- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.021
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar ballarrrrrrrrrrrrr lokmalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Günaydınnnn hergüne yeni umutla başlayannnnnn, güzel yüreklerde annelik özlemi taşıyan melekleeeeeeeeeeerrrrrr
Günayydınnnn Nisan Ayı bizim olsun diyen tatlı dilllleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar ballarrrrrrrrrrrrr lokmalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
günaydınnnn hergüne yeni umutla başlayannnnnn, güzel yüreklerde annelik özlemi taşıyan melekleeeeeeeeeeerrrrrr
günayydınnnn nisan ayı bizim olsun diyen tatlı dilllleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar mrb şimdi bu yumurtlama hespları doğru galiba.az önce baktım yumurta akı olan akıntı gelmiş sat 2 nisansdı.şimdi bu yumurtlama oluyor değil mi .yani bugün çalışma günümü hadi heycan yaptım bilgi verin kızlar.
kışkış misafirler kışkışşşşşşşşşşşşş yallah yallahh yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kış kıışşşşşşşşşşşşşşşşşşş, yok kuzum misafir felan gelmicek kovdum hepsiniiiiiiii haftasonuuuuuuuuuuu rahat rahat halvetttttttt sonra gelsin minnoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrperisoko valla görünce şaşırdım hiç dikkatetmemiştim daha önce neyse haftasonuna geldi inşallah bu sefer misafir enfeksiyon bilmem ne çıkmaz yavalla ben heycan yaptım şimdi niye böyle oldu ya :)
NE güzel şenlendiriyorsunuz ortamı halaylarla sağolun varolun bu topiğe girince içim açılıyıor
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
kuzular avatarım nasıl
Allah canını almasın emii sabah sabah keyfim yoktu güldürdün beni :)Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Heyyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo sabah sabah haberin güzelliğine bbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk, evettt biliyordum yaaaaaaaaaaaaaaa. Canım benimmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlataammamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrr yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şapppiiiiiiiiiiiii şapppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tililililililililili
GÜNÜN HAMİŞİİİİİİİ
ASERENHAN
Hadii bebişkolar hamişimiz ASERENHAN içinnnnnnn halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 389558
Eki Görüntüle 389559
Eki Görüntüle 389560
du bakiim,kaldıım sayfayı da yaziiiimm.hehh
tamamdır.
BOT: Beklenen ovulasyon tarihi18 Nisan
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
canım tebrik ederimmmmmmmmmm üç-dört sayfa önce senin için halay çektim ama görmedin galiba o zamn yeniden çekiyorummmmmmmmmm hele heleeeeeee tiliiiilllllliiiiiiiiiiiiii
aserenhan tebrik ederim canımmmmmmmmm, çok çok güzel bir haberrrr, allah sağlıkla sıhhatle pırtlatmak nasip etsin... ayyyyyy ne güselllllllll. çok sevindimmmm.. ben de halay yapayımmmmm
TEBRİİKKLLEEEERRRR....sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhhh.....
günaaaayyyydııınnnnnnnn..ne güzel bihaberle başlamış bugün..darısı hepimizin başına inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?