- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.401
kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:
Canım benim inşallah o günlerde gelecek pek yakında ve burdan bizde sizin bebişlere isim yakıştıracağız.Bitanecik teyzelerimiz tabiki karışacaksınız fikrinizi söyleyeceksiniz,teyze olmak öyle kolay değil çünkü.Bana kalırsa yiğit ve yağız olmuş bilin kızlar ama ailemde anıl ve akın diyor hayırlısı olsun bakalım...
Hep dualarımdasınız,inşallah çok yakında hayırlı haberlerinizi alacağız ve topiğimiz gebelikten,bebiş topiğine dönecek ve ozamanda tecrübelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz inşallah...
PERİM SENDEN RİCAM BU LİSTEYİ DE EN BAŞTAKİ SAYFAYA EKLEMEN MALUM HERKES HAMİŞ NERDEYSE (OKEY DÖRTLÜSÜ HARİÇD)
kızlar aklıma gelenleri yazıyorum bence çok fazla yük yapmaya gerek yok lazım olanların alınması önemli diğer türlü aradığını da bulamazsınız
Anne kıyafetleri için bir valiz ,bebek kıyafetleri için bir çanta ve puset
1.normal doğum yapanlar için uzun gecelik şart kızalar sürekli doğum masasına çıktığınızdan yürürken falan biyerleriniz görünmez o sıkıntıda zaten pijama giy çıkar zor olur.
2.alt üst gecelik(bu da pansuman yapılırken ve emzirirken iyi oluyor birde altınızda mutlaka hasta bezi olacak kaymaması için de rahat edersiniz) ve bir sabahlık sizi çok rahat ettirir sabahlıgı ince seçin tavsiydir
!!!!!!!bebeğin doğum sonunda giyeceği kıyafeetlerini battaniye ile birlikte hazır edin ve bohça gibi sarın doğum sırasında kimse uğraşamaz onları bir araya getirmek için çünkü
-bohçada yer alacaklar:
*bebek doğduğunda üzerinde peynirimsi bir madde bulunur ve bunlar kıyafete yapışınca ancak çıkar silmekle çıkmıyor denemeyin tahriş oluyorlar bu nedenle ilk giydirilen kıyafetler kan olduğundan ve bu yapışkan maddeye bulandığından atılacaktır kesin hiç uğreşmayın diye bu kıyafeti çok ince ve tek kullanımlık çok pahalı olmayan birşey seçin.şapkası alt-üst pijaması olsun yeter.
*bebeği sıcak tutması için bir kıyafet daha sart bunu biraz kalın secebilirsiniz ayaklı pijama olmasına dikkat edin,şapkası,eldiveni olsun ,birde üst kıyafeti.
ve olmazsa olmazı çorap bunu bebeğinize 6. ayına kadar hep alttan giydirin çok önemli çünkü bebeeklerin gazlı olmasında en büyük neden ayaklarını sıcak tutamaması
*bebek bezi
*ince battaniye penye olanlardan vee kalın polar battaniye
3.kendiniz için hasta alt bezi,2 çorap iç çamaşırı gögüs pedi ve ped yeterli olur
4.bebek için mama ,küçük biberon,emzik (0-3 ay ve kiraz uçlu olsun),gögüs ucunuz çıkmazsa diye süt sagma aparatı gögüs ucu ve ilk gece çatlak olacağı için(bu yüzden aglayan anneler çok oluyor)çatlak kremimor bi krem var bunun için çok etkili adını yazmıyorum,bolca bebek beezziiii
5.bebek için belki hastanede yatma süresi uzayabilir diye bir küçük paket bez zaten gün içinde yaklaşık 6 kez değişiyorsunuz,3-4 takım daha kıyafet alın yanınıza,çorap kirlenip kan olacak 2 tane daha olsun ,bir penye battaniye daha bulundurun
6.özel seçimler:bebek şekeri,doğum tacı,makyaj malzemeleri,fotograf mak.
HERKESE KOLAY DOĞUM OLSUN İNŞ
tatlım üzülme artık bak bebişin seninle işte artacak o değer eminim ben
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN!!!!!
Allah hakkında hayırlısını versin canım
Evet kusum erzurum merkez :))
Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beniben neciyim burdaaaaa
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrr alın size son görüntümüzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:
idiliiimmm seni ve menülerini de çokk özlediimmmm....
C nm durumlar nedir nerelerdesin bende semi cok ozledm CNN Ben halves haftamdaym lobs rasa tatildeyim AMA isede basladim bu hillock izin telden yaziyorum yarin gel topography mucx
buaradaaa biz 5.yılımızıı devirdiikkkk....onun koşturmacası da vardııı....dedim ki bu sene başbaşa olmayalım ne öyle mırç mırçç romantik ortammm..bizi bozuyoo daa
kocacımaa süpriz yaptıımmm düğünümüz de olan tüm yakın arkadaşları topladııımmm..zaten ankara'ya çok az geliyo kocam herkesi görsün dediimmm...yemeğe gittik cümbür
cemaatt..düğün tekrarladık gibi olduu...hala dedikoduları geliyo arkadasların herkes çok mutlu olmuşş...tam istediğim gibii... allahım herkese güzel evlilik, iyi bir aile hayatı nasip etsinnnn...kocamı ve minik ailemizi çok seviyorum...ah bir de meleğimiz gelse çekirdek olsak tamamlansak...
evrene pozitif enerji yolluyorumm....ya tutarsa...
buaradaaa biz 5.yılımızıı devirdiikkkk....onun koşturmacası da vardııı....dedim ki bu sene başbaşa olmayalım ne öyle mırç mırçç romantik ortammm..bizi bozuyoo daa
kocacımaa süpriz yaptıımmm düğünümüz de olan tüm yakın arkadaşları topladııımmm..zaten ankara'ya çok az geliyo kocam herkesi görsün dediimmm...yemeğe gittik cümbür
cemaatt..düğün tekrarladık gibi olduu...hala dedikoduları geliyo arkadasların herkes çok mutlu olmuşş...tam istediğim gibii... allahım herkese güzel evlilik, iyi bir aile hayatı nasip etsinnnn...kocamı ve minik ailemizi çok seviyorum...ah bir de meleğimiz gelse çekirdek olsak tamamlansak...
evrene pozitif enerji yolluyorumm....ya tutarsa...
birtenelerimmmmmmmmmmm
umarım herşey yolundadır
güllerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir haftamız daha bitti işimizde
şunun şurasında emekliliğe ne kaldı
26 yılcıkkkkkkkkk
ohhhhhhhhh ne alaaaaaaaaaa he heeeeeeeeeee
muccckkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?