Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
teşekkür ediyorum canım ne olsun işyerim soğuk ayaklarımm donuyo iş çok öle uğraşıyorum sen nasılsın ahanda perimde gelmiş hoşgelmişşş

bende iim canım. valaaa iş bitmiyo evrakta evrakkkk dolu masa.reglimi bekliyorum ha geldi ha gelecek.gelsede tedavime başlasam

aybiceeeemmmm misamber senmisin yawrum benim ya bende bu kim diyorum herhalde benden önceki biri allah canını almasın desene arkadaşııımmmm hıoşgeldin özlettin kendiniiii

:82::82::82::82::82::82::82::82: yine sevvvvvvv

napıyorsun canım çalışmalar ne alemde.başladınızmı siz?
:13:seviyom

valla canım biz çalışmalara başlamadık...bizim doktor kasım başında gelin, birkaç kan testi yapıcam, bakalım sorun nerden kaynaklanıyor demişti, o süreyi bekliyoruz.
bu süre boyunca da hiç mi hiç bebek düşünmedim biliyor musun??? hevesim de kalmadı galiba...ya da yansıtılmış duygualr bunlar, bilemiyorum...
o yüzden bakalım, ne zaman olursa diyorum artıkınnnnnnnn

sende ne var ne yok
bir ara ben topiğe pek giremedim, sen gitmişsin, prtalarda yokmuşsun, herkes merak etmiş, ben de merak ettiydim...
hatta bi ara aybish diye biri gelmişti sen sanmıştım:26::26:

kıs totemin tutar mı tutar

günaydııın kk'nın en güzel topiğinin en güzel hatunları nasılsınız geçmiş çok yokmuş hemen okudum herkes iyi çok şükür

seyzenimmm canım kitabı inceledim norml hamilelik kitaplarından çok farklı geldi bana alıcaaaammm bende istiyorum

pidilgam canım herşeyde vardır bir hayır kocişinin yanındasın dimii tadını çıkar

aybikiimm canım yeni adınla hoşgeldin bitanemm yenii ad yenii totem mii hadi hayırlı olsuuuunn

ayy kızlar dua sırası bana mı geldii sağolunn Allah razı olsun hepinizden

esinn izne mi ayrıldııı ilk izine ayrılan hamişimiz sanırım

bende ücretsiz izinliyim bayram öncesi kızlar biraz lekelenmem oldu aradım işyerini gelemiyorum rahatsızım dedim eşimin dükkanından yazıyorum şimdilik herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın

herkese selamlaarrrr

2 gündür nete pek giremedim kızlar malum bayram temizliği alışveriş falan derken ancak... ya çokkkk karışığım canlar ya regl yaklaşıyo bu hafta olmam gerekiyo tam da bayrama denk gelio ama inş olmam ya inş bu defa güzel haberler alırım ya çok stres olmaya başladım elimde olmadan. hiç hasta olacakmışım gibi hissetmiyorum tuhaffff ama kendimi kandırmak da istemiyorum sonunda çok üzülüyorum çünkü. offfffff bilmiyorum ya nolur dua edin bana kızlar ya bu bayram rabbim beni hayırlı evlat haberiyle bayramlandırır inşallah ya bekleyen herkesi de inş. normalde günlerim düzenli deil ama 3 aydır düzenli gibi arada sadece 5 yada 7 gün oynuyo. geçen ayki hesaplamama göre bu hafta olmam gerekio ya bakalım rabbim büyük ama hiç adet belirtisi yok üzerimde karnımda falan ağrı şişkinlik yok sadece 1 haftadır kasıklarımda ara ara batma oluyo. offffff ya kendimi oyalayacak bişiler bulmalyımmmm

Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...

Bana yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.Ayrıca evde de netim var izne çıksam bile yine her gün görüşeceğiz inşallah...

allahımmm heyecana bakkkkkkkkkkk, neler konuşuyoruz maşallah canım, allah sana kolay doğumlar versin inşallah.
ben de 10 ocak doğumluyummmmmmmmmmm
iki tane küçük oğlak geliyorrrrrrrrrrrrr

aybiceeeemmmm misamber senmisin yawrum benim ya bende bu kim diyorum herhalde benden önceki biri allah canını almasın desene arkadaşııımmmm hıoşgeldin özlettin kendiniiii
ivet benimmmm.bende diyorum asos benimle neden remi resmi konuşuyor

anladım canım.hakkında hayırlısı vücudun dinlensin biraz.
bende durumlar aynı regli bekliyorum bügün yarın beirtilerde var.doktorum değiştirsim hasta olsam tedavime başlıcam yumurta takibim falan yapılak öyle işte canım. nickimi değiştirmemin bi kaç sebebi vardı. bakalım totem olarakta tutacakmı

ayy deryaaam inşallah test sonuçların iyi çıkacak. ayyy benim kardeşim oğlak burcuuu senin oğlanlarda oğlak olacak ne güzel. benim kardeşim melek gibiir valla. çok olgundur çok sakindir sempatiktir ama çapkındır haa senin oğluşlarında çok can yakacak anlaşılan

bugünde bitti :18:ama hasta olmadım hayırlısı olsun bu arada salavatı tefriciye ye başladım ben daha doğrusu annem 4444 e niyetlenmiş bana 569 tanesi kalmış onu okumaya çalışıyorum adet olmadan
kızlar buarada alyam 80 tane fatiha okumuş heberiniz olsunnn

Son düzenleme:

dikkat et tatlım yorma hiç kendini uzan dinlen fırsat buldukça çok geçmiş olsun
evet canım ben ilk izne ayrılanım sanırım 15 ekim den buyana evdeyim giremedim işleri bitirdim evdeki ben yapmadım ama yinede nete girme vaktim olmadı bitti çok şükür bebeğim istediği zaman gelebilir artık bakalım hayırlısı az kaldı maksimum 1 buçuk ay ben korkkak biri olarak sezeryan istediğimden büyük ihtimal aralık başı doğmuş olacak çok heyecanlıyım belim ağrıdığında korkuyorum gelecek diye bel ağrısıyla başlarmış sancılar inşallah öyle birşey olmazda zamanında gelir oğlum
sizlerde iyisinizdir inşallah okuyamadım geçmişi
hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum şimdideen iyi bayramlar diliyorum hepinize

kııız esooooş çok merak ettik haaa. işlerini bitirmişsin ayyy ne güzel tatlım. içini ferah tut, iyice dinlen sakın kötü şeyler düşünme. hepsi geçecek Kaan ını kucağına aldın mı bitecek herşey

hafzakım nasıl oldun canım lekelenme geçti mi :18:

bojouuum asooooooosuum sizin halalar bayram tatilini başka yerde geçirecek galiba aman gelmesinler. asosum Allah kabul etsin canım dualarınızı.

germe kendini sakin ol tatlım. dağıt kafanı bencede başka şeylerle uğraş çık gez :18:

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................10.......... .. .................10
zuperz................................50.......... ...................50
seyzen...............................66........... ..................66
alya35................................65.......... ...................65

toplam...............................191.......... .................191

sağol canım allah razı olsun..benim hala hala ( aslında burda ki 2. hala daki a lar şapkalı arkadaşlar ) gelmedi ne zaman gelecek bilmiyorum bide arada sırada karnım ağrıyo öle yanii aman gelmesin halamm yaa sevmiyorum ben onu

:119:kurban bayramımız mübarek olsun arkadaşlar rabbim kurbanlarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bayramlar herkese :119:

herkeze mutlu,saglıklı huzur dolu,önce göbekli sonra kolları bebekli nice bayramlar dilerim kızlar..benim için bayramda normal gün gibi ist.kimsem olmadıgı ve eşim bayramın tüm günleride calıstıgı için benim için anlamsız..ne mutlu sevdikleri yanında ana babası yanında olana

herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu son bayramım artık birdahakine minik kızımla birliktee kutlıcazzzzzzzzzzzzz sabahlarıı aglıcak uyandırcakk iyi bayramlar diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…