- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.981
canım bu arada bişey sorucam tam olarak adetin 5 gün geçince çıktı dimi peki
bundan önce ne zaman yaptında çıkmamıştı çizgiler adet kaç gün geçince veya geçmedenmi??
topiktekilerede öğretici olması açısından soruyorum
hemde kendimde merak ettim
aserenhan canım çok sevindimmmm ben demiştim sana dimi akşamda yapsan çıkar diye
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ayyyyyyy çok sevindimmmm yaaaaaa
öpüyorummm sizi
günaydınnn canmmm,bebişinede günaydınnn
amin sağol tatlım cümlesiyle akşam misafirim vardı sabah yaptım ilk idrarımla çok net bi şekilde çıktı.
bu arada bu alttaki ahmilelik takvimini nasıl yapıyorsun. aramızda 1 hafta mı var ne
ya sana demiştik..gördün mü bak süperçok mutlu oldum ya....sabah sabah süper bir haber.. :119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
benim cekirdektende sizlere günaydınn ay tatlım hamile haberinede cok sevindim iyiki ısrar ettik sana bak sevindim ben cekirdekte sevindi
bu ay ben biraz sakin gibiyim.aslında günleri kaçırmamaya çalıştık onun verdiği bi güven var.yani elimizden geleni yaptık gibibundan sonrası Rabbime kalmış.Ol derse olur.dinlememeye çalışacam kendimi bakalım ne kadar başarılı olcam bu konuda.ya bende bebek avatarı arıyorum kendime daha bulamadımcanımmm bende iyiyim allah şükürler olsunn..bende önemli günleri degerlendirdim
günasırı :) evett haklısın belirtiler için cok erken..bidee tatlımm yaa bende
ne olsa hamişliğe baglıorum
günaydınlarrrrr :)
sağol tatlım benimmm.aserenhan canım çok sevindimmmm ben demiştim sana dimi akşamda yapsan çıkar diye
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ayyyyyyy çok sevindimmmm yaaaaaa
öpüyorummm sizi
tatlişimm sen karıstırdın ben hamiş deilimm
ama belki allah söyletti :) inşallahh..aserenhan arkadasımız hamişş..
bu ay ben biraz sakin gibiyim.aslında günleri kaçırmamaya çalıştık onun verdiği bi güven var.yani elimizden geleni yaptık gibibundan sonrası Rabbime kalmış.Ol derse olur.dinlememeye çalışacam kendimi bakalım ne kadar başarılı olcam bu konuda.ya bende bebek avatarı arıyorum kendime daha bulamadım
günaydınnnnn .nasılsın zeytin
bu ay ben biraz sakin gibiyim.aslında günleri kaçırmamaya çalıştık onun verdiği bi güven var.yani elimizden geleni yaptık gibibundan sonrası Rabbime kalmış.Ol derse olur.dinlememeye çalışacam kendimi bakalım ne kadar başarılı olcam bu konuda.ya bende bebek avatarı arıyorum kendime daha bulamadım
aserehan debrik ederim bak biz sana demistik yap die burda hamile olmayan kalmıcak böle giderse bu kezde dogurdugumuz tarihleri eşyaları falan tartısmaya başlarız :)
AY CANIM SORMA . ben ertesi günü sanki hamileydim çok komikti. 1 hafta geçti dediler kanda çıkar acilde verdim çıkmadı. yok demekki dedim ama ağzımda tatsızlık midemde yanma vardı hep. işte geçtiğimiz pazartesi yaptım adetimden 1 gün sonra. evde kap bulamadım şampuan kapağına yaptım idrarı ordan aldım örneği yine çıkmadı. oda kap temiz olmadı gerekiyıormuş ya ondan yada gözükmediğinden. işte adetim geçince dün 4. günü sizde bia l yap dediniz yaptım sabah çıktı. çok belirgindi
inşalllahhhhhh arkadaşımmm çok güzel günler göreceğiz bu topikte hepberaber
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?