- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.021
teşekkür ediyorum canım ne olsun işyerim soğuk ayaklarımm donuyo iş çok öle uğraşıyorum sen nasılsın ahanda perimde gelmiş hoşgelmişşş
yakışmış bebeğemm, sefan olsun,
ama biz seni eski halinle de seviyoduk kiiii
:82::82::82::82:
:13:seviyom:82::82::82::82::82::82::82::82: yine sevvvvvvv
napıyorsun canım çalışmalar ne alemde.başladınızmı siz?
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
ivet benimmmm.bende diyorum asos benimle neden remi resmi konuşuyoraybiceeeemmmm misamber senmisin yawrum benim ya bende bu kim diyorum herhalde benden önceki biri allah canını almasın desene arkadaşııımmmm hıoşgeldin özlettin kendiniiii
:13:seviyom
valla canım biz çalışmalara başlamadık...bizim doktor kasım başında gelin, birkaç kan testi yapıcam, bakalım sorun nerden kaynaklanıyor demişti, o süreyi bekliyoruz.
bu süre boyunca da hiç mi hiç bebek düşünmedim biliyor musun??? hevesim de kalmadı galiba...ya da yansıtılmış duygualr bunlar, bilemiyorum...
o yüzden bakalım, ne zaman olursa diyorum artıkınnnnnnnn
sende ne var ne yok
bir ara ben topiğe pek giremedim, sen gitmişsin, prtalarda yokmuşsun, herkes merak etmiş, ben de merak ettiydim...
hatta bi ara aybish diye biri gelmişti sen sanmıştım:26::26:
kıs totemin tutar mı tutar
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
günaydııın kk'nın en güzel topiğinin en güzel hatunları nasılsınız geçmiş çok yokmuş hemen okudum herkes iyi çok şükür
seyzenimmm canım kitabı inceledim norml hamilelik kitaplarından çok farklı geldi bana alıcaaaammm bende istiyorum
pidilgam canım herşeyde vardır bir hayır kocişinin yanındasın dimii tadını çıkar
aybikiimm canım yeni adınla hoşgeldin bitanemm yenii ad yenii totem mii hadi hayırlı olsuuuunn
ayy kızlar dua sırası bana mı geldii sağolunn Allah razı olsun hepinizden
esinn izne mi ayrıldııı ilk izine ayrılan hamişimiz sanırım
bende ücretsiz izinliyim bayram öncesi kızlar biraz lekelenmem oldu aradım işyerini gelemiyorum rahatsızım dedimeşimin dükkanından yazıyorum şimdilik herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
herkese selamlaarrrr
2 gündür nete pek giremedim kızlar malum bayram temizliği alışveriş falan derken ancak... ya çokkkk karışığım canlar ya regl yaklaşıyo bu hafta olmam gerekiyo tam da bayrama denk gelio ama inş olmam ya inş bu defa güzel haberler alırım ya çok stres olmaya başladım elimde olmadan. hiç hasta olacakmışım gibi hissetmiyorum tuhaffff ama kendimi kandırmak da istemiyorum sonunda çok üzülüyorum çünkü. offfffff bilmiyorum ya nolur dua edin bana kızlar ya bu bayram rabbim beni hayırlı evlat haberiyle bayramlandırır inşallah ya bekleyen herkesi de inş. normalde günlerim düzenli deil ama 3 aydır düzenli gibi arada sadece 5 yada 7 gün oynuyo. geçen ayki hesaplamama göre bu hafta olmam gerekio ya bakalım rabbim büyük ama hiç adet belirtisi yok üzerimde karnımda falan ağrı şişkinlik yok sadece 1 haftadır kasıklarımda ara ara batma oluyo. offffff ya kendimi oyalayacak bişiler bulmalyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?