- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.981
günaydınnn kızlarr,nasılsınızz :) 2 calıscazz sonra tatillbn bide yıllık izinle birleştrdimm diğer haftayıı :))
balımmmmmmmm sen hamişsinnnnnnnn gözlerime inanamıyorummmmmmmmmm.imzanda bebişin duruyoooooooo.ayyyy kuzummmm Allah hayırlı uğurlu etsinnnnnnnfatiha listesine başlarken ilk senle başlamışt ve regli olmuştun ben kendimden ümidim kestim siz kesmediniz demiştin.o aklıma geldiiiiii canım benim duygulandımmmm ayyyyy .oohhhhhhhhh be güzel bi haber aldım. keseni göreebildinmi kalp atışları falannn
geçmişe bakacaktım iş çıktı bakamadım şimdi bi göz atayım inş başka güzel haberlerde okuurm
pojuuuuuuuuu aybishhhh kim leynnn pabuucmu damamı attınızzzzzz.meraklı pojummmmmm benimmmm bennnn miskamberimmmmm puhahaaaaa iice karıştırmışımmmm.
idimmmmmmmmmmm aşılama yaptırmışsınnnn.sanırım tutmamış.:26::26:kuzum bence biran önce dal tüplüyeeeeeee.hakkımızda hayırlısı .seninnn bebişteee baya nazlıymışşşşşşşş diyim sana.(benimki sanaki az nazlıda)
perimmmmmmm abinnnn iie gidiyormuş .çok sevindimm canımcımmmm.Rabbimmmmm dahada şifasını arttırsınnn güç kuvvet versin.
ışılımmmmmm kuzummmmmmm rahtsızlanmışsın galiba geçmişi karıştırmış olabilirim .kusurum af ola geçmiş olsun balımmm.
vitomda iice şişmişşşşşş.puhaaaaaaa datlı annem benim
mehmetderyammmmm ısrarla yiğit ve yağız diyorum
enderfts kuzun nasıl canımmmm
esinimmm nassıl çok göremedim sankiiii
alyamdan haber varmıııııı.nasılmışşşşşşşşş
messsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss nobattaşıımmm nasılsınnnnnn
ya önemli gelişme varsa diyiverin.şöyle bi bakındım gözüme çarpanlar
pojuuuuuuuuu aybishhhh kim leynnn pabuucmu damamı attınızzzzzz.meraklı pojummmmmm benimmmm bennnn miskamberimmmmm puhahaaaaa iice karıştırmışımmmm.
idimmmmmmmmmmm aşılama yaptırmışsınnnn.sanırım tutmamış.:26::26:kuzum bence biran önce dal tüplüyeeeeeee.hakkımızda hayırlısı .seninnn bebişteee baya nazlıymışşşşşşşş diyim sana.(benimki sanaki az nazlıda)
perimmmmmmm abinnnn iie gidiyormuş .çok sevindimm canımcımmmm.Rabbimmmmm dahada şifasını arttırsınnn güç kuvvet versin.
ışılımmmmmm kuzummmmmmm rahtsızlanmışsın galiba geçmişi karıştırmış olabilirim .kusurum af ola geçmiş olsun balımmm.
vitomda iice şişmişşşşşş.puhaaaaaaa datlı annem benim
mehmetderyammmmm ısrarla yiğit ve yağız diyorum
enderfts kuzun nasıl canımmmm
esinimmm nassıl çok göremedim sankiiii
alyamdan haber varmıııııı.nasılmışşşşşşşşş
messsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss nobattaşıımmm nasılsınnnnnn
ya önemli gelişme varsa diyiverin.şöyle bi bakındım gözüme çarpanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?