- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Gıcık oldum okuyunca...Kimene ne giydigimden(evimde ciplak bile gezerim kadınin niyeti guzel olsa gelir kendi ya farkinda degilsiniz ama durum bu derdi) kimene camımi ne zaman silip balkon yikadigimdan cidden kafayı yemiş bu millet!Siz hic ciddiye almayin kendiniz icin o pencereye kalin perde,tül takin gerisi kimseyi ilgilendirmezHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Hayır bir de adam karşı binada 2. Katta oturan kadın askılı bluzle duruyor mu demiş karısına? Bu nasıl muhabbet. Benim eşim söylese sana ne toprağım hayırdır derim.Kalın perde çekeceğinize keşke başka tarafa baksın kocası deseydiniz. Ne terbiyesizlik. Nasıl görebilir insan başkasının evinin içini, bakmasa, incelemese asla farkında olmaz. İğrenç insanlar
Aynen öyle, höst derim sen nerden görüyorsun üç kat aşağının evinin içini.Hayır bir de adam karşı binada 2. Katta oturan kadın askılı bluzle duruyor mu demiş karısına? Bu nasıl muhabbet. Benim eşim söylese sana ne toprağım hayırdır derim.
Tövbe yarabbim yaaaa.. Bu insanların artık utanması sıkılması kalmamış.. Nasıl bir zihniyettir milletin evini gözetleyip giydiği çamaşıra kadar tarif etmekHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Yorumuna beğenmedim attığınız Cherry bildiğim kadarıyla başka bir ülkede yaşıyor. Cam balkonlar son yıllarda çok moda oldu, eğer çok görmediyse bu kadar moda olduğunu bilemez ve şaşırması gayet normal olur. Siz bence sapık komşunuzun icabına bakın, zira sizi pencereden röntgenleyen adam, Cherry değil.Valla beni çok şaşırtıyor insanlar, siz de dahilsiniz, ben ne biliyim herkes yaptırıyor öyle demesi tuhaf geldi espri deyip gülüp geçemedim. Bende de bi gariplik var heralde, insanları anlayamıyorum artık
İlk defa bi konuma yorum yazdınız mutlu oldum ama olayın şoku hala üstümde canım acayip sıkkın. Ben burda kiracıyım, bir şey yaptırmak istemiyorum zaten evi hiç bir zaman sevmedim, girerken de içime sinmedi. Taşınmak gözümde çok büyüyor iki bebeğim var, her şeyi kendim toplamam, temizlemem ve yerleştirmem gerekir, burda ev bulmak ta çok zor yoksa çok isterdim burdan gitmeyi
Tesettürlü dün anladığım kadarıyla.ben daha çok komşuna kızdım demekki senin evi dikizliyo.ben senin gibi olsam arayana derdimki.isleri güçleri yokta benimi dikizliyolar.sen niye utaniyosunki senin evinde seni idare ediyo.valla çok pis sinir oldum komşuna arsız şey güya uyariyo iyilik yapiyoHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Bunu konuşmuşlar üstüne bir de hadi ev sahibine söyleyelim de uyarsın demişler kimse de ne saçmalıyoruz dememişHayır bir de adam karşı binada 2. Katta oturan kadın askılı bluzle duruyor mu demiş karısına? Bu nasıl muhabbet. Benim eşim söylese sana ne toprağım hayırdır derim.
Ayyy kekolar onlar utansın ona neeeeeHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?