniz, istediğiniz gibi dolaşın umrunuzda bile olmasın böyle ahlaksızlar.
Dip not: eşinizin bekar komşu kizlara bakması da çok farklı değil maalesef.
Komşu konusu mühim değil de eşinizle ilgili Allah yardımcınız olsun. Çok onur kırıcı yaptığı. Bence daha sert ve net tepkiler vermelisiniz. kabullenmiş gibisiniz o yüzden yanınızda da yapıyor rahat rahat. Siz yapsanız kıyameti koparır boşanmaya kadar götürürUmrumda olmamasını ben de çok isterdim de malesef bişeyleri çok kafaya takan biriyim. Eşimin bakma huyunun olduğunu evlenmeden hiç anlamadım, sonra gördüğümde de hiçbir zaman hazmedemedim, onunla bi yere gitmek istemiyorum bile bu yüzden. Hiç içim rahat şekilde hevesle bi yere gitmedim uzun zamandır. Baştan diyordum senin olmayana bakmanın ne anlamı var, başkaların bakarsan beni beğenmezsin artık, hatta o da doğru dediiki tane peş peşe çocuğum oldu biri bilmeden, eski halimden 10kilo fazlayım artık diyorum yanımda bakıp kendimi kötü hissettirme, gerisi Allah la senin aranda
Kabullenemedim hiç bi zaman. Hatta burda konu açmıştım eşimin saçma sapan şakası diye, iğrenç bi şaka yaptı kaç gün konuşmadım, iş yerinde eskiden görüştüğü bi kızın adını tek kahvaltı yaptığımız pazar günü kahvaltı sofrasında söyledi, bi iki anısını anlattı diye günlerce nasıl bana anlatırsın diye konuşmadım işi boşanmaya kadar getirdim, sonradan günler geçince gereksiz kıskançlığımın onun sevgisine engel olduğunu söyledi çok bunalmış kıskançlığımdan sağlıklısı ne ben de bilmiyorumKomşu konusu mühim değil de eşinizle ilgili Allah yardımcınız olsun. Çok onur kırıcı yaptığı. Bence daha sert ve net tepkiler vermelisiniz. kabullenmiş gibisiniz o yüzden yanınızda da yapıyor rahat rahat. Siz yapsanız kıyameti koparır boşanmaya kadar götürür
Aslında görünüyor. Perdeler ne kadar pileli olsada içeriyi gösteriyor, güneşlik çekilmezse içerisi görünür. Yani şöyle diyim. Bende bazen cama veya balkona çıktığımda arada 10 15 metre mesafe olan binada birinin güneşliği çekili değilse ışık da yanıyorsa içerisi görünüyor belli oluyor. Röntgenci miyim hayır, tesadüfen denk geldim. Perdeleri iyice kapatıp öyle oturmayı tercih ediyorum. Hanımefendi de tesettürlü biriymiş perdelerini her ne olursa olsun kapatsaymış daha iyi olurmuş. Keşke komşu da gelip "komşum, yanlış anlama tesadüfen denk geldim güneşliğini kapatmıyorsun galiba içerisi görünüyor, tesettürlü olduğun için ev halin dışarıdsn görünmesin diye uyarmaya geldim farkında değilsindir diye." filan deseymiş.Dürbünle mi bakıyomuş o mesafeden. İki farklı duvarda cam kapı filan olunca evet içerisi görünebilir de. Bu anlatılan uzaklıkta görünemez. Ayrıca dilden dile uyarılmaz. Farkeden komşu gelseymiş söyleseymiş belki rahatsız olabilirsiniz görünüyorsunuz diye. Kocası görmüşmüş de cart curt.
Ben perdenin hemen önünde sırtım dışarı dönük oturuyordum. Işık açık değildi ama demek ki görmüş ki atlet demiş, doğruydu. Ben küçük kızımı o koltuğa yatırdım balkona gidip camın dibinden baktım zar zor kolunu filan gördüm. Ama nasıl olduysa görmüş o uzaktan. O saatten beri aklımda acaba daha önce gördü mü eşi gördü mü gidip milletin yanında lafını yapar mı... Bunları sorsam mı diye de düşündüm içime kurt düştüAslında görünüyor. Perdeler ne kadar pileli olsada içeriyi gösteriyor, güneşlik çekilmezse içerisi görünür. Yani şöyle diyim. Bende bazen cama veya balkona çıktığımda arada 10 15 metre mesafe olan binada birinin güneşliği çekili değilse ışık da yanıyorsa içerisi görünüyor belli oluyor. Röntgenci miyim hayır, tesadüfen denk geldim. Perdeleri iyice kapatıp öyle oturmayı tercih ediyorum. Hanımefendi de tesettürlü biriymiş perdelerini her ne olursa olsun kapatsaymış daha iyi olurmuş. Keşke komşu da gelip "komşum, yanlış anlama tesadüfen denk geldim güneşliğini kapatmıyorsun galiba içerisi görünüyor, tesettürlü olduğun için ev halin dışarıdsn görünmesin diye uyarmaya geldim farkında değilsindir diye." filan deseymiş.
Ben perdenin hemen önünde sırtım dışarı dönük oturuyordum. Işık açık değildi ama demek ki görmüş ki atlet demiş, doğruydu. Ben küçük kızımı o koltuğa yatırdım balkona gidip camın dibinden baktım zar zor kolunu filan gördüm. Ama nasıl olduysa görmüş o uzaktan. O saatten beri aklımda acaba daha önce gördü mü eşi gördü mü gidip milletin yanında lafını yapar mı... Bunları sorsam mı diye de düşündüm içime kurt düştü
O panjurlar nasıl temizlenir ama ya araları felanEn güzeli pencerenize panjur yaptırmak, bütçe elvermiyorsa pencere tentelerinden yaptırabilirsiniz zira maalesef bazı insanlar dışarıyı seyretmek yerine evlerin içini seyrediyor.
Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra
bu tek benım aklıma geldı sanıyordumO panjurlar nasıl temizlenir ama ya araları felan
İlk aklima gelen :)bu tek benım aklıma geldı sanıyordum
Ev sahibinin boyle bir sebeple gelmesi de komsunun kocasi cikiyor seklinde bilgi vermesi de ultra sacma. Tesetturlu olmasaydiniz ustune daha cok gidin bu ne sacmalik derdim ama tesetturlu olunca unutun gecin diyecegim. Kolay gelsin.Siz ne yazarlar diye düşündünüz ki? Ev sahibi benim de kapıma böyle bişeyle gelince çok şaşırdım hatta ona göre iyi ki uyarmış, Allah razı olsunmuş, benim evde öyle giyinmem doğru değilmiş, bundan sonra o koltukta oturmazmışım
Hangi açıdan? Ben de biliyim her zaman iyi anlamda değişmek isterimSiz de degisiksiniz konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?