Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Amin canım,darısı da sizlere olsun inşallah.Allah ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi...
Az önce dua ediyorum,eşimde amin diyor.Tüm isteyenler için bebiş duaları ettim.Allah ım kabul eder inşallah.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle,acısıyla sınamasın inşallah...AMİN...

Son düzenleme:
topiğin alya sı geldiiiiiiiiiiii kızllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr DD
bunları yazarken bile ağlıyorum bakmayın güldüğüme bu aralar yine içime oturyor bu bebek konusu halbuki iyiydim 13 gündür.evet yarın 2 hafta olacak 2. bebeğim bana veda edeli(tekrar kürtaj oldum düşmeyince) 2. değilde ilkinin acısı hiç geçmiyor içimden eşim olmadığı akşamlarda mart anneleri topiğine giriyorum hala bakıyorum bebekler 20 haftalıkolmuş yaa tam 5 aylık hangi ara geçti bunca zaman, ne zaman beni bıraktı da 3 ayı doldurdum onsuz.iyiyim diyorum iyiyiym diyorum sonra bi patlama oluyo bende ben bile inanamıyorum bu duruma aslında güçlüsün diyorlar bazen ben bile güçlü olduğuma o kadar inanıyorum ki hayret ediyorum bu kadar zaman sağlam durduğuma. inanmak istiyorum eşim gibi herşeyin iyi olacağına.. benim kadar üzülmese de üzüldüğünü sanıyor bi ben bilirim içimin nasıl parçalandığını.şuan ilaç kullanıyorum doğum kontrol ilacı dr kesinlikle olmamalı dedi 3 ay toparlanmalıyım 30 gün süre kanamadan ve aşırı stresten riitim bozukluğum var şuanda hala devam ediyor henüz dr a gitmemdim düğün telaşı ve stresinden de önceden yaşamıştım bunu(hemşireyken dr um çok kafana takarsan daha da ilerler demişti) asaletim tastik olmadığı için şimdilik erteliyorum kasım sonunda 1 yılım dolacak devam ederse giderim artık üzerine düşmemeye çalışıyorum .bende haberler şimdilik bu kadar çok yogun bi yerde çalışıyorum artık yani yazmaya fırsatım olmuyo kızlar en azınddan bebeğide düşünmeye fırsatım kalmıyo.kendimi ev dekorasyonuna verdim şimdilik saçıma sarmış bulunmaktayım
dualara katılmaya devam öpüyorum hepinizi yine gelicem sizi seviyoreeeeeeeee

canımmmm allaahh gönlüne versinn insallahhh..dua etcem senin için..insallah hemencecik bebişin göbüşüne konarr

:119: alyam hoşgeldin evine balıımmmm :119:
deryam çok geçmiş olsun canım keşke yer vermiyolarsa sen isteseydin terbiyesiz insanlarrr
kızlar yarın resmi tatilmi idari tatilmi :44:

pidilim hayırlısı olsun canım tüplü dalış en iyisi,inşallahh ona gerek kalmadan gelir nazlı kelebekler

aybicemm hoşgeldin merak ettik seni kuzum çok şükür ki iyisin

deryammm geçmiş olsun,çok düşüncesiz bu insanlar ya hamile bayana nasıl yer vermezler aklım almıyor izin konusunda haklısın bence canım senin ve bebişlerin sağlığı daha önemli,alırsın iznini dinlenirsin bi güzel ohhhh missssss

asosumm günaydın canım resmi tatil diolar ama bankalar yarım gün açık yine,nasıl iş anlamadım :44::44:

yaa canımm banada bir -iki kere vermedilerr...
ben bu durumuumdan sonra varya nefret ettim yaaa.
yaşlı biri geliyoo lan ne biçim insansınızz ya adam sallanıyooo nası dursun ayatktaaa
nekdr yorgun olursakda olalım biz genciz onlar yaşlı yer vermiyolar yaaaaaaaaa
varya birgün birini dövcem hee bu göbekle nası yapcaksam bilemiyorumdaaaaaaaaaaa

hamilerlerede vermiyolr inşşş onların karısları yada kendileride hamile kaldıgında kimse yer vermezzz gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak yine tepem attıııııııııııı

ayyy inanmıyorum yaw bu insanlara. Allah kolaylık versin sana canım. deryaam sn doğum sonrası iznini kullandıktan sonra rapor falan alamaz mısın? mesela 45 gün heyet raporu ayarlayamaz mısıınız. bebişlerinde bi 3.5-4 aylık olmuş olur hı sizde nasıl bu izinler bilmiyorum ama tatlım, sen çoğul gebesin doğum öncesini kullan bence mutlka. kendini iyi hissetmiyorsan hiç zorlama :44: senin bebeklerin sağlığı herşeyden önemli hele bi doğsunlar sonrası düşünülür...
şekerdende inşallah iyi sonuçlar çıkar tatlım gönlünü ferah tut.

:119: alyam hoşgeldin evine balıımmmm :119:
deryam çok geçmiş olsun canım keşke yer vermiyolarsa sen isteseydin terbiyesiz insanlarrr
kızlar yarın resmi tatilmi idari tatilmi :44:
resmi tatil canim ama bankalarda durum farklı sanırım. yarım gün felan olabilir :44:
esini merak ediyorum 8 gündür girmemiş kk ye,umarım iyilerdir :18:
yaa bende ço kmerak ediyorum :18: aralık annelerine yazmış en son "8 haftalık iznimi aldım" diye herhalde evde göbişini büyütüyor
bi haber et kız esoooooş...

bugün 28. gün ve gelen giden yok herşeyin hayırlısı 33 üne kadar yolu var beklerim beklerim bekleriimmm

sağol tatlım resmi tatilmiş kızlar da öle dedi zaten banka değil benim canım devletin kurumunda memurum ama aseletim bile tasdik olmadı daha

ol balımmmm ollll sende miskinamber ol.bende bu aralar çok yoğunum.bizde seni öpüyoruz.

selammmmm, herkese günaydın güzel anneler ve anne adaylarıııııııııı

bir yerden tanışıyor muyuz arkidişle ???

anoyyyyy aybice galibaaaaaaaa....
ama tarzı çok farklı

leynnnn perdoğan benimmmmmmmmm aybikeeeeeee .nasıl yeni tarzımmm.:108::108::108::108:ayyyy değişiklikkk ii geldi sanki banaa puhaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ediyorum canım ne olsun işyerim soğuk ayaklarımm donuyo iş çok öle uğraşıyorum sen nasılsın ahanda perimde gelmiş hoşgelmişşş

leynnnn perdoğan benimmmmmmmmm aybikeeeeeee .nasıl yeni tarzımmm.:108::108::108::108:ayyyy değişiklikkk ii geldi sanki banaa puhaaaaaaaaaaaaaaa

yakışmış bebeğemm, sefan olsun,
ama biz seni eski halinle de seviyoduk kiiii
:82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…