Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bugünden beri dilime takıldı içimden su çizgi filim sarkısını söyleyip duruyorum yaa arıııııııııı vızvız arııııııı vızzzvızzz vıııızz zaten simdiden cizgi film izlemeye basladım.eşim ölüo gülmekten.hayırdır napıosun dio çekirdekle çizgi film izlioruzzz diorum erken değilmi daha dio yok canım ne erkeni agac yaşken eğilir didim...gerci bu tvyi lavaboya tasısak daha ii olur dio haklısın aşkım diorum.çünkü orda yatıp kalkıcam artık kulozet üstünde uyuyorum artık eşimde sürekli nereye gidiosun yine dio nereye olucak oğlanın çişi geldi çişe götürüorum diorum nerden aklına gelıo bunlar dio lavoboda yatıp kalkmaktan yatagımı ösledim yaaa

canimm benim allah mutlulugunu arttirsinnnnnnn

esinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay nasııı bir tuhaf oldum gözlerim dolduu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen 1 ay bile değill kavusuyorsun bebişine masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benmde sendne 1 ay sonra fln gelir herhaldeeeeeeeeeeee
ama cok mutlu oldum senin adına saglıkla gelsin kaanımmmmmmmmmm

kissss durmak yokkk katil akiskan muhabbeteeeeeee hosgeldinnn cnmcmmm
hosgeldinn bebisimmmmmm
bugun isim muhabbetinden gittik senin bebisss ZEYNEP miydiiiii ?????? prensesinin ismi ne cnmcmm

pidişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bebişin kıyafetlerini hallettim dicemde daha 2 yıkamalık daha kıyafet vss varrrrr bitmiyoooo

bende tam oisim şeyiyle ilgili link vercektim size yahu cuk diye oturdu akışkan muhabbetinizin tamda ortasınaaaaaaaaaaa isim seyciğii :))))))))))))

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/568686-bebegime-isimm.html

oylayın bakemmmmmmmmmmmmm :))))))))

Pericimmmmmmmmmmmmmmm

anoyyyyyyyyyyyy ne sevindim abişine vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıyamammmmmmm
sapasaglam dimdik olsun dahada iyi olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım evet arastırıorumda eger cok zorlanmassam insallah son ana kadar epıdural istemiorum birazcık agrı esiğim yuksek ama insallah gerek olmaz olursa son andada düşünürum.cünkü küçükte olsa epiduralde felc olayı var o benı korkutuo..gelicek canımm o yazıık cooooktan gelmek istioda iste bekar calısan kardesim var onu bırakıp kadın gelemedı bende bekar kız neolur ne olmaz die üzülmesin die gell anne cok yanlızım demedim.biliosunuz kımsem yook agırlastım yemın ederım yemegımı zor yapıorum temızlık desen öyle ama napim allah beterinden saklasın..unuturmuyum canım hepp ediorum bu aksamda edicem zaten persembe gecesi yaa

adoşum teşekür ederim yawrumm
pidilim senin beni düşünmeni yerim beenn
eylemim sevcanım kocamansın ya ne güzeeelll
deregunuummm gördünmü ekle hamişlik takviminii 2 temmuz doğum tarihiii

hadi inşallaaaahhhh

idilim haklısın sakin bir insanımdır ama sinirimde birazcık beterdir..adımı söyledimmi bilmiorum da benimde ismim nesrin yaz gülü dimek anlamı çiçek dediğinde sakin olr dimi zaten yazın dogmusum 08.08.1988 oglusta gününde gelirse 12.12.2012 olcak

canimm benim allah mutlulugunu arttirsinnnnnnn

canimmmm ben senle ayni fikirde deilimmmmmmmmmmm

tek isim cocuk icin ozellikle okul zamani ilerki is yasamindada hep problem oluyoooooo kaldiki sectigin isimler tek tek ken cok daha guzellllllllllll
okuma yazma ogrenirken bile ilk ismini yazmayi ogremeye baslar ve 2 isimliler hep zorluk yasar sonra sinavlari kodlarkende zorrrrr
derim bennnnnn :)

ama tekli dersen hepsi cok guzel
siralamamda soyle olurdu

DERIN ( ki ilerde bende istiyorum bu ismi)

ZEYNEP

DENIZ

bebisin dogup yuzune baktiginda ona yakisacak isim direk aklina gelicektir zatennnn
minikkk annemcimmmmmm

allaha emanettt

kızlar bhcg 1283 iki gün sonra tekrarlanacak :26:
hayırlı olsun canımmm o 1000 değerini görmek nasıl güzel bir duygudur yaaa kendim görmüş kadar sevindim canım darısı kesesini görüp pıtpıtlarını duydugun güne inşallah sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

kızlar ben kaçanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

salta yapim barii kociş gelince hazır olsunnnnnnnnnnn

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amin canım darısı sana biliyosun senle benim ayrı bi gönül birliğimiz var aynı zamanda yaşamıştık inşallah aynı zamanlarda da mutlu oluruz

Canım benim inşallah o günlerde gelecek pek yakında ve burdan bizde sizin bebişlere isim yakıştıracağız.Bitanecik teyzelerimiz tabiki karışacaksınız fikrinizi söyleyeceksiniz,teyze olmak öyle kolay değil çünkü.Bana kalırsa yiğit ve yağız olmuş bilin kızlar ama ailemde anıl ve akın diyor hayırlısı olsun bakalım...

Hep dualarımdasınız,inşallah çok yakında hayırlı haberlerinizi alacağız ve topiğimiz gebelikten,bebiş topiğine dönecek ve ozamanda tecrübelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…