- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.001
aserehan debrik ederim bak biz sana demistik yap die burda hamile olmayan kalmıcak böle giderse bu kezde dogurdugumuz tarihleri eşyaları falan tartısmaya başlarız :)
kuzular avatarım nasıl
aynen canmm bu ay bende sakin gibiyimm..dediğin gibi günlerii kacırmadık :)
bebek avatarı bulursun yaa cok güzeller varr..bu ay seninde 4.aydı demi
korunmamanın..
günaydıınnn kızlaarrr
canım arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım biz demiştik ama dün iyiki yapmışsın testdarısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhh
bende çok şükür.çalışmlar bitti bekleme evresine geçtikiyiyim canım benim sen nasılsınnn
çoookkk tatlı Allahım öyle tatlı bi bebiş nasip etsin sana inşallahhh
sen napıosun tatlım bebiş nasıl
günaydınn canmm..amin canm inşallahh,hepimiz hamiş kalırızz
sizlerin duaları kabul olur,hamişsiniz ne güzelll :)) sıkıntın yok inşallahh..
buldum canım avatarımı.evet canım 4. ay denemeye başlayalı.doktorsuz bu ay olsun istiyorum ufffff.regli olursam doktor kontrolune başlıyorum.ya millet nasıl tutturuyor poffffffff
her zaman dua ediyorum canım hepiniz için. kahverengi lekelenmem başlamıştı dün canım devam ediyo malesef,benim için de dua edin Rabbim bebişimi bize bağışlasın
her zaman dua ediyorum canım hepiniz için. kahverengi lekelenmem başlamıştı dün canım devam ediyo malesef,benim için de dua edin Rabbim bebişimi bize bağışlasın
evet canım hadi inşallah.
canım geçecek inşallah bugünlerde doktorun ne dedi verdimi bişeyler yada yada kullandığın iğneyi falan kestimi
canım tebrik ederimmmmmmmmmm üç-dört sayfa önce senin için halay çektim ama görmedin galiba o zamn yeniden çekiyorummmmmmmmmm hele heleeeeeee tiliiiilllllliiiiiiiiiiiiii
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
düşük önleyici bi iğne verdi onu yaptırdım dün,diğer iğneye de devam ediyorum canım sen nasılsın hamişlik nası gidio?
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
perisokoo tatlımm hosgeldinn..listemizde batı gecenler ve buraya
haber vermeyenler varr..13 nisana kadar olanları güncelleyelim..
olmayanları cıkaralımm..günler hemencecik gecsinn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?