- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.381
kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:
bugünden beri dilime takıldı içimden su çizgi filim sarkısını söyleyip duruyorum yaa arıııııııııı vızvız arııııııı vızzzvızzz vıııızzzaten simdiden cizgi film izlemeye basladım.eşim ölüo gülmekten.hayırdır napıosun dio çekirdekle çizgi film izlioruzzz diorum erken değilmi daha dio yok canım ne erkeni agac yaşken eğilir didim...gerci bu tvyi lavaboya tasısak daha ii olur dio haklısın aşkım diorum.çünkü orda yatıp kalkıcam artık kulozet üstünde uyuyorum artık eşimde sürekli nereye gidiosun yine dio nereye olucak oğlanın çişi geldi çişe götürüorum diorum nerden aklına gelıo bunlar dio lavoboda yatıp kalkmaktan yatagımı ösledim yaaa
az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten
kissss durmak yokkk katil akiskan muhabbeteeeeeee hosgeldinnn cnmcmmm
hosgeldinn bebisimmmmmm
bugun isim muhabbetinden gittik senin bebisss ZEYNEP miydiiiii ?????? prensesinin ismi ne cnmcmm
zeytinim cekirdegim yapisal olarak sende bi dinginlik huzur sakinlik hissediyorum ve seni gorunce direk zeytinle EMIR gelmis diyorum yani bebisinin ismi yakismisss diye dusunuyorummmmmm
insallahhhhhh saglikla al kucagina bitanemcimmmm
sanirim arastiriyosun
epiduralle normal dogum yapan arkadaslar cokcokcok memnun ki burdada yani londradada onerilen ve tavsiye edilen bu yapan arkadaslar cok memnun bende hamislik olursa bu sekilde dusunuyorum ki cok korkarim normal dogum cumlesinden ama sezeryanla arasinda fark yok yani ikisindede hissetmiyosun ama epidualde mutlu anini yasayabiliyosun canli canli ve daha saglikli
hadi allah yardimcin ve yarin olsunn insallaaahhh
bize dua etmeyide unutma cnmcmmmmmmucksssssss
annecigin geliomu doguma ankaradan
Maşallah diyip bakın!!!
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Hafzak Hamileee
Seyzen Hamileee
beyazz_35 Hamileee
isilisil38 Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan HamileeeErkeğimiz geliyorrrr
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Vitaminc HamileeeTopiğimizin minik prensesi geliyorrrrrr
Alpellaaa Hamileee
Zeytinnn HamileeeTopiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr
Sonesinti HamileeeTopiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Candost17 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35 NOBAT: 15 Eylül
19asos03 NOBAT: 26 Ekim
Aybice NOBAT: 29 Eylül
İdilga NOBATT: Pidiloşumuz aşılama yaptırdı. Oley!
meessttrraa NOBAT: 28 Ekim
Deragun NOBAT: 29 Eylül
eerdgn NOBAT: 18 Ekim
Bojou: Bat(asıca): 30 Ekim
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
bugünden beri dilime takıldı içimden su çizgi filim sarkısını söyleyip duruyorum yaa arıııııııııı vızvız arııııııı vızzzvızzz vıııızzzaten simdiden cizgi film izlemeye basladım.eşim ölüo gülmekten.hayırdır napıosun dio çekirdekle çizgi film izlioruzzz diorum erken değilmi daha dio yok canım ne erkeni agac yaşken eğilir didim...gerci bu tvyi lavaboya tasısak daha ii olur dio haklısın aşkım diorum.çünkü orda yatıp kalkıcam artık kulozet üstünde uyuyorum artık eşimde sürekli nereye gidiosun yine dio nereye olucak oğlanın çişi geldi çişe götürüorum diorum nerden aklına gelıo bunlar dio lavoboda yatıp kalkmaktan yatagımı ösledim yaaa
esinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay nasııı bir tuhaf oldum gözlerim dolduu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen 1 ay bile değill kavusuyorsun bebişine masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benmde sendne 1 ay sonra fln gelir herhaldeeeeeeeeeeee
ama cok mutlu oldum senin adına saglıkla gelsin kaanımmmmmmmmmm
pidişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişin kıyafetlerini hallettim dicemde daha 2 yıkamalık daha kıyafet vss varrrrr bitmiyoooo
bende tam oisim şeyiyle ilgili link vercektim size yahu cuk diye oturdu akışkan muhabbetinizin tamda ortasınaaaaaaaaaaa isim seyciğii :))))))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/568686-bebegime-isimm.html
oylayın bakemmmmmmmmmmmmm :))))))))
Pericimmmmmmmmmmmmmmm
anoyyyyyyyyyyyy ne sevindim abişine vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıyamammmmmmm
sapasaglam dimdik olsun dahada iyi olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
eeeee cokcok guzel deilmiiiii neden dusuncelisin cnmcmmm ????????
hayırlı olsun canımmm o 1000 değerini görmek nasıl güzel bir duygudur yaaa kendim görmüş kadar sevindim canım darısı kesesini görüp pıtpıtlarını duydugun güne inşallah sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
YIGIT & YAGIZzz diyorummm bennnnn kesinlikleee :)) ( bu kadarda karisilmaz kiii ama dayanamadimm ) ( akin dan keksinlikle vazgec derim anil sevimli ama yigit&yagiz yigit&kaan superrr
ayy yerimm ben onlariiiiiiii yaaaaaa bendee ikiz istiyooooOOOOooommmmmmmmm diye diye omrum bitiyoooo hala tekiz bilem yokkhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?