Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar ballarrrrrrrrrrrrr lokmalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Günaydınnnn hergüne yeni umutla başlayannnnnn, güzel yüreklerde annelik özlemi taşıyan melekleeeeeeeeeeerrrrrr

Günayydınnnn Nisan Ayı bizim olsun diyen tatlı dilllleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmmmmmmm

kızlar mrb şimdi bu yumurtlama hespları doğru galiba.az önce baktım yumurta akı olan akıntı gelmiş sat 2 nisansdı.şimdi bu yumurtlama oluyor değil mi .yani bugün çalışma günümü hadi heycan yaptım bilgi verin kızlar.

günaydınnn perimmmmmm

Evet canımmmmmm kesinlikle öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şuan gıt gıtt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yumurtammmm sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk modundasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sakın stres yapma bunu düşünerekkkkkkkkkkkk, bugün yarın ve diğer gün üst üste devam canım

perisoko valla görünce şaşırdım hiç dikkatetmemiştim daha önce neyse haftasonuna geldi inşallah bu sefer misafir enfeksiyon bilmem ne çıkmaz ya valla ben heycan yaptım şimdi niye böyle oldu ya :)

perisoko valla görünce şaşırdım hiç dikkatetmemiştim daha önce neyse haftasonuna geldi inşallah bu sefer misafir enfeksiyon bilmem ne çıkmaz ya valla ben heycan yaptım şimdi niye böyle oldu ya :)
kışkış misafirler kışkışşşşşşşşşşşşş yallah yallahh yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kış kıışşşşşşşşşşşşşşşşşşş, yok kuzum misafir felan gelmicek kovdum hepsiniiiiiiii haftasonuuuuuuuuuuu rahat rahat halvetttttttt sonra gelsin minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy hadi canım iyi çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş NO STRESS :18:
NE güzel şenlendiriyorsunuz ortamı halaylarla sağolun varolun bu topiğe girince içim açılıyıor

canımmm benimmmmmmmmmmmm çok saollllllllll benmde içim açılıyor valla sizleri görünceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım çoookk sevindim,hayırlısıyla kucağına al insallahh:)

kuzular avatarım nasıl

Süüperrrrrmişşş canımm,insallah sende o bebiş gibi pırt diye hamile kaldıgını ögrenirsin hiç farkında olmadan :)

Allah canını almasın emii sabah sabah keyfim yoktu güldürdün beni :)

du bakiim,kaldıım sayfayı da yaziiiimm.hehh
tamamdır.

ben deeee ben de ajandama kaldığım sayfayı yazıyorum bojouuuuuuuuuuuu , hatta topik sayfası sık kullanılanlarda, pıt diye açıyorummmmmmmmmmmmmmmm

kızlar şu anda ne konuşuyorsunuz bilmiyorum, ben zırrt diye daldım muhabbete ama... kaldığım yerden devammmmmmmm diye

günaydın kızlar hepinizeee... haftasonuna saatler kaldıııı, herkese iyi tatiller şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn.
iyi ki varsınız, neşem yerine geliyor açınca...

KISLARRRRR HERKESEEE sicacikkkkkkkkkk boll gulucukluuuuuuuuuu gunaydinal;rrrrrrrrrrrrrrrrrr

TRT 1 i izleyin kislarrrr

aserenhan tebrik ederim canımmmmmmmmm, çok çok güzel bir haberrrr, allah sağlıkla sıhhatle pırtlatmak nasip etsin... ayyyyyy ne güselllllllll. çok sevindimmmm.. ben de halay yapayımmmmm

TEBRİİKKLLEEEERRRR....sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhhh.....

Son düzenleme:
Günaaaayyyydııınnnnnnnn..ne güzel bihaberle başlamış bugün..darısı hepimizin başına inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…