Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
idilimm inşallah tüpte tüüüüppp diye gelir bebeğiiinnnn...Allahım bizi daha fazla bekletmeden kavuşalımm tosunlaraa..

benim misafirim var, yarında kocacıkımmm geliyoo...

günaydınnn kızlarr,nasılsınızz :) 2 calıscazz sonra tatill bn bide yıllık izinle birleştrdimm diğer haftayıı :))

Hepinize hayırlı,sağlıklı ve huzurlu haftalar diliyorum...

idilgam her şeyde vardır bir hayır.Demekki sana süpriz yapacak bebişin,böyle planlı gelmediğine göre...Bak bende de öyle oldu.Aşılama derken,yok direk tüp düşünelim derken,maşallah Rabbim nasip etti çok şükür.İnşallah kucağımıza almakta nasip olur sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi.Ben inanıyorum en yakın en hayırlı zamanda gelecek bebişin.Allah ım kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın inşallah.Sen ve eşin sağlıklısınız çok şükür,gerisi boş.Güzel günlerde yakında canım benim.İnan ki zorluklarla elde edilen her şey daha bir güzel oluyor.Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah.Kendine iyi bak...

İyiyiz çok şükür,sen ve bebiş nasıl?Bende öyle düşünüyorum.10 gün iznim var ya onu yazdırıp Bayram dönüşü 2 hafta olmayacağım,ya da rapor.Yarın şeker yüklemesi için gideceğim inşallah.O zaman dr umla konuşup karar vereceğim,rapor yazdırmazsam da öğleden sonra iznimi yazıracağım.Çok fazla ağırlaşmadan kış temizliğimi yaptırmam lazım.Bebişlerin odasını halledip,kıyafetlerini hazırlamam lazım.Bende durumlar böyle...

günaydınnn kızlarr,nasılsınızz :) 2 calıscazz sonra tatill bn bide yıllık izinle birleştrdimm diğer haftayıı :))

pidiliiiimmm hakkında hayırlısı olsun canım nasip huysuz olacak bizimkiler vede nazlı ama gelicekler biliyorum

bayram öncesi herkeseeeeeeeeee selamlarrrrrrrrrrrrr
kızlar
bayramınızı şimdiden kutluyorum
çünkü yarın belki çok yoğun olurum yazamam
çok iyi bayramlar geçirmeniz dileğimle
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmm
byyyyyyyyyyyyyy

sess deneme bir iki sesss sesss ssssssss

günaydınnn lar mrbalrrrrrrrrrr hatunlarrrrrr.
nabersiniz??????

küçük arızalar sebeeiyle bir süre giremedim kk yaaa.ohhh beeeeee dünya varmış.
özlemişim hepinizi tek tek bi bakam geçmişte neler olmuşşşşşşşşşşş.

lenyynnnnnn özlemedinizmi beni

kısaca özet geçem bilgisayar çöker .iş yeri yoğunlaşır vs.vs....... uzarda uzarrrr.dohturumu değiştirdim oleyyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyy

slm herkese.
miskimamberim merakta bıraktın bizi. herkeşler seni sordu durdu. neyse iyi olmana sevindim
deryaaam Allah sana kolaylıklar versin canım. ayyy ne güzel oğluşlarının odasını hazırlayacaksın. bizde görürüz o günleri inşallah şeker yüklemeni de hayırlısıyla atlatırsın inşallah bebekim.
mestroşuuum gözün aydın tatlım.
eylemim sana da iyi bayramlar şimdiden abla kızının yanaklarını öp bizim yerimize
beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim. çok iştahsızım. zorunda olmasam hiç yemek yemem ki ben çok iştahlıydım önceden yaw :44: belirtiler ufak ufak kendini göstermeye başladı

kızlar esinim nerelerde izinde mi? haberi olan var mı?

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................10.......... .. .................10
zuperz................................50.......... ...................50
seyzen...............................66........... ..................66
alya35................................25.......... ...................25

toplam...............................151.......... .................151

bayram dolayısı ile yoğunluklar var sanırım kızlar ama fırsat bulursanız 10-20 tane de olur okuyun yazayım

bu arada alyaaaam teşekkür ederiz canım. biliyorum sıkıntılısın ama yinede arkadaşlarını düşünüp okumuşsun Allah tez zamanda gönlünün muradını versin tatlım. güzel haberlerle aramıza dönersin inşallah

balımmmmmmmm sen hamişsinnnnnnnn gözlerime inanamıyorummmmmmmmmm.imzanda bebişin duruyoooooooo.ayyyy kuzummmm Allah hayırlı uğurlu etsinnnnnnnfatiha listesine başlarken ilk senle başlamışt ve regli olmuştun ben kendimden ümidim kestim siz kesmediniz demiştin.o aklıma geldiiiiii canım benim duygulandımmmm ayyyyy.oohhhhhhhhh be güzel bi haber aldım.keseni göreebildinmi kalp atışları falannn

geçmişe bakacaktım iş çıktı bakamadım şimdi bi göz atayım inş başka güzel haberlerde okuurm

pojuuuuuuuuu aybishhhh kim leynnn pabuucmu damamı attınızzzzzz.meraklı pojummmmmm benimmmm bennnn miskamberimmmmm puhahaaaaa iice karıştırmışımmmm.

idimmmmmmmmmmm aşılama yaptırmışsınnnn.sanırım tutmamış.:26::26:kuzum bence biran önce dal tüplüyeeeeeee.hakkımızda hayırlısı .seninnn bebişteee baya nazlıymışşşşşşşş diyim sana.(benimki sanaki az nazlıda)

perimmmmmmm abinnnn iie gidiyormuş .çok sevindimm canımcımmmm.Rabbimmmmm dahada şifasını arttırsınnn güç kuvvet versin.

ışılımmmmmm kuzummmmmmm rahtsızlanmışsın galiba geçmişi karıştırmış olabilirim .kusurum af ola geçmiş olsun balımmm.

vitomda iice şişmişşşşşş.puhaaaaaaa datlı annem benim

mehmetderyammmmm ısrarla yiğit ve yağız diyorum
enderfts kuzun nasıl canımmmm

esinimmm nassıl çok göremedim sankiiii

alyamdan haber varmıııııı.nasılmışşşşşşşşş
messsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss nobattaşıımmm nasılsınnnnnn

ya önemli gelişme varsa diyiverin.şöyle bi bakındım gözüme çarpanlar

Son düzenleme:

saol datluum
ayy öyle demiştim di mi bak ben unutmuşum. siz benden ümidi kesmediniz bende sizden kesmiycem. PERİ VE PİDİLGAYLA HAMİŞ KALMAYAN KALMIYCAK uleeeeyyyynnn

kesemizi gördük canım ama kalp atışı bayramdan sonra. şimdilik herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür

ye

YEMEKLERİMİN ANNESİİİİ

yerimmm kızzzzzz miskinide amberinide nerelerdesinn nasıl merak ettimmmm offfffffff bende çok giremiyorum ama girdikce bakınıyorum herkesler var sen yoksunnn merak ettimmmmmmmm kızzz bu totem tutaRsa ahanda miskamber2 olmazsammmm bak sen gör :))))))))))))))))
yada ben miskinamber olurummmm :)))))))))))))))

herkesleri öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssss

Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesef Belime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?

Canım benim tekrar hoşgeldin aramıza.Darısı da sizlere olsun inşallah...İsim konusunda da fikrin için çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…