Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım bak bizi dinleyip iyiki yapmışsın kocana müjdeyi verdinmi
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn

günaaayydınnnn
canııımm tebrik ederiiiimm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhh

günaydın arkdaşlarım.ben allahın ıznıyle bugun soğan kurune başlıyorum. yol arkadaşı olan varmı bana...... ınsallah nasıp eder rabbım bu ay.......... dualarınızı beklıyorum kuzucuklarım..

kızlarrr listede batı gecenlerden aserenhan dısındaa ses seda yokk
nerdesinizzz..listemizz devam etsin asagıya doğruuu..günlerr
hemencecik gecsinnn..

ya sana demiştik..gördün mü bak süper çok mutlu oldum ya....sabah sabah süper bir haber..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın arkdaşlarım.ben allahın ıznıyle bugun soğan kurune başlıyorum. yol arkadaşı olan varmı bana...... ınsallah nasıp eder rabbım bu ay.......... dualarınızı beklıyorum kuzucuklarım..

canmm senin kırmızılar geldimi bende bu batımda yıne kırmızılar gelırse yapcam
sogan kurunu..

evet verdim oda çok mutlu oldu. canlarım ya sağolun darısı topikteki herkese olsun İNŞALLAH

canım bu arada bişey sorucam tam olarak adetin 5 gün geçince çıktı dimi peki
bundan önce ne zaman yaptında çıkmamıştı çizgiler adet kaç gün geçince veya geçmedenmi??
topiktekilerede öğretici olması açısından soruyorum
hemde kendimde merak ettim

birde aserenhancım
doktora gidipte onaylatmıya unutma
çünkü dış gebelik falanda onlardada çift çizgi çıkıyormuş Allah korusun en kısa zamanda git doktora ok

teşekkür ederimmm darısı sana olsun İNŞALLAH
inşşşş canımmm yaaa
selamm tatlımm nasılsınnn,sanırımm seninde yumurtlama günlerin sonaa erdiii
battaşşş sayılırızzz son 10 güne girdikkk,hissettiğin bişeler varr mı mınnosss :)

saol canım iim çok şükür sen nasılsın.evet çok şükür önemli günleri geride bıraktım.valaaa hiç bişey yok yaa belirti adına.benim çarşamba görünüyordu tutmuş olsa bile belirti yapacak seviyeye gelmemiştir diye düşünüyorum inş haftasonundan sonra bir iki belirti yaşarızda ayın sonuna doğru bizde hamişizzzzzzzzzzzzzzz deriz

birde camnım doktora gidipte onaylatmayıda unutma ok mi çünkü dış gebelikte falanda çift çizgi çıkıyormuş bir an önce gidip netliğe kavuştur canım

günaydıınnn kızlaarrr

canım arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım biz demiştik ama dün iyiki yapmışsın test darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhh

pazartesi gitcem İNŞALLAH. BELKİ BUGÜNDE GİDERİM

birde canım yukardada sordumda görmedin heralde,
canım tam olarak adetin 5 gün geçince çıktı dimi peki
bundan önce ne zaman yaptında çıkmamıştı çizgiler adet kaç gün geçince veya geçmedenmi??
topiktekilerede öğretici olması açısından soruyorum
hemde kendimde merak ettim

canımmm bende iyiyim allah şükürler olsunn..bende önemli günleri degerlendirdim
günasırı :) evett haklısın belirtiler için cok erken..bidee tatlımm yaa bende
ne olsa hamişliğe baglıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…