- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.961
teşekkür ederim canımm darısı sana olsun inşallah
tebrikler canımmmmmmmmmm.
kızlarcanımmm herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
bilen arkadaşlar bilir adetim geçmişti dün test yaptım canlar gördüm çift çizgiyi hem hemen çıktı hemde çok belirgindi. silinmedi hiç.
canlarım darısı sizlere olsun. Allah ı şu mübarek günler sebebine isteyen herkese versin.
canım bak bizi dinleyip iyiki yapmışsın kocana müjdeyi verdinmi
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkdaşlarım.ben allahın ıznıyle bugun soğan kurune başlıyorum. yol arkadaşı olan varmı bana...... ınsallah nasıp eder rabbım bu ay.......... dualarınızı beklıyorum kuzucuklarım..
evet verdim oda çok mutlu oldu. canlarım ya sağolun darısı topikteki herkese olsun İNŞALLAH
günaaayydınnnn
canııımm tebrik ederiiiimm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhh
inşşşş canımmm yaaateşekkür ederimmm darısı sana olsun İNŞALLAH
selamm tatlımm nasılsınnn,sanırımm seninde yumurtlama günlerin sonaa erdiii
battaşşş sayılırızzz son 10 güne girdikkk,hissettiğin bişeler varr mı mınnosss :)
birde camnım doktora gidipte onaylatmayıda unutma ok mi çünkü dış gebelikte falanda çift çizgi çıkıyormuş bir an önce gidip netliğe kavuştur canım
pazartesi gitcem İNŞALLAH. BELKİ BUGÜNDE GİDERİM
inşşşş canımmm yaaa
saol canım iim çok şükür sen nasılsın.evet çok şükür önemli günleri geride bıraktım.valaaa hiç bişey yok yaa belirti adına.benim çarşamba görünüyordu tutmuş olsa bile belirti yapacak seviyeye gelmemiştir diye düşünüyorum inş haftasonundan sonra bir iki belirti yaşarızda ayın sonuna doğru bizde hamişizzzzzzzzzzzzzzz deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?