Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:

canım deryam gözün aydın canım 100 lü degerler degil bunlar 1000 li degerler kendine gel ve sevinnnn halayını çekiyorum valla Rabbim sona kadar sağlıkla devamını getirsin inşşşş

ben topiğin tersine anıl ve akın diyorummm bence akın ve anıl çok asil ismilerrr

PERİM SENDEN RİCAM BU LİSTEYİ DE EN BAŞTAKİ SAYFAYA EKLEMEN MALUM HERKES HAMİŞ NERDEYSE (OKEY DÖRTLÜSÜ HARİÇ D)

kızlar aklıma gelenleri yazıyorum bence çok fazla yük yapmaya gerek yok lazım olanların alınması önemli diğer türlü aradığını da bulamazsınız

Anne kıyafetleri için bir valiz ,bebek kıyafetleri için bir çanta ve puset
1.normal doğum yapanlar için uzun gecelik şart kızalar sürekli doğum masasına çıktığınızdan yürürken falan biyerleriniz görünmez o sıkıntıda zaten pijama giy çıkar zor olur.
2.alt üst gecelik(bu da pansuman yapılırken ve emzirirken iyi oluyor birde altınızda mutlaka hasta bezi olacak kaymaması için de rahat edersiniz) ve bir sabahlık sizi çok rahat ettirir sabahlıgı ince seçin tavsiydir
!!!!!!!bebeğin doğum sonunda giyeceği kıyafeetlerini battaniye ile birlikte hazır edin ve bohça gibi sarın doğum sırasında kimse uğraşamaz onları bir araya getirmek için çünkü
-bohçada yer alacaklar:
*
bebek doğduğunda üzerinde peynirimsi bir madde bulunur ve bunlar kıyafete yapışınca ancak çıkar silmekle çıkmıyor denemeyin tahriş oluyorlar bu nedenle ilk giydirilen kıyafetler kan olduğundan ve bu yapışkan maddeye bulandığından atılacaktır kesin hiç uğreşmayın diye bu kıyafeti çok ince ve tek kullanımlık çok pahalı olmayan birşey seçin.şapkası alt-üst pijaması olsun yeter.
*bebeği sıcak tutması için bir kıyafet daha sart bunu biraz kalın secebilirsiniz ayaklı pijama olmasına dikkat edin,şapkası,eldiveni olsun ,birde üst kıyafeti.
ve olmazsa olmazı çorap bunu bebeğinize 6. ayına kadar hep alttan giydirin çok önemli çünkü bebeeklerin gazlı olmasında en büyük neden ayaklarını sıcak tutamaması
*bebek bezi
*ince battaniye penye olanlardan vee kalın polar battaniye
3.kendiniz için hasta alt bezi,2 çorap iç çamaşırı gögüs pedi ve ped yeterli olur
4.bebek için mama ,küçük biberon,emzik (0-3 ay ve kiraz uçlu olsun),gögüs ucunuz çıkmazsa diye süt sagma aparatı gögüs ucu ve ilk gece çatlak olacağı için(bu yüzden aglayan anneler çok oluyor)çatlak kremimor bi krem var bunun için çok etkili adını yazmıyorum,bolca bebek beezziiii
5.bebek için belki hastanede yatma süresi uzayabilir diye bir küçük paket bez zaten gün içinde yaklaşık 6 kez değişiyorsunuz ,3-4 takım daha kıyafet alın yanınıza,çorap kirlenip kan olacak 2 tane daha olsun ,bir penye battaniye daha bulundurun
6.özel seçimler:bebek şekeri,doğum tacı,makyaj malzemeleri,fotograf mak.

HERKESE KOLAY DOĞUM OLSUN İNŞ

sağol canım rabbim herkese nasip etsin

leyn bikaçgün teknik arızadan dolayı gelemedim (pcim bozuldu yine hrrrrr...)topiiikkkk dolmuuşşş taşmıışşşş güzel haberlerleee çok şüküükürrr...cepten okudumdu birkaç haberii...

periiiiiimmm abine çok sevindiiiiiimmm canım beniimmmm..inşallaahh bu acıyı tekrar yaşatmaz allahımmm sizee....

adoşuummmmm canımmm bu ayda kocamın peşine takıldım, plan yapamadık. bu ayda saldım çayıra durumuuu..onun inancı var bende peki didimmm aralıkta geçsin de otoriter tarafım açığa çıkacaaakkk korkarım kii özledik seni de canımcıımmmm.... yalamış yutmuşun hey yavrum dedim...

Evet kusum erzurum merkez :))

anamm belki 15-20 güne geçicez bierzurumdan işe göreee....:13::13::13::13::13: buarada hoş geldiinn alyoşumm...ne iyi ettin de döndüünn...bende biara veriim diyorumm ama olmuyooo hep sizi merak ediyoruummmm..burda olsam da olmasam da bir bebek ve bu topik hep aklımdaaa....

Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beni ben neciyim burdaaaaa

aaaa birde ben vardım amaaaa....perdoğanımmlaa 6 olduk muuu... halvet günleri haftaya başlıyo beniimmm....bojuummmm bende seni saymıyorum vallaaa...ayrıca çok sevincemm eğer olduysa bu sefeerrrr....

baktım ki bişememişiinn halaaa sabaha inşallaaaahh halaylarla haaa????

biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrr alın size son görüntümüzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaa

diyorum başka da bişiiii demiyoruummmmmmmm...

kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:

yaaa dahaa ne olsuunnnnn.... artacaaakkkk....o bebekk o göbeğeee konacaaakkkkk...sağlıkla doğacaakkk kucağına konacaaakkkk...aminn...

asoşuummm bence de yerleşmeedir o...kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur diye okudum heeeppp...için rahat etmezse bidoktora görünürsün yarın bigünn...

deryaaamm ben yiğit-yağız diyorummm daha önce de buydu düşünceemmm...ayrıca pidiliimmm derin ismi benim de favorimmm...aman olsun da sağlıklısı, hayırlısı...

esoşuumm yaa bende çok duygulandıımmm..zamanı yaklaşıyor.. hayırlsıyla gelsin bebeğimiizz....

seyzenim bende 80 okudum...kafamı toparlayamıyorum...bugün okuyabildim nihayet...az az devam ederim tatlım benimm...

alyaa liste bir harikaa sık kullanınlara ekledim bileeeee....

ayyhh böylee anacıımmmmm...

buaradaaa biz 5.yılımızıı devirdiikkkk....onun koşturmacası da vardııı....dedim ki bu sene başbaşa olmayalım ne öyle mırç mırçç romantik ortammm..bizi bozuyoo daa

kocacımaa süpriz yaptıımmm düğünümüz de olan tüm yakın arkadaşları topladııımmm..zaten ankara'ya çok az geliyo kocam herkesi görsün dediimmm...yemeğe gittik cümbür

cemaatt..düğün tekrarladık gibi olduu...hala dedikoduları geliyo arkadasların herkes çok mutlu olmuşş...tam istediğim gibii... allahım herkese güzel evlilik, iyi bir aile hayatı nasip etsinnnn...kocamı ve minik ailemizi çok seviyorum...ah bir de meleğimiz gelse çekirdek olsak tamamlansak...

evrene pozitif enerji yolluyorumm....ya tutarsa...

C nm durumlar nedir nerelerdesin bende semi cok ozledm CNN Ben halves haftamdaym lobs rasa tatildeyim AMA isede basladim bu hillock izin telden yaziyorum yarin gel topography mucx

gelirim yarınnn...biliyorumm hepsini okudummm idilişkoommm...sana hayırlı halvetleerrrrrr...olacaakk bu işşş...bizde çıkıcaz üst listeyeee

superr dusunmussunnn kisss insallahhh krem rengi bisey giymissindirrr hani gelinlikvariiiiii hissedilsin diyeee yada kafana bisey taksaydinnnnnnnnn cnmmm allah agzinizin tadini bozmasinnn mutlu yuvani bebislerle taclandirsin insalahhhhhhhhhhhhh canimmm..aminnn..............
level 2 ye atlicaz allahin izniylee az kaldiiiiiii azicik kaldikkk
insallahhhhhh hepimiz basaricazzz cnmcmmmm
opuyorummmmmm
bana dua etttt bu hafta icinnn
optum seniii
allah 50. yil kutlamalarinizi torunlarinizla nasip etsin cnmmm ayni mutluluk heyecanlaaaa

41.5 uncu yılınızıda böyle güzel kutlarsınız inşallah maaşallah
çok güzel düşünmüşsün bak bize de fikir olsun. pozitif düşünceye devam ama bence çıkartın bebek düşüncesini aklınızdan artık kuzuuum düşündükçe hesapladıkça olmuyooooo bence :44:
o alttaki liste eriyip bitecek birgün inşallah

deragünümün halayını çekiyorum kutlamalar başlasın artık ne bekliyoruz yaaaw :44:
bhcg 1283 daha ne olsun

patlattın mı testi canııım :18: hadi ver müjdeyiii

Son düzenleme:
birtenelerimmmmmmmmmmm
umarım herşey yolundadır
güllerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir haftamız daha bitti işimizde
şunun şurasında emekliliğe ne kaldı
26 yılcıkkkkkkkkk
ohhhhhhhhh ne alaaaaaaaaaa he heeeeeeeeeee
muccckkkkkkkkkkkkkkkkkk

deraguuunnn canım işte halayıınnn

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin çok güzel maşallah

bojouuuuuummmm test mi yapıyooo ay bu ne bereket sonucu nezaman öğrenicez kan mı idrar mı hadi okeyin dörtlüleri kasım sizin ayınız olacak inşallah

mestraaamm canım bir ömür eşinle öyle güzel günler geçirirsiniz inşallah

heryer nazar boncuğu oldu ohh maşallah kimseciklere nazardeğmez inşallah

günaydıııınnn canımmm

emeklilik miii oda neee

Hayırlı haberler alacağımız,sağlıklı,huzurlu,mutlu,gönlümüzce geçireceğimiz günler diliyorum hepimiz için.Allah ım bu günlerimizden geri koymasın,bu günlerimizi aratmasın inşallah.Binlerce kez şükürler olsun.Unutmayalım ki çok kötü şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlarımız var.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…