- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.001
slm herkese.
miskimamberim merakta bıraktın bizi. herkeşler seni sordu durdu. neyse iyi olmana sevindim
deryaaam Allah sana kolaylıklm ar versin canım. ayyy ne güzel oğluşlarının odasını hazırlayacaksın. bizde görürüz o günleri inşallahşeker yüklemeni de hayırlısıyla atlatırsın inşallah bebekim.
mestroşuuum gözün aydın tatlım.
eylemim sana da iyi bayramlar şimdiden abla kızının yanaklarını öp bizim yerimize
beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.çok iştahsızım. zorunda olmasam hiç yemek yemem ki ben çok iştahlıydım önceden yaw :44: belirtiler ufak ufak kendini göstermeye başladı
kızlar esinim nerelerde izinde mi? haberi olan var mı?
topiğin alya sı geldiiiiiiiiiiii kızllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrDD
bunları yazarken bile ağlıyorum bakmayın güldüğüme bu aralar yine içime oturyor bu bebek konusu halbuki iyiydim 13 gündür.evet yarın 2 hafta olacak 2. bebeğim bana veda edeli(tekrar kürtaj oldum düşmeyince) 2. değilde ilkinin acısı hiç geçmiyor içimden eşim olmadığı akşamlarda mart anneleri topiğine giriyorum hala bakıyorum bebekler 20 haftalıkolmuş yaa tam 5 aylık hangi ara geçti bunca zaman, ne zaman beni bıraktı da 3 ayı doldurdum onsuz.iyiyim diyorum iyiyiym diyorum sonra bi patlama oluyo bende ben bile inanamıyorum bu duruma aslında güçlüsün diyorlar bazen ben bile güçlü olduğuma o kadar inanıyorum ki hayret ediyorum bu kadar zaman sağlam durduğuma. inanmak istiyorum eşim gibi herşeyin iyi olacağına.. benim kadar üzülmese de üzüldüğünü sanıyor bi ben bilirim içimin nasıl parçalandığını.şuan ilaç kullanıyorum doğum kontrol ilacı dr kesinlikle olmamalı dedi 3 ay toparlanmalıyım 30 gün süre kanamadan ve aşırı stresten riitim bozukluğum var şuanda hala devam ediyor henüz dr a gitmemdim düğün telaşı ve stresinden de önceden yaşamıştım bunu(hemşireyken dr um çok kafana takarsan daha da ilerler demişti) asaletim tastik olmadığı için şimdilik erteliyorum kasım sonunda 1 yılım dolacak devam ederse giderim artık üzerine düşmemeye çalışıyorum .bende haberler şimdilik bu kadar çok yogun bi yerde çalışıyorum artık yani yazmaya fırsatım olmuyo kızlar en azınddan bebeğide düşünmeye fırsatım kalmıyo.kendimi ev dekorasyonuna verdim şimdilik saçıma sarmış bulunmaktayım
dualara katılmaya devam öpüyorum hepinizi yine gelicem sizi seviyoreeeeeeeee
esini merak ediyorum 8 gündür girmemiş kk ye,umarım iyilerdir :18:
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?
resmi tatil canim ama bankalarda durum farklı sanırım. yarım gün felan olabilir :44::119: alyam hoşgeldin evine balıımmmm :119:
deryam çok geçmiş olsun canım keşke yer vermiyolarsa sen isteseydin terbiyesiz insanlarrr
kızlar yarın resmi tatilmi idari tatilmi :44:
yaa bende ço kmerak ediyorum :18: aralık annelerine yazmış en son "8 haftalık iznimi aldım" diye herhalde evde göbişini büyütüyoresini merak ediyorum 8 gündür girmemiş kk ye,umarım iyilerdir :18:
ye
YEMEKLERİMİN ANNESİİİİ
yerimmm kızzzzzz miskinide amberinide nerelerdesinn nasıl merak ettimmmm offfffffff bende çok giremiyorum ama girdikce bakınıyorum herkesler var sen yoksunnn merak ettimmmmmmmm kızzz bu totem tutaRsa ahanda miskamber2 olmazsammmm bak sen gör :))))))))))))))))
yada ben miskinamber olurummmm :)))))))))))))))
herkesleri öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssss
canımcım nasılsın
selammmmm, herkese günaydın güzel anneler ve anne adaylarıııııııııı
bir yerden tanışıyor muyuz arkidişle ???
anoyyyyy aybice galibaaaaaaaa....
ama tarzı çok farklı
leynnnn perdoğan benimmmmmmmmm aybikeeeeeee.nasıl yeni tarzımmm.:108::108::108::108:ayyyy değişiklikkk ii geldi sanki banaa puhaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?