Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aserenhan canım çok sevindimmmm ben demiştim sana dimi akşamda yapsan çıkar diye
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ayyyyyyy çok sevindimmmm yaaaaaa
öpüyorummm sizi

AY CANIM SORMA . ben ertesi günü sanki hamileydim çok komikti. 1 hafta geçti dediler kanda çıkar acilde verdim çıkmadı. yok demekki dedim ama ağzımda tatsızlık midemde yanma vardı hep. işte geçtiğimiz pazartesi yaptım adetimden 1 gün sonra. evde kap bulamadım şampuan kapağına yaptım idrarı ordan aldım örneği yine çıkmadı. oda kap temiz olmadı gerekiyıormuş ya ondan yada gözükmediğinden. işte adetim geçince dün 4. günü sizde bia l yap dediniz yaptım sabah çıktı. çok belirgindi

aserenhan canım çok sevindimmmm ben demiştim sana dimi akşamda yapsan çıkar diye
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ayyyyyyy çok sevindimmmm yaaaaaa
öpüyorummm sizi

amin sağol tatlım cümlesiyle akşam misafirim vardı sabah yaptım ilk idrarımla çok net bi şekilde çıktı.
bu arada bu alttaki ahmilelik takvimini nasıl yapıyorsun. aramızda 1 hafta mı var ne

amin sağol tatlım cümlesiyle akşam misafirim vardı sabah yaptım ilk idrarımla çok net bi şekilde çıktı.
bu arada bu alttaki ahmilelik takvimini nasıl yapıyorsun. aramızda 1 hafta mı var ne

profilim kısmında çocuğunuzun doğacağı tarih kısmına tarihi yaz o kendi olşturacak hemen

sağol tatlı yaa. sizinle daha bi heyecan yaptım.

canımmm bende iyiyim allah şükürler olsunn..bende önemli günleri degerlendirdim
günasırı :) evett haklısın belirtiler için cok erken..bidee tatlımm yaa bende
ne olsa hamişliğe baglıorum
bu ay ben biraz sakin gibiyim.aslında günleri kaçırmamaya çalıştık onun verdiği bi güven var.yani elimizden geleni yaptık gibibundan sonrası Rabbime kalmış.Ol derse olur.dinlememeye çalışacam kendimi bakalım ne kadar başarılı olcam bu konuda.ya bende bebek avatarı arıyorum kendime daha bulamadım
günaydınlarrrrr :)

günaydınnnnn .nasılsın zeytin

kızlarrrr hepinize günaydınnn hayırlı cumalarrr
allahım gönlümüzden geçen herşeyi versin bu mübarek gün hürmetine inşallah

aserehan debrik ederim bak biz sana demistik yap die burda hamile olmayan kalmıcak böle giderse bu kezde dogurdugumuz tarihleri eşyaları falan tartısmaya başlarız :)

iyiyim canım benim sen nasılsınnn

aynen canmm bu ay bende sakin gibiyimm..dediğin gibi günlerii kacırmadık :)
bebek avatarı bulursun yaa cok güzeller varr..bu ay seninde 4.aydı demi
korunmamanın..

canım tebrik ederim. çok sevindim hamile olmana. belirtilerin hamile olduğuna işaretti zaten yanıltmadı bizi

günaydıınnn kızlaarrr

canım arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım biz demiştik ama dün iyiki yapmışsın test darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…