Perdemin arkasından görünmem

Gıcık oldum okuyunca...Kimene ne giydigimden(evimde ciplak bile gezerim kadınin niyeti guzel olsa gelir kendi ya farkinda degilsiniz ama durum bu derdi) kimene camımi ne zaman silip balkon yikadigimdan cidden kafayı yemiş bu millet!Siz hic ciddiye almayin kendiniz icin o pencereye kalin perde,tül takin gerisi kimseyi ilgilendirmez

Ayyy neden utanacakmışsınız? Neden rezil oldunuz? O kadın röntgenci kocasından rahatsız olmuş mudur acaba? Evet röntgenci, ben evde istersem sütyen külot otururum ona ne? Benim evimin içinde ne giyeceğime kim karışabilir, o sapık mı? Hayır. Tesettürlü dahi olsan evinin içinde nasıl oturduğun seni ilgilendirir, onu değil. O da bilerek evin içine bakmasın bir zahmet. Kadında kocası gibi sanırım,kocasına "sen hayırdır milletin evini mi röntgenliyorsun" diyeceğine ev sahibine söyleyip sizi uyarttırıyor.

Kalın perde çekeceğinize keşke başka tarafa baksın kocası deseydiniz. Ne terbiyesizlik. Nasıl görebilir insan başkasının evinin içini, bakmasa, incelemese asla farkında olmaz. İğrenç insanlar
Hayır bir de adam karşı binada 2. Katta oturan kadın askılı bluzle duruyor mu demiş karısına? Bu nasıl muhabbet. Benim eşim söylese sana ne toprağım hayırdır derim.

Hayır bir de adam karşı binada 2. Katta oturan kadın askılı bluzle duruyor mu demiş karısına? Bu nasıl muhabbet. Benim eşim söylese sana ne toprağım hayırdır derim.
Aynen öyle, höst derim sen nerden görüyorsun üç kat aşağının evinin içini.
Ne acayip insanlar var.

Tövbe yarabbim yaaaa.. Bu insanların artık utanması sıkılması kalmamış.. Nasıl bir zihniyettir milletin evini gözetleyip giydiği çamaşıra kadar tarif etmek Böyle rezil insanlara karşı bir de utanıyorsunuz siz de bir alemsiniz.. Asıl utanması gereken onlar ayıp yani terbiyesizlikten başka birşey değil..

Benim kocam bana böyle birşey dese evi onun başına yıkarım ki öğrensin sapık gibi komşumu gözetlememesi gerektiğini...Millet evinde nasıl isterse öyle gezer.. Artık insanların mahremine de dil uzatır hale gelmişiz yazık çok yazık...

Valla beni çok şaşırtıyor insanlar, siz de dahilsiniz, ben ne biliyim herkes yaptırıyor öyle demesi tuhaf geldi espri deyip gülüp geçemedim. Bende de bi gariplik var heralde, insanları anlayamıyorum artık
Yorumuna beğenmedim attığınız Cherry bildiğim kadarıyla başka bir ülkede yaşıyor. Cam balkonlar son yıllarda çok moda oldu, eğer çok görmediyse bu kadar moda olduğunu bilemez ve şaşırması gayet normal olur. Siz bence sapık komşunuzun icabına bakın, zira sizi pencereden röntgenleyen adam, Cherry değil.

Ne münasebet yahu!
5. Kattan 2. Katın evinin içi görünüyormuş
Kasıtlı bakıyordur adam
Karşıdan karşıya ev sahibine şikayet ediyor birde utanmadan
Ev sahibide sizin kapınıza geliyor o koltukta oturmayın bir daha diyor
Kime ne yahu kime neeeeee
İstediğimi giyerim evin içinde
Ben şikayetçi olurdum evimin içini gözetliyorlar diye ne kadar terbiyesiz insanlar var
Sizde camdan cama bağırın kadına kocanıza sahip çıkın gözünü benim evimden çeksin siye
O rezil olsun bütün mahalleye

Bence haklısınız, evet evler birbirine yakın pencereden bakınca karşı apartmanda oturanlar görülebiliyor ama gözleri terbiye etmek de bizim elimizde, kimsenin evinin içine bakılmaz bakılmamalı, hele de camdan cama komşuuuu senin kiracı evde atletle oturuyor deyip sizi reklam etmeye hiç hakları yok, sanırım meraklı, laf arayan, dedikodu seven bir muhitte oturuyorsunuz, benzer bir yerde oturdum zamanında ve sizinle aynı sorunu yaşadım, ki ben de gündüz kalın perdeleri çekip oturmayı sevmem, evde otururken azıcık gün yüzü göreyim isterim, aynı sizin gibi 2. katta oturuyordum karşı apartmandakilerin tüm gün eğlencesi bendim, pencerelere çıkar salonumda hangi koltukta oturuyorum seyrederler, eve kim gelmiş gitmiş hesabını tutarlardı, bana da haber yollamışlardı evin içini görüyoruz diye, valla ben direkt tülü de açıp tiyatro başlıyor haydi hanımlar pencerelere diyordum

Pileli tul.perdeden gunduz gorunmesi imkansiz gibi bisey ustelik okadar uzaktan.Aksam veya aksam uzeri isik aciksa görünebilirevet.ama o haber yollayan kadinada,size bakan ve esine gidip onu soyleyen adama ve ev sahibinizede lanet olsun.Insan evinde de rahat gezmeyecekse nerde gezecek

Tesettürlü dün anladığım kadarıyla.ben daha çok komşuna kızdım demekki senin evi dikizliyo.ben senin gibi olsam arayana derdimki.isleri güçleri yokta benimi dikizliyolar.sen niye utaniyosunki senin evinde seni idare ediyo.valla çok pis sinir oldum komşuna arsız şey güya uyariyo iyilik yapiyo

Bunu konuşmuşlar üstüne bir de hadi ev sahibine söyleyelim de uyarsın demişler kimse de ne saçmalıyoruz dememiş

Ayyy kekolar onlar utansın ona neeeee

Komşuların ahlaksızın önde gideni. Benim aklım almıyor bu şekilde uyarırsak hakkımızda ne düşünürler de demiyor demek ki aptallar. Böyle kötü niyetli insanlar arasında yaşıyorsan sadece evin perdesine değil her adımına dikkat et alimallah.. Ayrıca konuyu tesettüre bağlayanlar olmuş ne alakası var? Dışarıda nasıl giyindiğimden bağımsız olarak evimin içi röntgenleniyorsa rahatsız olurum, başörtüsü takmayanlar evin içindeki hali görünse de umursamıyor mu sanıyorlar bu neyin kafası?

İyimisiniz hanım efendi utanacak ne var
Utanması gereken onlar
Ev benim evim istersem çıplak gezerim istersem domalır gezerim
Kesmesinler milletin evini
Ne demek milletin evini kesmek ya
Uyarıyorlar birde ay çok sinirlendim
Ağızlarının payını verin derhal

Ay evin içindede rahat yok bu millete gerçekten

evımde don atlet de dolasırım el kol sallayıp kendımızı ozellıkle gostererek teshır etmedıgımız surece evde ne gıyınmısız nerde oturmusuz kımse karısamaz agzı orta yerınden yırtılmalık komsu sızı sapık gıbı rontgenlemeyı bıraksın once
evınızı gozetledıgı ıcın sıkayet edecegınızı soyleyın rahatsız oluyorum karı koca sapık gıbı benı ızlıyorlar dersınız sorun cozulur

Komşu resmen kocasının görmesinden rahatsız olmus. Kocasına "ne dikizliyorsun" diyemediği için mahalleliye ayar vermeye çalışıyor. Kocasının gözü kalır mazallah diye. Kadının korkusu ve kafa yapısını anlamak zor mu???

Bunun neresinde iyi niyet var arkadaşlar. Allah peygamber aşkına.

Insan komşusuna iyi niyetle bunu der mi. Bu sorunu çözmenin en iyi niyetli yolu kocasını camdan içeri sokmaktır. Cam güzeli gibi dikilip karşı apartmanı seyretmek iyi niyet. Ama evde askılı ile gezmek kötü niyet? Öyle mi?

Sırf konu sahibine muhalefet etmek için "iyi niyettir teşekkür edin" diyen arkadaşlar var. Amaç sırf muhalefet etmek. Inandırıcılık ,doğruluk ve ciddiyet her gün biraz daha yok oluyor bu forumda.

Forumca tek amacımız konu sahibi suçlamak. Konu sahibi "Allah bir" dese saldırıyoruz.

Hata sizde değil o röntgenci sapıkta..
Ne demek milletin evinin içini gözetlemek..
Eşiniz duysa kıyameti koparır bence.(evliyseniz)
Öyle perdeden bakıp da milletin evinin içini, nasıl oturduğunu, naptığını, ne giydiğini görebilmek için iyice dikkatli bakmak gerekir .
Demekki amacı oydu , "gormek".
Herkes bakar. Ama herkes göremez.
Anlatabildim mi?
Bir daha karşınıza cikarsalar
"Siz benim evimde perdem kapalı nasıl oturduğuma değil karşıdaki adamın dikkatlice üstümde ne olduğunu görecek kadar evimin içini dikizlemesine karışın" diyiverin .
Çünkü orası sizin mahreminiz gerekirse atlet don gezersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…